Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Bosna i Hercegovina će u grupi F završiti na ovom mjestu:

1.
60
15%
2.
280
69%
3.
42
10%
4.
22
5%

Total votes: 404

Not My Idea

#351 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Not My Idea »

Astrix wrote:Odkud ti to majke ti...

Sa Argentinom u 00:00h
Sa Nigerijeom u 00:00h
Sa Iranom u 18:00h
to je to?

tnx :)
sumirprimus

#352 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by sumirprimus »

grupa BH F...sudbina je tako htjela... :D
El malagueño

#353 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by El malagueño »

Da papeta libo racku za nasu repku isao bi na izvlacenje a ne na tekmu psg-evian - jebem ga u usta vise, samo gleda kako ce se prodat kao trener poslije svjetskog. Oca mi podrzavao sam ga vise nego svako, ali zadnje vrijeme je imao par ispada pffff...[/quote]

Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..[/quote]

"Rodjak" vidi sad: problem kod nas je sto ako nesto negativno kazes za nekoga ispadne odmah da ne prznajes neciji uspjeh nikako. Ja kazem da sam podrzavao papeta do unazad 2 mjeseca. Mrsko mi pisati zbog cega dovoljno ljudi je to vec pisalo. Stoji to sto pises a da on nece da sponozrise
Francusku je smjesno. Halo pa on da moze postao bi sad francuz uvlaci im se uvijek
Ll
Pismonosa

#354 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Pismonosa »

Odlična grupa. Uzimamo ovo rutinski :D

BiH - Argentina 3:1

BiH - Nigerija 4:2

BiH - Jel se ka'e Irak ili Iran? 2:0
nKrkan

#355 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by nKrkan »

Više pesimizima od klix foruma nisam vidio

Šta ste se toliko prepali Argentine dobro nisu oni imali Messia a mi Džeku,Misimovica,desnog beka znaci igrali smo 11:8

I Misimovic može guzeljat protiv statičnih ekipa tipa Grčka,Lux a protiv imalo brže Slovačke ne može
cekpi

#356 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by cekpi »

El malagueño wrote:Da papeta libo racku za nasu repku isao bi na izvlacenje a ne na tekmu psg-evian - jebem ga u usta vise, samo gleda kako ce se prodat kao trener poslije svjetskog. Oca mi podrzavao sam ga vise nego svako, ali zadnje vrijeme je imao par ispada pffff...
Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..[/quote]

"Rodjak" vidi sad: problem kod nas je sto ako nesto negativno kazes za nekoga ispadne odmah da ne prznajes neciji uspjeh nikako. Ja kazem da sam podrzavao papeta do unazad 2 mjeseca. Mrsko mi pisati zbog cega dovoljno ljudi je to vec pisalo. Stoji to sto pises a da on nece da sponozrise
Francusku je smjesno. Halo pa on da moze postao bi sad francuz uvlaci im se uvijek
Ll[/quote]

ok. sve 5. samo.. ajde da im damo sansu, kad su se vec plasirali, pa da ih ne blatimo; ipak moraju imati odgovornost za posao koji rade i shodno tome da snose posljedice ukoliko budu rezultati budu totalno ispod ocekivanja.
Ne slazem se da je on tip koji se nekome uvlaci, pa tako ni Francuzima. :oops:
Nejjah

#357 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Nejjah »

Pismonosa wrote:Odlična grupa. Uzimamo ovo rutinski :D

Obadvoje je ispravno
cekpi

#358 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by cekpi »

Pismonosa wrote:Odlična grupa. Uzimamo ovo rutinski :D

:okac:

hahaha. dobar. samo mogo si bar rec da cemo 5 kom zabit Gaucosima :thumbup: :bih: :bih:
Havatar

#359 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Havatar »

cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..
:lol:
Pa Safet je kao igrac bio poznat bas po takvom ponasanju i sad nece da ide na izvlacenje za SP zbog toga, isto tako sigurno nije protest zbog lobiranja za Francusku posto vidis da je njemu vaznija utakmica PSG-Evian od izvlacenja grupa i da je sam izjavljivao da ranije nije pratio Bosnu i da gleda na svaki nacin da se udobri Francuzima.
denimb

#360 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by denimb »

Koji je ovo marketing za drzavu ne mogu da vjerujem, na koji god kontinent se prebacis s ovim novinskim agencijama, televizijama, vidis neke analize grupe i Bosnia ovo, Bosnia ono...

Pa djeca u Africi o nama pricaju jbt :bih:
N.N.

#361 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by N.N. »

denimb wrote:Koji je ovo marketing za drzavu ne mogu da vjerujem, na koji god kontinent se prebacis s ovim novinskim agencijama, televizijama, vidis neke analize grupe i Bosnia ovo, Bosnia ono...

Najveci dobitak za nas :-D
:thumbup:
Brkooo

#362 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Brkooo »

denimb wrote:Koji je ovo marketing za drzavu ne mogu da vjerujem, na koji god kontinent se prebacis s ovim novinskim agencijama, televizijama, vidis neke analize grupe i Bosnia ovo, Bosnia ono...

