BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

drug_profi

#351 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

anthraxQ wrote:Idemo u Grcku, navijati za Slovacku

svi smo mi Slovacka. :D
haha, zamisli dodje 10-15K BHF u Atinu naoruzani slovackim zastavama i naprave dernek na stadionu.
Kako bi Skrtel i ekipa onda igrali, narocito nakon Ziline.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#352 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol: bravo majstore! fakat treba to bi ušlo u fudbalske anale za sva vremena :lol: :lol:
titinho

#353 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by titinho »

Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.

Milan Djuric, napadac oko 200 cm. Izuzetno opasan u skok igri i sigurno zasluzuje poziv ispred ove 3-ice nabrojanih.

Nervira me i ne mogu da vjerujem da covjek koji zabije 3 gola mladoj Njemackoj reprezentaciji nema poziva ni na prijateljske utakmice A reprezentacije.
Adoxxx

#354 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Adoxxx »

Citam u avazu da ce doci dosta nekih navijaca iz skandinavije, odnosno Svedske za utakmicu protiv Litvanije, zna li se sta o tome?
burek_in_space

#355 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by burek_in_space »

titinho wrote:Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.

Milan Djuric, napadac oko 200 cm. Izuzetno opasan u skok igri i sigurno zasluzuje poziv ispred ove 3-ice nabrojanih.

Nervira me i ne mogu da vjerujem da covjek koji zabije 3 gola mladoj Njemackoj reprezentaciji nema poziva ni na prijateljske utakmice A reprezentacije.
I mene nervira shto neko priziva Milana Djurica, koji je u profesionalnoj karijeri, u poluprofesionalnim ligama dao brat bratu jedno 12 golova ukupno, ali ga se i dalje priziva u reprezentaciju. I nervira me shto su ovdje neki elaborirali zashto ne bi trebalo zvati Milana Djurica, a neki ga i dalje prizivaju. Ali shta cu, sve je to dio zhivota...
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#356 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by anthraxQ »

Adoxxx wrote:Citam u avazu da ce doci dosta nekih navijaca iz skandinavije, odnosno Svedske za utakmicu protiv Litvanije, zna li se sta o tome?
Zna se, zna se...

Upravo to se zna!
Legollas

#357 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Legollas »

Adoxxx wrote:Citam u avazu da ce doci dosta nekih navijaca iz skandinavije, odnosno Svedske za utakmicu protiv Litvanije, zna li se sta o tome?

Budući da gore ima dosta Bosanaca, blizu im je, pa što da ne. Kao što je je protiv Francuske u Parizu bilo dosta njemačkoh Bosanaca :D
Timotije

#358 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Timotije »

Legollas wrote:

Budući da gore ima dosta Bosanaca, blizu im je, pa što da ne. Kao što je je protiv Francuske u Parizu bilo dosta njemačkoh Bosanaca :D
Nije to bas nikome tako blizu koliko se misli, otpada varijanta brodom, sto je pola navijaca iskoristila za gostovanje u Rigi, tako da...

Vec duboka jesen, u sredini sedmice, uglavnom samo avionski prevoz dolazi u obzir... izmedju 3-4000 po mojoj procjeni.

Mogu komotno odigrati i u Vilniusu, sumnjam da bi zafalilo mjesta!

Euforija zahvati kampanjske navijace dan iza svake velike pobjede, kasnije pronalaze hiljadu razloga da odustanu!

Tako ce biti i ovaj put!
titinho

#359 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by titinho »

burek_in_space wrote:
titinho wrote:Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.

I mene nervira shto neko priziva Milana Djurica, koji je u profesionalnoj karijeri, u poluprofesionalnim ligama dao brat bratu jedno 12 golova ukupno, ali ga se i dalje priziva u reprezentaciju. I nervira me shto su ovdje neki elaborirali zashto ne bi trebalo zvati Milana Djurica, a neki ga i dalje prizivaju. Ali shta cu, sve je to dio zhivota...

Pricajmo malo o talentima tipa Vrsajevica, Visce i Stevanovica, koliko su golova postigli sva trojca zajedno ?
I dale stojim da je covjek bolji igrac od sve trojice za klasu

Sent from my iPhone using Tapatalk
DonV

#360 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonV »

Ne treba nam polovnipusac Serije B.

Vedo I Dzeko taman.
4-2-3-1.
House

#361 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

X kao kuca :D

:bih:
IlijaLadin

#362 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

Nije u redu ni prozivati momka zbog života van terena. Nije zaslužio da ga se ismijava, blati, otjeruje... Da je igrač koji potezom rješava utakmice, vanserijski talent, niko ne bi spominjao cigaretu u njegovoj ruci. Sve bi mu bilo oprošteno.

