@irac, pa istina, najurednije djeluje
Islam - pitanja i odgovori
- nasa
#351 Re: Islam - pitanja i odgovori
Sumnjam da ce @zagornetej stici do svojih predaja

-
prenosnik
#352 Re: Islam - pitanja i odgovori
Bila jednom cetvorica po imenu Svatko, Netko, Bilotko i Nitko.
Trebalo je obaviti jedan vrlo vazan posao i Svatko je mislio da ce ga Netko obaviti.
Bilotko je to mogao uciniti, a Nitko nije htio.
Netko se zbog toga naljutio jer je to bio posao za Svakoga. Svatko je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no Nitko nije shvatio da ga Netko ne zeli obaviti. Na kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije ucinio ono sto je mogao napraviti Bilotko.
Trebalo je obaviti jedan vrlo vazan posao i Svatko je mislio da ce ga Netko obaviti.
Netko se zbog toga naljutio jer je to bio posao za Svakoga. Svatko je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no Nitko nije shvatio da ga Netko ne zeli obaviti. Na kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije ucinio ono sto je mogao napraviti Bilotko.
Last edited by prenosnik on 23/04/2015 12:21, edited 1 time in total.
- nasa
#353 Re: Islam - pitanja i odgovori
Joj prenosnik sto i ti mozes pisati bez povoda i zakljucka, ubi.
Mislim, sta je sad svrha tvog komentara? Da se @zagor fura da je poslanik?
Mislim, sta je sad svrha tvog komentara? Da se @zagor fura da je poslanik?
-
prenosnik
#354 Re: Islam - pitanja i odgovori
Bila jednom cetvorica po imenu Svatko, Netko, Bilotko i Nitko.
Last edited by prenosnik on 23/04/2015 12:22, edited 1 time in total.
-
Juliuscezar
#355 Re: Islam - pitanja i odgovori
Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
-
L u c i f e r
#356 Re: Islam - pitanja i odgovori
normalnobhnapoleon1 wrote:Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
- animals
#357 Re: Islam - pitanja i odgovori
Saucesnik..drzao vrecu, a nije krao..bhnapoleon1 wrote:Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
u pakao ..
- nasa
#358 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nisi vidovit, kako ces znati sta ce biti u nekom tekstu, shodno tome i nije ti grijeh.A i da znas da ce biti opet imas neki razlog zasto citas,ne citas zbog psovki tako da ...Ti, pretpostavljam, pitas zbog preporuke da se napusti drustvo u kojem se slicno desava,ali mislim da to nije bas isto.Gledajuci filmove, na ulici, u javnim objektima itd. stalno si sucen s razlicitim psovkama...nije da mozes izbjeci.bhnapoleon1 wrote:Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
- apsidejzi
#359 Re: Islam - pitanja i odgovori
Prosvjetli me. Nadam se da ces ovaj put ukljuciti i poneki link na neki ozbiljniji tekst.zagortenej wrote:Kad smo vec kod Buharije, znaš li gdje se čuva njegov manuskript?
PS: Da dodam jednu izjavu koja ce ti mozda pomoci: Iako nisam pristalica Asada, nadam se da ce uspjeti odbraniti Damask jer bi steta bila nemjerljiva ako bi oni kriminalci iz tzv IS zauzeli biblioteke.
-
Juliuscezar
#360 Re: Islam - pitanja i odgovori
nasa wrote:Nisi vidovit, kako ces znati sta ce biti u nekom tekstu, shodno tome i nije ti grijeh.A i da znas da ce biti opet imas neki razlog zasto citas,ne citas zbog psovki tako da ...Ti, pretpostavljam, pitas zbog preporuke da se napusti drustvo u kojem se slicno desava,ali mislim da to nije bas isto.Gledajuci filmove, na ulici, u javnim objektima itd. stalno si sucen s razlicitim psovkama...nije da mozes izbjeci.bhnapoleon1 wrote:Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
Veliko hvala
- zagortenej
#361 Re: Islam - pitanja i odgovori
Sjedi, petapsidejzi wrote:Prosvjetli me. Nadam se da ces ovaj put ukljuciti i poneki link na neki ozbiljniji tekst.zagortenej wrote:Kad smo vec kod Buharije, znaš li gdje se čuva njegov manuskript?
PS: Da dodam jednu izjavu koja ce ti mozda pomoci: Iako nisam pristalica Asada, nadam se da ce uspjeti odbraniti Damask jer bi steta bila nemjerljiva ako bi oni kriminalci iz tzv IS zauzeli biblioteke.
- Ludzak
#362 Re: Islam - pitanja i odgovori
Pazi se ! Veći je grijeh čitati komentare na forumu.bhnapoleon1 wrote:Imam pitanje, mozda je smijesno ali se dugo mucim sa njim. Da li nam se racuna kao grijeh kada citamo neki tekst i naidjemo na psovanje Boga i to procitamo ?
- Kroksica
#363 Re: Islam - pitanja i odgovori
Jooooj, divan je.nasa wrote:
Sumnjam da ste bolji ali mozete nas razuvjeriti
- Capajebo
#364 Re: Islam - pitanja i odgovori
Svakoj koja se uda za nekog stranca pored nasih momaka bi oduzeo drzavljanstvo i proglasio izdajicom, uz zabranu povratka u drzavu! 
- Kroksica
#365 Re: Islam - pitanja i odgovori
A sto si ti radikalan.Capajebo wrote:Svakoj koja se uda za nekog stranca pored nasih momaka bi oduzeo drzavljanstvo i proglasio izdajicom, uz zabranu povratka u drzavu!
- Capajebo
#366 Re: Islam - pitanja i odgovori
Glavom, i ovo malo bradom.Kroksica wrote:A sto si ti radikalan.Capajebo wrote:Svakoj koja se uda za nekog stranca pored nasih momaka bi oduzeo drzavljanstvo i proglasio izdajicom, uz zabranu povratka u drzavu!
-
L u c i f e r
#367 Re: Islam - pitanja i odgovori
Kroksica wrote:Jooooj, divan je.nasa wrote:
Sumnjam da ste bolji ali mozete nas razuvjeriti

