BAKIRE ODLAZI

Post Reply
VjecitiStudent

#351 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Predizborni plakat SDA za oktobar "I Vijećnicu smo obnovili"
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#352 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Truba »

nit je rušio niti gradio
ali eto dokaz da se ne može krasti samo humanitarna nego i zasluge :D
DaffyDuck

#353 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by DaffyDuck »

DaysleepeR wrote:
dno wrote:Princeza, Baketova i Sekina, tetkinim stazama

MBS 65-01-0059-11
Naziv "FabCat Creative" Društvo sa ograničenom odgovornošću Sarajevo
Naziv (skraćeno) "FabCat Creative" d.o.o. Sarajevo
Adresa Sarajevo-Centar, Sarajevo, ul. Maršala Tita broj 2
Oblik organizovanja DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU
Status (u stečaju -DA/NE) Nije u steeaju/likvidaciji
JIB 4201622520001
Carinski broj

Image

Uprava - članovi

Ime IZETBEGOVIĆ JASMINA
Ovlaštenja\ograničenja bez ograničenja ovlaštenja
Položaj Direktor

ci] IZETBEGOVIĆ , JASMINA , ul. Slatina broj 9B , Bosna I Hercegovina
Kapital [ukupno] 2,000.00
Kapital 2,000.00

Je li na ovoj adresi stanovao "babo" nacije ili je princeza zaradila svojim trudom? Kod Princa nije na popisu imovine.

naravno ova firma je radila komplet branding unutrašnjosti Al Shiddi-a

Znaci ta pametna glavica nadje one citate...
Truba

#354 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Truba »

čak mi ni alija nije bio odvratan kao bakir
ali je je bio čovjek iako nesposoban dok je ovaj nečovjek
jazzer

#355 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

meni ubjedljivo najogavnija faca u drzavi.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#356 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Nakon 22 godine tačnije oko obilježavanja 2. maja, dana D za Sarajevo smo čuli iz usta ovog beskurpuloznog kvazipolitičara još jednu super expres laž. Pored one prošle godine izrečene da je svojim rukama gradio i izgradio tunel, sad je rekao da je ustvari on dogovorio razmjenu rah Predsjenika za Kukanjca. :roll: Nikada to nitko od svjedoka, čak ni rođena mu sestra nije spomenula, postoje snimci Ganića iz baze UN-a, Alijino svjedočenje da je to učinio Ganić i Kljujić i sad se ono opet javlja tražeći protagonizam u izbornoj godini i kaže kako je to ono sve uradilo. Još je dodao da je bio u Dobrovoljačkoj taj dan :roll1: iako ga tamo nitko nije vidio.
Kad ovome dodam to da je ustvari unutarstranačke izbore izgubio, rekao se povući, ne da se nije povukao, nego se dogovorio sa Tihićem da ipak on bude kandidat, kad čak ne da ni da mu se oca spomene, a da ne usklikne "Ja sam to rekao, ne samo moj otac!, kad ovome dodam svjedočenje Dinčeta, tjelohranitelja rah. Predsjednika koji je otkrio da Slučajni prolaznik je bio u .. gaće od straha taj dan (Gdje su sad njegove forumske pristalice koje su mi ovdje familiju spominjale prije par godina brenaći lik i nedjelo ovog kukavičijeg jajeta), Aliji sve mogu hallaliti,ali nikako Bakira i Zlatka. Jedan mu je sin, drugi mu je posinak. Posinak ga je izdao i popljuvao za hvala što ga je digao u politiku odakle više nije sišao nikad, sin ga je osramotio, ali hajd što njega sramoti, nego što nas u crno zavija, pljačka i pravi budalama.
Idi, Bakire, ako za Boga znaš.
StupskaBitanga

#357 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by StupskaBitanga »

Katarina ne da neće otići već će sasvim izvjesno i u naredne 4 godine vladati ovom zemljom :(
h45745edd

#358 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by h45745edd »

