radostan dan wrote:zajednička lista dvije najveće...
Bice, bice....
radostan dan wrote:zajednička lista dvije najveće...
pa to je tad bila opcija, pa to nedavno potvrdili iz snsd i spiric i dodik. poslije je negdje doslo kursluza, ali je prognoza bila 100% tacna.radostan dan wrote:zajednička lista dvije najveće...
ma nisi me trebao podsjecati, do tog smo zakljucka dosli nezavisno, samo ti nisi htio napisati koliko se sjecamradostan dan wrote:pa zato te i podsjećam...![]()
mada mislim da će prije biti da im vučić prenosi šta je direktiva zapada i šta je njemu, od strane istih naređeno činiti...
obzirom na milanovića u mostaru, ima osnova za ovakvu konstrukciju.
e sad, da li zajednička, da li preraspodjela, primopredajada li oboje u aut zarad nekog trećeg, ili totalni politički fajt, Tko Če ga znati...
nije nisam htio, nego sam -čikao-, da vidim koliko ti znaš..."vivaldi"
ma nisi me trebao podsjecati, do tog smo zakljucka dosli nezavisno, samo ti nisi htio napisati koliko se sjecam![]()
tačno tako...veca misterija je milanovic i vucko danas, obzirom da je nedelja. u oba slucaja saopstenja i izjave poslije ce biti suplja diplomatija, puno ce biti vaznije tonovi i djela u narednim danima od ovih lokalnih kabadahija - iz toga bi se nesto moglo naslutiti
Valjda kontraprotesti.Rene Higuita wrote:BIJELJINA
FOTO: Mirni protesti u Bijeljini
Danas su u Bijeljini održani mirni protesti, bez incidenata.
*** SPAM ***/foto_vijest.php?id=135517
Ovo sto sam vidio na BNTV je opasnije od ovih protesta u Federaciji.Basvod wrote:Valjda kontraprotesti.Rene Higuita wrote:BIJELJINA
m2.cafe.ba/vijest.php?id=135527
"Ne želimo BiH, ne želimo da se požari iz Federacije BiH prošire u dvorište Republike Srpske", rekao je novinarima organizator kontramitinga u Bijeljini Aleksandar Babić.
Stotinjak, uglavnom mladih ljudi, okićenih srpskim trobojkama, uzvikivali su poruke podrške srpskim ratnim herojima i svojim očevima koji su stvorili Republiku Srpsku.
"Može Srpska i bez tebe", jedna je od pjesama koju su okupljeni pjevali na gradskom trgu u Bijeljini.
"Mi ne želimo zlo nikome, ali ne želimo ni požar u našoj državi i poručujemo svim političarima u FBiH da manje gledaju šta se dešava u našem dvorištu, da manje pažnje obraćaju na Republiku Srpsku, a da više gledaju svoj narod, da ih ne bi popalio kao što su zapaljene zgrade vlada kantona", rekao je Babić.
Organizatori grupe "Ne protestima u Republici Srpskoj" tvrde da se iza pokušaja organizovanja protesta i u Srpskoj kriju oni koji žele da ruše srpske gradove, koji imaju novac i zaleđinu.
Učesnici antidemonstracija u Bijeljini poručili su da niko ne smije da ruši i pali srpske gradove i državu Srpsku.
"Požar iz FBiH neka tamo i ostane, mi ćemo u Republici Srpskoj sačuvati mir", pručio je u izjavi novinarima Babić, organizator grupe "Ne protestima u Republici Srpskoj".
Moze voditi do toga da se NVO lesinarima onemoguci djelovanje u RS.Danguba wrote:Ovo sto sam vidio na BNTV je opasnije od ovih protesta u Federaciji.Basvod wrote:Valjda kontraprotesti.Rene Higuita wrote:BIJELJINA
m2.cafe.ba/vijest.php?id=135527
"Ne želimo BiH, ne želimo da se požari iz Federacije BiH prošire u dvorište Republike Srpske", rekao je novinarima organizator kontramitinga u Bijeljini Aleksandar Babić.
Stotinjak, uglavnom mladih ljudi, okićenih srpskim trobojkama, uzvikivali su poruke podrške srpskim ratnim herojima i svojim očevima koji su stvorili Republiku Srpsku.
