Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijatelja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Baby Jane

#351 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Baby Jane »

kritichar wrote:
moke33-sa wrote:naravno da je normalno da zena ima muskog prijatelja i obrnuto,za mene su primitvci ti koji npr.nedaju zeni da ode kod prijatelja na kafu(sama),da ode s prijateljom na vikend itd..to su samo primitivci mozes ti nju vezati lancima ako hoce da te prevari prevari ce te..samo neka se druze.
moja bar 2 puta mjesecno ode kod prijatelja sama ,znalo se desiti da ode i na vikend s prijateljicom i prijateljom sama dok sam ja na putu. ja znam da se meni opet vrati..bitno je da se vrati dok god se vraca znaci da si joj ti najvazniji.. :thumbup: :run:
primijetiš li nazlaufanost?

i cuko po komšiluku ordinira pa se vrati ruci koja ga hrani
tebi nedostaje testosterona
Hahahahahaha :D

Komentar 2014.! Zatvorite forum, prekucao i 2014.!

:D

Sent from my C6903 using Tapatalk
Baby Jane

#352 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Baby Jane »

kritichar wrote:
moke33-sa wrote:naravno da je normalno da zena ima muskog prijatelja i obrnuto,za mene su primitvci ti koji npr.nedaju zeni da ode kod prijatelja na kafu(sama),da ode s prijateljom na vikend itd..to su samo primitivci mozes ti nju vezati lancima ako hoce da te prevari prevari ce te..samo neka se druze.
moja bar 2 puta mjesecno ode kod prijatelja sama ,znalo se desiti da ode i na vikend s prijateljicom i prijateljom sama dok sam ja na putu. ja znam da se meni opet vrati..bitno je da se vrati dok god se vraca znaci da si joj ti najvazniji.. :thumbup: :run:
primijetiš li nazlaufanost?

i cuko po komšiluku ordinira pa se vrati ruci koja ga hrani
tebi nedostaje testosterona
Hahahahahaha :D

Komentar 2014.! Zatvorite forum, prekucao i 2014.!

:D

Sent from my C6903 using Tapatalk
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#353 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Velkoski »

:lol:

al' jak je lik, ide mu žena kod prijatelja za vikend :skoljka:
spreca

#354 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by spreca »

Woole Triwunovich wrote::lol:

pa nece kod neprijatelja :razz: :lol:
Butmiran

#355 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Butmiran »

Ja bi se na tvom mjestu zabrin'o. :razz:
mefistofilis

#356 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by mefistofilis »

MedenoSrce wrote:
ultima_palabra wrote: Ma ima tu dosta gradacije... imaš "jaranice" koje nisu jaranice, nego samo pretvaranje ne bi li se došlo do cilja. Imaš one kod kojih ti je druženje primarno, ali ne bi se bunio ako bi te spopala... imaš neke kod kojih bi morala biti dobra količina alkohola i još neke okolnosti da bi se desilo. Imaš i neke sa kojima je seks isključen u bilo kojoj varijanti.
ehh to me interesuje, kako se uspijevate pretvarati? Meni kad se neko svidja ja se sva da prostite uzbudim, crvenim se, ne mogu da disem, drugaciji mi je pogled kada gledam tu osobu (nisam ofirna nikako :mrgreen: , samo svijetlim ko bozicno drvce) srecom se to desava jako rijetko inace to moje srce ne bi izdrzalo :-D
Mozete pretpostaviti koja bi to patnja bila da se druzim lafo s osobom koja mi se svidja :D
fazon je u tome sto tebi kad se svidja, svidja ti se jedan lik. i muskarci mogu imati jednu takvu zemsku kojoj bi stope ljubili i koju bi sutra zenili. ali se isto tako ne bi bunili kad bi im sutra i koja druga dala. sto ovaj jedan drug kaze, ja sam svastojeb.
znaci, rijetki su oni koji biraju da se razumijemo
ultima_palabra

#357 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ultima_palabra »

