sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tendzera

#351 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tendzera »

sherbett wrote:
tendzera wrote:
talashika wrote: slozim ovakvu facu :twisted: i odmah oNo :run:
Šta ako je s BMW-om? :cry: :skoljka:
još gore!
Šerbo,nisam tebe ništa pitao,zato ššš :twisted: :skoljka:
tendzera

#352 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tendzera »

talashika wrote:
tendzera wrote:Šta ako je s BMW-om? :cry: :skoljka:
otkud klosaru benga :? :skoljka:
Khm,nisam znao da se to klošari odnosilo samo na one koji nemaju prebijene,biće da je do mene :cry:
pakica_

#353 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

tendzera wrote:
talashika wrote:
anjaistkrank wrote: aaa jesi grozna. pa moraju i sanercici nekoga da muntaju. i oni su ljudi od krvi i mesa koji se zaljubljuju i vole :D

zanima me kako "skinete" momka/sanera/papka/klosara koji vam se nabacuje, a niste zainteresovane.
slozim ovakvu facu :twisted: i odmah oNo :run:
vec smo na drugoj temi apsolvirali da nekima ni benga ne moze pomoci :lol:
Image
Ramzess Veliki

#354 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Ma tip je predobar za vas ... :lol: :lol: :lol:
pakica_

#355 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:Ma tip je predobar za vas ... :lol: :lol: :lol:
ako nista, potencijalnoj djeci nece falit kose :lol: :lol:
anjaistkrank

#356 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

talashika wrote:slozim ovakvu facu :twisted: i odmah oNo :run:
bas si grozna. zamisli kolko je on skupljao hrabrosti da pridje i sta je knedli progutao i ti tako.. ccc... :P

Ja generalno ne prilazim djevojkama u kafanama. Ustvari jako rijetko, ako upratim da se razmjeni neki pogled ili osmijeh pa mozda onda, ali me iznenadilo kad pratim situaciju oko sebe, i vidim na koji nacin djevojke reaguju kad im pridje neki momak. Dal fin neki momcic, dal neki saner, u 90 % slucajeva djevojke imaju istu reakciju. Samo nesto kratko odbruse i ide totalni ignore. Isto kao da je dosao da im prodaje zivotno osiguranje ili set keramickih nozeva.
Ja mislim da cete lakse odbiti momka koji vam se ne svidja tako sto cete ga saslusati sta ima da kaze, posvetiti mu par minuta, nego time sto okrenete ledja i pravite se da ne postoji. Al vi naravno furajte po svom ;)
pakica_

#357 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

anjaistkrank wrote:
talashika wrote:slozim ovakvu facu :twisted: i odmah oNo :run:
bas si grozna. zamisli kolko je on skupljao hrabrosti da pridje i sta je knedli progutao i ti tako.. ccc... :P

Ja generalno ne prilazim djevojkama u kafanama. Ustvari jako rijetko, ako upratim da se razmjeni neki pogled ili osmijeh pa mozda onda, ali me iznenadilo kad pratim situaciju oko sebe, i vidim na koji nacin djevojke reaguju kad im pridje neki momak. Dal fin neki momcic, dal neki saner, u 90 % slucajeva djevojke imaju istu reakciju. Samo nesto kratko odbruse i ide totalni ignore. Isto kao da je dosao da im prodaje zivotno osiguranje ili set keramickih nozeva.
Ja mislim da cete lakse odbiti momka koji vam se ne svidja tako sto cete ga saslusati sta ima da kaze, posvetiti mu par minuta, nego time sto okrenete ledja i pravite se da ne postoji. Al vi naravno furajte po svom ;)
:lol: :lol: :lol:
helem, replika na to tvoje je sljedeca: kad prestanu prilazit' sa: 'alo, imaš fejzbuk? i sl. dobit ce i full recenicu zasto nisam zainteresovana :D
korisnik101