:-D :thumbup:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
El malagueño

#363 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by El malagueño »

Havatar wrote:
cekpi wrote: Rodjak, jel ti mozda palo na pamet da nas Sajo nije bas zagrijan za kurvanje i alkoholiziranje na afterpartijima, da je covjek kao i svi mi sa svojim vrlinama i manama, da smatra (siguran sam da tako misle jos neki) kako je ovakvo trosenje para (valjda oko $100 mil) za izvlacenje grupa suludo i da mu se plus gadi lobiranje za Francusku, te da je ovo mozda vid njegovog protesta. A da li si svjestan da je Pape jedan od glavnih 'krivaca' sto imas priliku uopste uvest "Brazil" u svoj vokabular?
Daj molim te, i vi svi koji pljujete po jedinoj svjetloj tacki nasih zivota, da li imate imalo obraza? Pustite ljude da rade i radujte se barem sad u zivotu bez neopravdanog kritiziranja..
:lol:
Pa Safet je kao igrac bio poznat bas po takvom ponasanju i sad nece da ide na izvlacenje za SP zbog toga, isto tako sigurno nije protest zbog lobiranja za Francusku posto vidis da je njemu vaznija utakmica PSG-Evian od izvlacenja grupa i da je sam izjavljivao da ranije nije pratio Bosnu i da gleda na svaki nacin da se udobri Francuzima.

:thumbup: upravo sam na to mislio. I ide mi vise na zvice sto ako kaZes negativnu stv r za nekoga odmah " blatis" . To je kratkovidno i glupo. Jedini nacin da postanes bolji kao osoba, igrac ili bilo sta jesteda uvazis kritike. A samo kod nas moras odmah birati za ili protiv. Jeli stvarni iko misli da pape ne radi sada sve da bi se uvalio u neki klub poslije sp? Kako vam nije jasno da je jegov cilj (koji je uvijek spominjao) bio plasman na sp. On je taj cilj ostvario. To klubovi vide. A s obzirom da n as svi vide kao outsidere niko ni ne ocekuje neki uspjeh na sp tako da mu nijedan klub nece zamjerit neuspjeh. Tako da njemu nije bitno. Interesuje ga kako ce naci novog poslodavca i usput jos buraza pogurat pozivanjem raznih levata i on happy.
Great Cornholio

#364 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Great Cornholio »

Sreća nas je poslužila kod žrijeba, možemo proći grupu.
argyle

#365 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by argyle »

uglavnomja

#366 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by uglavnomja »

pitanje: gdje se moze cumurati o ostalim repkama i grupama?
ona tema o izvlacenju je zatvorena, postoje dvije koje pocinju sa anketom gdje ce bosna zavrsiti ...

napr. mene zanima sta mislite kako ce vaha proci

"Nogometaši Alžira na svjetskom prvenstvu u Brazilu nastupit će u grupi sa Belgijom, Rusijom i Korejom."

ono, ja mislim k'o bos po trnju, ali nikad se ne zna :D

korejnaci su ludi kao struja, rusija i belgija najvjerovatnije idu, a afrikanci i kad znaju igrati, puknu u glavi ...
groove

#367 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by groove »

ove africke ekipe samo znaju da sutnu loptu naprijed i svi trce za njom. nemaju oni nikakvu kreativnu ili inteligentnu igru, sve je to samo na silu i srecu.
casper_

#368 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by casper_ »

kako bi dobro bilo otici tamo. jbmti zivot bijednicki, u pm
Hodidid

#369 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Hodidid »

Kakva bolan pobjeda protiv Argentine?? Treba se fokusirati da im se otkine bod.
El malagueño

#370 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by El malagueño »

casper_ wrote:kako bi dobro bilo otici tamo. jbmti zivot bijednicki, u pm
Ma mojne pasha bit frustriran :p nasi navijaci e bit izgubljeni u massi. Bice nam bole pratit odavde i svi skupa slavit :p bar se ja tako tjesim :p
zilla_

#371 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by zilla_ »

Ma i ova nigerija nije za odbacit... Igrali su oni nekad dobar nogomet :-)
Great Cornholio

#372 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

groove wrote:ove africke ekipe samo znaju da sutnu loptu naprijed i svi trce za njom. nemaju oni nikakvu kreativnu ili inteligentnu igru, sve je to samo na silu i srecu.
Mi smo "svjetski prvaci" u potcijenjivanju protivnika, nije to dobro, valja nam svaku utakmicu igrati kao da igramo protiv svjetskih prvaka, da nas ti koji igraju na silu i sreću, koji uopšte nisu kreativni i inteligentni, ne nakantaju i ne osramote pred cijelim svijetom.
Lex77

#373 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Lex77 »

Ma ja bih protiv Argentine stavio mlade igrače tipa Hajrović i Stevanović (ako će ga uopće voditi u Brazil) pa šta bude.
Logovan

#374 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Post by Logovan »

uglavnomja wrote:pitanje: gdje se moze cumurati o ostalim repkama i grupama?
ona tema o izvlacenju je zatvorena, postoje dvije koje pocinju sa anketom gdje ce bosna zavrsiti ...
O ostalim reprezentacijama se može pričati ovdje:
http://www.klix.ba/forum/svjetsko-prven ... 6s650.html Jest da je sa anketom kakav će rezultat napraviti naša reprezentacija ali nema veze. :D Može se valjda ukinuti anketa i postaviti odgovarajuća.
Trebale bi se otvoriti teme za svaku grupu, kao što je bilo za zadnje Europsko prvenstvo.
Great Cornholio

#375 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)

Hodidid wrote:Kakva bolan pobjeda protiv Argentine?? Treba se fokusirati da im se otkine bod.
Ne srljati kao u St. Luisu, a "lopta je okrugla" ,igra 11 protiv 11 pa je moguće da i mi njih možemo pobijediti.
Post Reply