A svako ima neku svoju granicu... ja fakat ne furam ljubomoru, ali jednom je ova bivša s jaranicama htjela organizovati pidžama parti na kojoj bi bilo i muškaraca :-) Znam ja da ona tu ne bi ništa uradila, ali sam joj rekao da se ne osjećam baš komotno s tom situacijom i ona je to obustavila.
burek_in_space

#358 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote:A svako ima neku svoju granicu... ja fakat ne furam ljubomoru, ali jednom je ova bivša s jaranicama htjela organizovati pidžama parti na kojoj bi bilo i muškaraca :-) Znam ja da ona tu ne bi ništa uradila, ali sam joj rekao da se ne osjećam baš komotno s tom situacijom i ona je to obustavila.
A nisi se borio da ti budesh njena pidzama? :roll: :D
Muhamed Đakmić

#359 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Muhamed Đakmić »

burek_in_space wrote:
ultima_palabra wrote:A svako ima neku svoju granicu... ja fakat ne furam ljubomoru, ali jednom je ova bivša s jaranicama htjela organizovati pidžama parti na kojoj bi bilo i muškaraca :-) Znam ja da ona tu ne bi ništa uradila, ali sam joj rekao da se ne osjećam baš komotno s tom situacijom i ona je to obustavila.
A nisi se borio da ti budesh njena pidzama? :roll: :D
Uvijek sam gotivio ljude koji iz svake situacije izvuku najbolje za sebe :D
ultima_palabra

#360 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by ultima_palabra »

Ma kakvi, šta mi ima ko gledati trebu u pidžami :D
burek_in_space

#361 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote:Ma kakvi, šta mi ima ko gledati trebu u pidžami :D
E neka je vala bivsha, kad nije htjela pidzamu svakoj jaranici pokazati :oops: :mrgreen:
TotalnoNebitno

#363 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by TotalnoNebitno »

Nenormalno, brate, nenormalno. Pa ja da sam musko, ne bih to nikad tolerisala. Niti obratno. Ima ona sanerska: " sve fol braco i seka a da mogu po.. bi se" :D NE POSTOJE MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA. UVIJEK CE NEKO, NEKAD, OSJETITI VISE.
Bambi_na_kofeinu

#364 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Bambi_na_kofeinu »

Muškarac s kojim želim provoditi vikende, satima ispijati kafe, povjeravati mu se, koga smatram i najboljim prijateljem...to je moj partner.
Kada bih to poželjela raditi s nekim drugim zapitala bih se gdje je naš odnos krenuo nizbrdo.
U muško ženska intenzivna prijateljstva vjerujem eventualno ako datiraju od vrtića, pa se tu nikad ništa nije razvilo dublje.
Poznanstva, kolegijalni odnosi i kafe na pauzama su druga stvar.

Kakvi njegovi vikendi s drugaricom...dajte me najte.
S4mpion

#365 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by S4mpion »

Nije uredu. :zoka:
Ramzess Veliki

#366 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:

pa nece kod neprijatelja :razz: :lol:
Njen prijatelj je njegov neprijatelj. 8-)
Ramzess Veliki

#367 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ramzess Veliki »

Bambi_na_kofeinu wrote:Muškarac s kojim želim provoditi vikende, satima ispijati kafe, povjeravati mu se, koga smatram i najboljim prijateljem...to je moj partner.
Kada bih to poželjela raditi s nekim drugim zapitala bih se gdje je naš odnos krenuo nizbrdo.
U muško ženska intenzivna prijateljstva vjerujem eventualno ako datiraju od vrtića, pa se tu nikad ništa nije razvilo dublje.
Poznanstva, kolegijalni odnosi i kafe na pauzama su druga stvar.