#358 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by korisnik101 »

pakica_ wrote:
vec smo na drugoj temi apsolvirali da nekima ni benga ne moze pomoci :lol:
Image[/quote]

Zasto ovakvi ljudi kod nas jednostavno ne priznaju da su gay ?
Svi vide.
Mislim i njegovi roditelji vrte glavom u nevjerici.
Ramzess Veliki

#359 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Imam jednog frenda koji upravo ovako izgleda ... :roll:
Jednom mi je na ulici počeo mahati satom na ruci - "Gledaj, kupio sam Rolexa, od jednog poslovnog prijatelja, vrijedi 9000 $ a ja sam ga nagovorio da mi ga proda za 2000 KM, ima papire, ima sve, original, hoćeš da ti ga prodam za iste pare k'o drugu, može i u ratama, pa prijatelji smo."
:D
Normalno da nisam, takvi sa papirima su 200 $ u Pakistanu, u centru Lahorea, tačnije Golden Center-u. :D
E da, sad mi pade na pamet da mu moram kresnut' ženu, ostao mi je dužan neke pare ... :novine:
edo_79

#360 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by edo_79 »

Ramzess Veliki wrote:Imam jednog frenda koji upravo ovako izgleda ... :roll:
Jednom mi je na ulici počeo mahati satom na ruci - "Gledaj, kupio sam Rolexa, od jednog poslovnog prijatelja, vrijedi 9000 $ a ja sam ga nagovorio da mi ga proda za 2000 KM, ima papire, ima sve, original, hoćeš da ti ga prodam za iste pare k'o drugu, može i u ratama, pa prijatelji smo."
:D
Normalno da nisam, takvi sa papirima su 200 $ u Pakistanu, u centru Lahorea, tačnije Golden Center-u. :D
E da, sad mi pade na pamet da mu moram kresnut' ženu, ostao mi je dužan neke pare ... :novine:
Što ti je jaran :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anjaistkrank

#361 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

talashika wrote:pitao si kako reagujemo na nabacivanja klosara/papaka.... i onda ispadnem grozna, sta treba da skacem od srece :skoljka:

ma hajd zdraO :twisted: :skoljka:
Pitao sam kako reagujete kad vam pridje momak/klosar/papak/... podrazumjevalo se i fini momci i losi momci, ali hajd..

i ovo "grozna" je bilo u sali

nemoj da se ljutis :kiss:
fantom slobode

#362 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

pakica_ wrote: vec smo na drugoj temi apsolvirali da nekima ni benga ne moze pomoci :lol:
Imagemak'se, seljak, mak'se :lol:
salu na stranu, ja to 'vako: nisam zainteresovana! ako nastavi smarat': budi ljubEzan pa me ostavi na miru, hvala! a ako opet nastavi smarat': mak'se, seljak, mak'se! :lol:
bio sam slobodan pa sam spojio tvoja dva komentara u jedan...za oba odlican pet, nemoj vise dolaziti na nastavu... :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: slatko me nasmija... :lol: :lol: :lol:
dita von teese

#363 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dita von teese »

Najvise me odbija kad pridje tip, i kaze: "Ja sam iz tuzilastva!"

:lol:
edo_79

#364 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by edo_79 »

dita von teese wrote:Najvise me odbija kad pridje tip, i kaze: "Ja sam iz tuzilastva!"

Jel mu na prvu kažeš da je tužibaba :lol:
dita von teese

#365 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dita von teese »

Ostanem ljubazna, prijatna i distancirana, jer ne vjerujem da bi takav tip uopste shvatio moju reakciju.
edo_79

#366 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by edo_79 »

dita von teese wrote:Ostanem ljubazna, prijatna i distancirana, jer ne vjerujem da bi takav tip uopste shvatio moju reakciju.
Jako lijep pristup .... me like it ... :thumbup:
fantom slobode

#367 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

dita von teese wrote:Najvise me odbija kad pridje tip, i kaze: "Ja sam iz tuzilastva!"