KatarinaKosaca wrote:Iako sam baš na ovom forumu proglašavana Alijinim čovjekom jer nisam iz pieteta prema nekim teškim vremenima htjela da pljujem po mrtvom čovjeku, mali Princ mi svaku večer gostujući na svojim režimskim medijima donese migrenu, pa jedva odem na prosvjede idući dan sa kapom ne da se krijem, nego što mi ni 100 kafetina ne pomogne :D
Bakir je nervozan, preplašen, uspaničen. Priziva borce, priziva Tursku, a ono što vrijeđa ne inteligenciju nego postojanje su njegove umne analize :-)
Tako Bakir na vrhuncu licemjerstva, bezobrazluka, drskosti i bahatosti spominje da je samo on branio ovaj grad, svi smo mi ostali kao biva četnici, podmeće ženu koja je moš mislit čula ekavicu na prosvjedima, a neki momci su došli čaaaak iz Visokog, moš mislit čak iz Viskog da nama ovdje poremete naš mir, red, socijalnu pravdu i poštenje. Etike vrijednosti koje je Bakir jedva uspostavio boreći se u trezoru mi, narkomani i uličari nastojimo srušiti.
Tako nam Bakir poručuje da on kreira radna mjesta dok mi ovdje na forumu godinama se smijemo kako izgleda natječaj u Telecomu, jedan smo vidjeli i zaljepili da ga samo popipamo :D , kako izgleda memorandum FDS i ne znamo, jer je to Bakirova privatna prćija u kojoj rade poslušni i podobni, dok običan građanin ne može ni cv poslati. Jedanko za Lutriju BIH, jednako za Elektroprivredu, jednako za Razvojnu banku. Bakir to ne zna, ni forum ne čita. Još jedan razlog da ode, član Predsjedništva ne zna šta mu se dešava u zemlji i koji su stvarni problemi korupcije, nepotizma, jednom rječju kurvaluka i amorala, čiji je osobni nositelj. Drogu u životu nisam vidjela, a kamoli konzumirala, rat provela na prvoj civilnoj liniji obrane i mene Bakir mrtav hladan naziva narkomanom i rušiteljem države. Bakiru građani godinama služe samo kao krava muzara koja puni proračun bez ikakvih prava i da nije tog poreza, carine i ostalih nameta koji financiraju njjega i njegove poslušnike možda bi predložio i zakon o eutanaziji za te drske neposlušnike. Za strane medije daje mudru sociološku analizu kako se u tranziciji netko snašao, a netko nije snašao, tako da ovaj licemjerni i plitki političar ljude koji ne traže štele i poštuju zakon i red naziva ustvari nesposobnim. Po svemu i nehtijući njegovo ponašanje asocira na Miloševićevo kad je gubio vlast, a onima koji brane njegovu fotelju misleći da tako brane državu samo ću dobronamjerno reći Fide, sed cuidi fide

Kako sam na ovom forumu davno bila Harisov ambasador, HDZ-ov plaćenik, SDA-ov poslušnik, tako i ovom temom preuzimam rizik da budem Fahrin bojovnik. Ipak, lijepo je nikome ne dugovati uslugu.
Samo da dodam da debila bakira i njegove laži javno demantuju svi odreda sem naravno likova ko patković i kompanija, evo mu i ganić kajlu uvali :lol: :lol: :lol:

Image
KatarinaKosaca

#359 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:Katarina ne da neće otići već će sasvim izvjesno i u naredne 4 godine vladati ovom zemljom :(
Iskreno se nadam da će Fahro kao Bošnjački predstavnik imati koji glas više od njega. Baš se nadam.. :roll:
StupskaBitanga

#360 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by StupskaBitanga »

tu i leži problem
Naime svi oni koji će glasati za Bošnjačke članove predsjedništva imat će(makar u najavi) poveliki broj kandidata. Nemamo službenu potvrdu ali Fahro/Junior/onaj što neće da se prilagođava su sasvim dovoljni a prizivanje onog što je bio lijep u prošlom stoljeću bi definitivno bio zaokruženi cirkus. Ne znamo doduše u čijem taboru će SDP zaigrati kao ni dif pa tu ostaju još neke nepoznanice. Poenta je da će se raspršiti glasovi a tu je prednost Juniora koji ima SDA za leđima armiju ljudi koje su uhljebili/koje će uskoro morati orupstiti kad bankrotiramo/ kao i one koji su čvrsto ideolođki i u svakom smislu SDA demokratija ma šta god ko drugačije rekao
Žalosna naša realnost :( :(
VjecitiStudent

#361 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Neprilagođeni će najviše problema napraviti upravo Bakiru.
Osim ako u međuvremenu ne saznamo kako je Bakir na čelu Sedmog korpusa osvojio i Vlašić :D
KatarinaKosaca

#362 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:Neprilagođeni će najviše problema napraviti upravo Bakiru.
Osim ako u međuvremenu ne saznamo kako je Bakir na čelu Sedmog korpusa osvojio i Vlašić :D
I onda se pridružio petom korpusu u oslobađanju Krajine.