"Može Srpska i bez tebe", jedna je od pjesama koju su okupljeni pjevali na gradskom trgu u Bijeljini.
"Mi ne želimo zlo nikome, ali ne želimo ni požar u našoj državi i poručujemo svim političarima u FBiH da manje gledaju šta se dešava u našem dvorištu, da manje pažnje obraćaju na Republiku Srpsku, a da više gledaju svoj narod, da ih ne bi popalio kao što su zapaljene zgrade vlada kantona", rekao je Babić.
Organizatori grupe "Ne protestima u Republici Srpskoj" tvrde da se iza pokušaja organizovanja protesta i u Srpskoj kriju oni koji žele da ruše srpske gradove, koji imaju novac i zaleđinu.
Učesnici antidemonstracija u Bijeljini poručili su da niko ne smije da ruši i pali srpske gradove i državu Srpsku.
"Požar iz FBiH neka tamo i ostane, mi ćemo u Republici Srpskoj sačuvati mir", pručio je u izjavi novinarima Babić, organizator grupe "Ne protestima u Republici Srpskoj".
Stotinjak ljudi se okupilo da izraze negodovanje zbog teskog zivota ali se odmah stvorila grupa SNSD-ove omladine.
Cemu ovo moze voditi?
Blago se vama... Ni brige ni pameti....Basvod wrote:Nadati se da ce i u FBiH biti pametniji pa odmah organizovati kontramitinge na svako djelovanje NVO aktivista.

dinobjelave wrote:Jednostavan odgovor,zato sto Su disciplinovan narod slusaju vozda slijede politiku i cilj .da im sutra vozd kaze braco pasite bre travu deset godina do odcijepljenja i ujedinjenja sa majcicom ma ima da je pasu .eto toliko
SrBsku..jasko_ba wrote:Boli njih briga, da je plata 150 KM, ne bi bio problem
Ne damo SRPSKU!
istina je naravno u filmovima Milosevicevog RTS-asnowden_impostor wrote:zambaklija wrote:za to šo im odgovara jesti korenje i lišće
istina je malo komplikovanija od toga da li srbi radije sjeno nego bosnu.
Ovo treba katancitiGojeni H wrote:Komad slanine, luk, srbovanje i kmetovski pogled uperen prema Beogradu.
Nego, glupa tema. Sluzi za razvodnavanje ovoga sto se upravo desava na ulicama.
ispadose srbi ko svabe. cuj disciplinovan narod!?Cherry-Cherry wrote:dinobjelave wrote:Jednostavan odgovor,zato sto Su disciplinovan narod slusaju vozda slijede politiku i cilj .da im sutra vozd kaze braco pasite bre travu deset godina do odcijepljenja i ujedinjenja sa majcicom ma ima da je pasu .eto tolikoTo je to.
O ne, uprvo ova tema pokazuje da su demonstracije samo bosnjacke.Gojeni H wrote:Komad slanine, luk, srbovanje i kmetovski pogled uperen prema Beogradu.
U sred recesije po citavoj planeti jedan narod ide na ulice protestirati ZA vladu je znak politicke zrelosti naroda. Tito dragihAZNADAR wrote:O ne, uprvo ova tema pokazuje da su demonstracije samo bosnjacke.Gojeni H wrote:Komad slanine, luk, srbovanje i kmetovski pogled uperen prema Beogradu.
Upravo ova tema pokazuje da su razlozi mnogo dublji negoli ekonomsko-socijalni jer drugima nije nimalo bolje a ne ruse.
I upravo ova tema rusi parole demonstracija o tobozoj zajednickoj borbi, zajednickim problemima i da imamo ista zajednicko.
Upravo ova tema pokazuje da je pravi razlog vandalizma od prekjucer upravo bosnjacka politicka i nacionalna nezrelost.
Puno bolja nego velika tema o protestima gdje ne mozes doci na red od psovki i praznih parola.
a sta to "funkcjonise" u "RS"? zaduzivanje koje ce placati iducih 50 generacija?snowden_impostor wrote:neznam da li se govori o bosnjackoj nezrelosti ali mi se cini da bosnjaci nisu zadovoljni sa drzavnim rjesenjem u federaciji a da negovorimo o bosni.
Federacija vec odavno nefunkcjonise, RS funkcjonise koliko toliko.