- Kroksica
#368 Re: Islam - pitanja i odgovori
Ja rekla kako je lik divan a ti odmah udaju spominjes.Capajebo wrote: Glavom, i ovo malo bradom.
- Kroksica
#369 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nista to Luci, nakvo prenasminkano.
- Capajebo
#370 Re: Islam - pitanja i odgovori
Bolje sprijeciti nego lijeciti. A i sta ti imas protiv udaje?Kroksica wrote:Ja rekla kako je lik divan a ti odmah udaju spominjes.Capajebo wrote: Glavom, i ovo malo bradom.
-
L u c i f e r
#371 Re: Islam - pitanja i odgovori
Kroksica wrote:Nista to Luci, nakvo prenasminkano.

- Kroksica
#372 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nemam nista konkretno, jos uvijek se cini neizbjezno.Capajebo wrote: Bolje sprijeciti nego lijeciti. A i sta ti imas protiv udaje?
- Capajebo
#373 Re: Islam - pitanja i odgovori
Nemoj me tjerati da kazem challenge accepted.Kroksica wrote:Nemam nista konkretno, jos uvijek se cini neizbjezno.Capajebo wrote: Bolje sprijeciti nego lijeciti. A i sta ti imas protiv udaje?
- Kroksica
#374 Re: Islam - pitanja i odgovori
Iz krajnosti u krajnost. Ovaj, za kojeg sam rekla da je divan, je divan.L u c i f e r wrote:Kroksica wrote:Nista to Luci, nakvo prenasminkano.![]()
![]()
- Kroksica
#375 Re: Islam - pitanja i odgovori
A sta bi se desilo da te, recimo, natjeram?Capajebo wrote: Nemoj me tjerati da kazem challenge accepted.