Meni rece jedna...ja sam Dea i doktor sam pravnih nauka. Rekoh Dea, drago mi je, ja sam .... i nismo na seminaru, u kafani smo.

Usput, ona tema sa stalnim seksom tokom tih seminara...sad joj to ne bih rekao.
edo_79

#368 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by edo_79 »

sherbett wrote:prema jednom sam tako bila pristojna, i strpljiva..onda sam zamalo srušila njegovog prijatelja koji se vješao po šanku i pokušavao da pleše samnom, tako me iznervirao, da sam malo jače gurnula, i onda me i ovaj iznervirao pa sam suptilno davala do znanja da se maknu..onda je ovaj poludio kao počeo da mi priča di radi, da nije on bilo tko, vidi kakav mobitel ima, jel mi znamo tko je on..on ima plaću toliko i toliko, ne znamo mi s kim imamo posla..bla bla... :lol: pitam ja njega jel zna on tko sam ja? i onda se scimao i pokupio sas sve frenda.
Eto, budeš pristojan, i izeš govno! :izet:
trebala si mu reći: ''Ho'š da prođem kroz tebe!'' :mrgreen:
pakica_

#369 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

edo_79 wrote:
sherbett wrote:prema jednom sam tako bila pristojna, i strpljiva..onda sam zamalo srušila njegovog prijatelja koji se vješao po šanku i pokušavao da pleše samnom, tako me iznervirao, da sam malo jače gurnula, i onda me i ovaj iznervirao pa sam suptilno davala do znanja da se maknu..onda je ovaj poludio kao počeo da mi priča di radi, da nije on bilo tko, vidi kakav mobitel ima, jel mi znamo tko je on..on ima plaću toliko i toliko, ne znamo mi s kim imamo posla..bla bla... :lol: pitam ja njega jel zna on tko sam ja? i onda se scimao i pokupio sas sve frenda.
Eto, budeš pristojan, i izeš govno! :izet:
trebala si mu reći: ''Ho'š da prođem kroz tebe!'' :mrgreen:
nema efekta ako im ne kazes: mak'se otale, procu krozate :lol:
fantom slobode wrote: bio sam slobodan pa sam spojio tvoja dva komentara u jedan...za oba odlican pet, nemoj vise dolaziti na nastavu... :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: slatko me nasmija... :lol: :lol: :lol:
jeeeeeeeeej, ova petica mi se svidja, za razliku od one na faksu od neki dan :lol:
klixoris

#370 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by klixoris »

sha_ba wrote:odbija me "gospoda" u startu :mrgreen:
Ovaj gospoda ? :D

Image
fantom slobode

#371 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
edo_79 wrote: trebala si mu reći: ''Ho'š da prođem kroz tebe!'' :mrgreen:
e inače stvarno nisam agresivna, osobito kad si popijem..al ovog bi prebila da nisam žensko kakav smor! :izet:
A setas si se sama do kuce nakon sto popijes ili dozvolis kakvom da te odveze kuci, pa makar i svojoj?
fantom slobode

#372 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
fantom slobode wrote:
sherbett wrote: e inače stvarno nisam agresivna, osobito kad si popijem..al ovog bi prebila da nisam žensko kakav smor! :izet:
A setas si se sama do kuce nakon sto popijes ili dozvolis kakvom da te odveze kuci, pa makar i svojoj?
nikad ne idem sama, ili autom ili taxijem, koja šetnja :izet:
nekad je lijepo vidjeti damu kako seta si se... :)

Ako mogu da primjetim...pozitivno je to. Lijepo za vidjeti. Damu...i...
ultima_palabra

#373 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ultima_palabra »

"Tu noć kad (.) (.) udavala" :music2:
pakica_

#374 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

ultima_palabra wrote:"Tu noć kad (.) (.) udavala" :music2:
sastav' to malo, izmedju tih moze jos jedna stat komotno :lol:
Post Reply