to je to?Astrix wrote:Odkud ti to majke ti...
Sa Argentinom u 00:00h
Sa Nigerijeom u 00:00h
Sa Iranom u 18:00h
tnx
Moderators: Charuga, Tomahawk11
to je to?Astrix wrote:Odkud ti to majke ti...
Sa Argentinom u 00:00h
Sa Nigerijeom u 00:00h
Sa Iranom u 18:00h
Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?El malagueño wrote:Da papeta libo racku za nasu repku isao bi na izvlacenje a ne na tekmu psg-evian - jebem ga u usta vise, samo gleda kako ce se prodat kao trener poslije svjetskog. Oca mi podrzavao sam ga vise nego svako, ali zadnje vrijeme je imao par ispada pffff...
Obadvoje je ispravnoPismonosa wrote:Odlična grupa. Uzimamo ovo rutinski![]()
BiH - Argentina 3:1
BiH - Nigerija 4:2
BiH - Jel se ka'e Irak ili Iran? 2:0
Pismonosa wrote:Odlična grupa. Uzimamo ovo rutinski![]()
BiH - Argentina 3:1
BiH - Nigerija 4:2
BiH - Jel se ka'e Irak ili Iran? 2:0
cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..
Najveci dobitak za nasdenimb wrote:Koji je ovo marketing za drzavu ne mogu da vjerujem, na koji god kontinent se prebacis s ovim novinskim agencijama, televizijama, vidis neke analize grupe i Bosnia ovo, Bosnia ono...
Pa djeca u Africi o nama pricaju jbt
denimb wrote:Koji je ovo marketing za drzavu ne mogu da vjerujem, na koji god kontinent se prebacis s ovim novinskim agencijama, televizijama, vidis neke analize grupe i Bosnia ovo, Bosnia ono...
Pa djeca u Africi o nama pricaju jbt
Havatar wrote:cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..![]()
Pa Safet je kao igrac bio poznat bas po takvom ponasanju i sad nece da ide na izvlacenje za SP zbog toga, isto tako sigurno nije protest zbog lobiranja za Francusku posto vidis da je njemu vaznija utakmica PSG-Evian od izvlacenja grupa i da je sam izjavljivao da ranije nije pratio Bosnu i da gleda na svaki nacin da se udobri Francuzima.
Ma mojne pasha bit frustriran :p nasi navijaci e bit izgubljeni u massi. Bice nam bole pratit odavde i svi skupa slavit :p bar se ja tako tjesim :pcasper_ wrote:kako bi dobro bilo otici tamo. jbmti zivot bijednicki, u pm
Mi smo "svjetski prvaci" u potcijenjivanju protivnika, nije to dobro, valja nam svaku utakmicu igrati kao da igramo protiv svjetskih prvaka, da nas ti koji igraju na silu i sreću, koji uopšte nisu kreativni i inteligentni, ne nakantaju i ne osramote pred cijelim svijetom.groove wrote:ove africke ekipe samo znaju da sutnu loptu naprijed i svi trce za njom. nemaju oni nikakvu kreativnu ili inteligentnu igru, sve je to samo na silu i srecu.
O ostalim reprezentacijama se može pričati ovdje:uglavnomja wrote:pitanje: gdje se moze cumurati o ostalim repkama i grupama?
ona tema o izvlacenju je zatvorena, postoje dvije koje pocinju sa anketom gdje ce bosna zavrsiti ...
Ne srljati kao u St. Luisu, a "lopta je okrugla" ,igra 11 protiv 11 pa je moguće da i mi njih možemo pobijediti.Hodidid wrote:Kakva bolan pobjeda protiv Argentine?? Treba se fokusirati da im se otkine bod.