Kakvi njegovi vikendi s drugaricom...dajte me najte.
Napokon smislene riječi ... :thumbup:
Da se nadovežem i da ovo potvrdim ... uvijek to završi upravo ovako - ili njoj bude potrebna utjeha u jednom periodu ili njemu i tad padaju maske. Kako preljubnici kažu - ljubavnik te jedini razumije, a u nekom trenutku je to ono što nam najviše bude potrebno - da te neko razumije. Seks dođe kao šlag na tortu trenutne međusobne povezanosti i razumijevanja.
Prijatelj - prijateljica je pritajeni odnos budućih ljubavnika ako postoji iskra, a ona se može vidjeti izdaleka.
Ako nema te iskre, to je poznanik, poznanica, nema čestih poruka, izlazaka nasamo, nema poklona za rođendan.
Djubre_

#368 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Djubre_ »

Da mi ovo ispitamo ha? Trazim udatu zenu za prijateljstvo.. hehe

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
madesa

#369 Re:

Post by madesa »

SamoGledam wrote:Teško pitanje,svaka čast na temi?
Inače,općepoznato je da izmedju muško ženskog prijateljstva se izrodi nešto vise,a to je sex,kad tad,i u to nema nikakve sumnje!Ko tvrdi suprotno,itekako se vara! ;)

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
komentar za kraj nema potrebe raspravljati. Svaka ga voli primiti ove sto se prave fol on mi je samo prijatelj sto lazete druge ali sto sebe lazete i tako je i za muskarce
Ecci
Vozim: Biciklam

#370 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Ecci »

Kako nije u redu.
I zasto samo jednog muskog prijatelja?
Seks je zdrav.
Henry Chinaski

#371 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by Henry Chinaski »

Butmiran wrote:
Ja bi se na tvom mjestu zabrin'o. :razz:
... i testirao se redovno.
moke33-sa

#372 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by moke33-sa »

ma druze bitno je samo da se vrati meni ponovo a to sto ide neka ide,ja nisam jos vidio da je imala nesto s tim prijateljom niti cuo,ako se tako dobro zna sakriti i lagati skidam joj kapu jer nije to lako vjeruj mi..ja nju jako volim i bez nje ne mogu da zivim..meni je to bitno da je ona dobra prema meni,da zna da kuha,da je odgovrna,cista, da zna da cuti kad treba a to sto ima svoju slobodu pa ode vikendom s drugaricom i prijateljom negdje to mi je manje vazno jer kako vec rekoh vrati se opet meni.
iskreno jedino sto me zabrinjava je to sto zadnje vrjeme sve cesce kasni s posla,inace radi do 4 i do kuce joj je potrebno 10-15 minuta a u zadnje vrjeme dolazi obicno oko 6 e sad kaze da je to jer je prezatrpana poslom.razmisljam da je jedan dan pratim i uvjerim se ali opet ne zelim da provjeravam rodjenu zenu niti da je pratim pa eto vidjecu pusticu jos neko vrjeme da prodje pa ako to bude cesto onda cu da je provjerim .
iskreno meni je super s njom i jako je volim tako da to sto neko kaze da je to prevara i da odma mora da znaci da me vara neobazirem se na to.. :thumbup: :run:
KPNCTNJAH

#373 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by KPNCTNJAH »

Moke kralj :mrgreen: cuj bitno je da se meni vrati... a nije bitno sta radi dok nije s tobom... ne smeta ti sto ode za vikend s prijeteljem, ali ti toliko smeta sto kasni s posla da razmisljas o tome da je pratis :mrgreen: ti zmiris na jedno oko jer je volis previse, a to je najgore... ti sto presute i prave se da ne vide neke stvari, na kraju zavrse u novinama kad im prekipi :mrgreen: Mozda je vidjela da tebi ne smeta to sto ode za vikend, pa to digla na neki visi nivo, sad ima prijatelja za kojeg ne znas :mrgreen:

a mozda je fakat postena, radi previse i s prijateljem igra remija kad su sami... sve je moguce... sretno :run:
insomnia78

#374 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by insomnia78 »

Ja se nadam da lik trola
I da ce sljedeci post biti o tome kako je pratio i vidio da mu je blatobran skroz istruho...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
moke33-sa

#375 Re: Da li je u redu da udata zena ima bliskog muskog prijate

Post by moke33-sa »

insomnia78 wrote:Ja se nadam da lik trola
I da ce sljedeci post biti o tome kako je pratio i vidio da mu je blatobran skroz istruho...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
HAHAHAHHAH,kraljica siiiiii..ma nece jos blatobran da istruhne nije toliko star ovaj golf 2 sto imam samo 23 godine:) :thumbup: :run:
Post Reply