Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mufa1 wrote:Nema vise, to je zadnja verzija, on je mislio da bi ti taj update doso da si onu prethodnu verziju skinuo, koja je takodje 5.02 verzija androida kao i ta koju si skinuo...
Evo ovaj je na 98%, ja sad idem sa bismillom da ga Hapliciram po ovim instrukcijama pa šta Bog da...
Ako zijanim slike slijedi razvod braka
A sto bolan ne pustiš slike da se na google drive tj ona aplikacija photos, uploaduju... 15 gb prostora, milina... Ja tu cuvam sve slike i video od kćerke...
mufa1 wrote:A sto bolan ne pustiš slike da se na google drive tj ona aplikacija photos, uploaduju... 15 gb prostora, milina... Ja tu cuvam sve slike i video od kćerke...
Pustio jednom, krehovo mi google account, otišle u nepovrat, reko neću nikad više...
SONY_91 wrote:@shalla - Onda ćeš morati uraditi Factory reset. A, izbaci li ti neku poruku ili sa samo sruši aplikacija?
Samo poruka "unfortunately, Messaging has stopped" i dvije opcije da se kliknu, "report" i "ok"...
Jebo mu ja mater, tačno sam znao da će ispasti neko jebeno sranje sa ovom ručnom instalacijom...
Ma i meni se je tako ranije dešavalo dok sam na S2 i S3 flešao ko' lud po ROM sedmično pa je uvijek ili onaj messenger app blokirao ili radio! Pa kasnije developer izbaci ispravan .apk ili .zip koji flešaš normalno pa proradi, a ja već na drugom ROM-u jbg!
SONY_91 wrote:@shalla - Onda ćeš morati uraditi Factory reset. A, izbaci li ti neku poruku ili sa samo sruši aplikacija?
Samo poruka "unfortunately, Messaging has stopped" i dvije opcije da se kliknu, "report" i "ok"...
Jebo mu ja mater, tačno sam znao da će ispasti neko jebeno sranje sa ovom ručnom instalacijom...
Nema to veze s stim što je ručna instalacija. Isti je fajl, nisi fleshao nešto treće. Pronađi tu aplikaciju u listi aplikacija, stopiraj ju, izbriši cache od iste i probaj ponovo pokrenuti
Nema to veze s stim što je ručna instalacija. Isti je fajl, nisi fleshao nešto treće. Pronađi tu aplikaciju u listi aplikacija, stopiraj ju, izbriši cache od iste i probaj ponovo pokrenuti
Brisao sam cache ali opet isto, strah me da "clear data" da ne pobrišem poruke
Jedna stvar me nervira. Odem u themes, shop themes, kliknem na neku od tema koje se kupuju i za skoro svaku mi izbaci "your device isn't compatible with this version"... A piše da su uredno za CM12... Od starta mi se ovaj prelaz na CM12 nije svidio kada nisam mogao odraditi OTA kao sve dosad već sam skidao onaj file pa ga ručno instalirao...
Svima koji još uvijek nisu instalirali posljednji update preporučam da urade isti, svi problemi sa ekranom su riješeni. Telefon radi ponovo kao što je radio na posljednjoj verziji CM11S
Nekako sam ga brickovao
Šta raditi, kako znati jesam li ga soft ili hard brickovao? Da li gubim sve kontakte i slike i sl?
Fuj, jebo me otac... Instalirao sam prije nekoliko dana onaj iFont za mijenjanje fontova, ko da gledam da je do njega...
Joj znam kako ti je...samo strpljenja i polako, sve se moze rijesiti...
De mi reci, daje li ikakve znake zivota, sta se desi kad duze drzis power dugme?
mufa1 wrote:Joj znam kako ti je...samo strpljenja i polako, sve se moze rijesiti...
De mi reci, daje li ikakve znake zivota, sta se desi kad duze drzis power dugme?
Sve završio još noćas...
Roknem nakon svih probanih stvari wipe data, reko jebaji ga šta ću (nisam mogao ući u fastboot ali jesam u recovery). Sistem se podigne, setujem sve nanovo, pogledam slučajno kontakte, slike, muziku sve tu Ne pitaj me kako, izgleda da sam imao više sreće nego pameti...