On jedostavno, isključivo, nije prema Safetovom mišljenju igrač koji bi nas pojačao i, zbog toga, nije u rosteru. Kao što reče burek, ni statistika mu ne ide u prilog i pomalo je smiješno i jadno na osnovu jedne (dvije, pet) utakmice i očekivati od momka da je nešto što on, nažalost, nije.

Jednostavno, pustite ga neka se izbori igrama za poziv. Mahmutović je ispred njega miljama i statistički i igrački pa još uvijek čeka u redu.
It_is_a_Leclerc

#363 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo polako i oprezno do kraja... Nemojte opet ono - "Gdje se rezervišu karte za Brazil", pls..
mistek

#364 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mistek »

Frajer je između Serije B i C u karijeri, ima profesionalnih nastupa u karijeri ko Čomor u evropskim takmičenjima, i golova ko Adilović u jednom solidnom mjesecu, i spominje se ko reprezentativni špic :-)
Edin H.

#365 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

Timotije wrote:
Legollas wrote:

Nije to bas nikome tako blizu koliko se misli, otpada varijanta brodom, sto je pola navijaca iskoristila za gostovanje u Rigi, tako da...

Vec duboka jesen, u sredini sedmice, uglavnom samo avionski prevoz dolazi u obzir... izmedju 3-4000 po mojoj procjeni.

Mogu komotno odigrati i u Vilniusu, sumnjam da bi zafalilo mjesta!

Euforija zahvati kampanjske navijace dan iza svake velike pobjede, kasnije pronalaze hiljadu razloga da odustanu!

Tako ce biti i ovaj put!
Ma ima neka snjira brodom :D sjecam se da ih je bilo dosta kada smo igrali u Vilniusu, Barbarez 1 - 0.

Litvanci kraljevi, pita me frajer da imam li znacaka da mjenjamo :D , drotu sam dao nas sal poslije utakmice, kaze imas li nesto za uspomenu.

Bengal zapalio dvije baklje, strpase ga u maricu i odmah pustise kad se utakmica zavrsila.
Litvanke su jako zgodne.
IlijaLadin

#366 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

Akrobacije tadašnjeg selektora Mušovića su 'za uspomenu i dugo sjećanje'.

2:1 vode Litvanci, mi igramo 'nako. Zabija Baljić za 2:2 i nakon toga u koji minut dobije crveni. Šta radi monsinjor Džemo? Vadi iz igre rahmetli Katanu i ubacuje, čini mi se Topića. Litvanci sa igračem više zabijaju još dva gola i slave sa 4:2. Konto Džemo uzet'. Nakon tog i poraza od Malte (2:1) Džemo je dobio otkaz.

Opreza nikad na odmet. Drži te pripravnog, na prstima, ne dozvoljava ti da olako shvataš protivnika koji onda teže može postići pogodak. Kako minuti prolaze, kvalitet ispliva, pa uz oprez ne sumnjam u uspjeh.

Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
Dedić, Kapetanović, Konjić, Hibić, Varešanović, Barbarez, Halilović, Salihamidžić, Kodro, Bolić, Baljić.

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#367 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JoseMujica »

dodaj još onu jadnu pobjedu protiv Malte :skoljka:
cyprus

#368 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

IlijaLadin wrote:Akrobacije tadašnjeg selektora Mušovića su 'za uspomenu i dugo sjećanje'.

2:1 vode Litvanci, mi igramo 'nako. Zabija Baljić za 2:2 i nakon toga u koji minut dobije crveni. Šta radi monsinjor Džemo? Vadi iz igre rahmetli Katanu i ubacuje, čini mi se Topića. Litvanci sa igračem više zabijaju još dva gola i slave sa 4:2. Konto Džemo uzet'. Nakon tog i poraza od Malte (2:1) Džemo je dobio otkaz.

Opreza nikad na odmet. Drži te pripravnog, na prstima, ne dozvoljava ti da olako shvataš protivnika koji onda teže može postići pogodak. Kako minuti prolaze, kvalitet ispliva, pa uz oprez ne sumnjam u uspjeh.

Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
Dedić, Kapetanović, Konjić, Hibić, Varešanović, Barbarez, Halilović, Salihamidžić, Kodro, Bolić, Baljić.

A ovo? :oops:

Ispostavilo se na kraju da nas je ovaj remi košto mnogo toga...
Obuca9

#369 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Obuca9 »

IlijaLadin wrote:
Himna !!!
SSemir

#370 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by SSemir »

IlijaLadin wrote:Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
ovako jaka ekipa i tarabe smo bili..i kazu, nije do selektora. ma nije vraga.
i onda strucnjaci sa foruma kazu, lako je susicu sa ovakvim sastavom pobjedjivati.
Timotije

#371 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Timotije »

Edin H.

#372 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

Timotije wrote:http://www.lff.lt/lt/article/atrankos_r ... e_ir_kaune

Definitivno Kaunas, u 20.00 h!
:skoljka:
bingov buraz

#373 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by bingov buraz »