hvala, ne mislim nista lose.cisto me onako informativno zanima da vidim kako je kod ostalih , naravno ako ne zele podijeliti, postujem to..ja sam nedavno poceo, fino mi ide za pocetnika, 28 dolara, a pola mjeseca, kad bih do kraja mogao jos ovoliko, bio bih prezadovoljan.Medjutim evo vec 3 dana nema nekih taskova. juce sam zaradio oko dolar i nesto, prekjuce skoro nista.. zato kad ima, kad se potrefi, jos da su dobro placeni super je.mikrozadatak wrote:HvalaWatermellon wrote:Fin blog,jednostavan i iskren.
Samo nastavite ovdje ako vam nije mrsko obavještavati o dobrim zadacima kada se pojave kao dosada što ste,možda i drugima isto se ponude .
Već sam pisao ovdje o sličnim stvarima i nadam se da ću nastaviti. Moja namjera je da ljude upoznam sa jednom od opcija da nešto zarade. Vjerujem da ima i boljih opcija, ali ja sam ušao u ovo, ponešto naučio, zašto ne bih djelić znanja prenio još nekome. Često se spominju referali, prečesto. Imam osjećaj da neko misli skontaš 50 referala i ležiš do kraja života. Zbog toga sam nedavno napisao par redova o referalima. Ja ću pokušati dati dobronamjeran savjet bilo kome, ako uđe preko mene još bolje, ako ne nek mu je sa srećom.
Da ne ostanem dužan AhmedShabi
Slagao sam maloprije, ipak od referala zarađujem manje od 3% ukupne zarade.
Neobux ne da ovako lijep pregled, ali i tamo je u 5 deka.
Pozdrav
sto se tice referala, moze se imati i od njih zarade, ali moraju bas biti aktivni, npr kao ja sto sam aktivan. da imas npr 10 ovakvih referala, oni ti mjesecno mogu donijeti preko 25 dolara zarade, a mislim cak i vise. ali opet, najveca zarada je preko taskova