Dakle, valja glasati za neprilagođenog. Ionako, ŽK će osvojiti najviše glasova. Ne kao prošle izbbore, jer će otpasti oni iz inata i preliće se Slavi kukiću ako se ovaj kandidira, a ostatak se dijeli. Ako je neprilagođeni najveći konkurent Bakiru, rado ću ga zaokruiti. Taj lažov patološke prirode, samoljubljivi neobrazovani skot je najgore što se ovoj zemlji desilo, pa tu ravnopravno konkuriše Slučajnom prolazniku. A beli ima jaku konkurenciju :-?
Last edited by KatarinaKosaca on 07/05/2014 21:48, edited 1 time in total.
RahatHurmašica

#363 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by RahatHurmašica »

KatarinaKosaca wrote:
StupskaBitanga wrote:Katarina ne da neće otići već će sasvim izvjesno i u naredne 4 godine vladati ovom zemljom :(
Iskreno se nadam da će Fahro kao Bošnjački predstavnik imati koji glas više od njega. Baš se nadam.. :roll:
sa konja na jazavca?
Last edited by RahatHurmašica on 08/05/2014 10:44, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#364 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
VjecitiStudent wrote:Neprilagođeni će najviše problema napraviti upravo Bakiru.
I onda se pridružio petom korpusu u oslobađanju Krajine.

Dakle, valja glasati za neprilagođenog. Ionako, ŽK će osvojiti najviše glasova. Ne kao prošle izbbore, jer će otpasti oni iz inata i preliće se Slavi kukiću ako se ovaj kandidira, a ostatak se dijeli. Ako je neprilagođeni najveći konkurent Bakiru, rado ću ga zaokruiti. Taj lažov patološke prirode, samoljubljivi neobrazovani skot je najgore što se ovoj zemlji desilo, pa tu ravnopravno konkuriše Slučajnom prolazniku. A beli ima jaku konkurenciju :-?
ŽK se više ne može kandidovati.
Truba

#365 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Truba »

osjećam lagani zaokret u bakirovim govorima
kao da ih neko drugi piše
neko ko nije probaljo nego proeuropski

u posljednjih 2-3 govora sam to primijetio
je li došlo do peronalnih promjena u kabinetu ili mi se to samo učinilo

ali i dalje lagi :D to stoji...laže ko pas kao i svaki političar... i prisvaja zasluge
StupskaBitanga

#366 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by StupskaBitanga »

Ništa idemo za Raguža glasati
Adriatic

#367 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Adriatic »

Black swan wrote:osjećam lagani zaokret u bakirovim govorima
kao da ih neko drugi piše
neko ko nije probaljo nego proeuropski

u posljednjih 2-3 govora sam to primijetio
je li došlo do peronalnih promjena u kabinetu ili mi se to samo učinilo

ali i dalje lagi :D to stoji...laže ko pas kao i svaki političar... i prisvaja zasluge
Pa i babo mu je govorio da je za građansku, sekularnu, multietničku.....
A na terenu, znamo šta je radio......i uradio.
dustaban

#368 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by dustaban »

StupskaBitanga wrote:Ništa idemo za Raguža glasati
:lol: :thumbup:
jazzer

#369 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

Adriatic wrote:Pa i babo mu je govorio da je za građansku, sekularnu, multietničku.....
Da, ali babo je to mislio do podne, poslijepodne je mislio nesto skroz drugo :) .

Al' hajd' i to, bar je mislio. Ovaj debil i ne misli, samo laze u svako doba dana.
VjecitiStudent

#370 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

jazzer wrote:
Adriatic wrote:Pa i babo mu je govorio da je za građansku, sekularnu, multietničku.....
Da, ali babo je to mislio do podne, poslijepodne je mislio nesto skroz drugo :) .

Al' hajd' i to, bar je mislio. Ovaj debil i ne misli, samo laze u svako doba dana.
Tek sad vidimo da je babo imao itekako dobre razloge da za svog nasljednika postavi Sulju, a ne njega.
StupskaBitanga

#371 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by StupskaBitanga »

Pitanje je kako utvrditi da li je Junior psihički sposoban voditi ovu državu tj biti član predsjedništva?
madner

#372 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Naravno da je sposoban.
Cak i da nije, zena jeste.

Sitne duse :D
StupskaBitanga

#373 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by StupskaBitanga »

Žena mu je jedini uspjeh u karijeri
seln

#374 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by seln »

madner wrote:Naravno da je sposoban.
Cak i da nije, zena jeste.

Sitne duse :D
Ofirniji je od Safeta.
Je li i Sebija buducnost reprezentacije, tj. KCUS-a?
Last edited by seln on 08/05/2014 11:45, edited 1 time in total.
madner

#375 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Zena mu je sposobna.

Za razliku od Susica mladjeg. :D
Post Reply