Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anthraxQ wrote:Idemo u Grcku, navijati za Slovacku
svi smo mi Slovacka.
haha, zamisli dodje 10-15K BHF u Atinu naoruzani slovackim zastavama i naprave dernek na stadionu.
Kako bi Skrtel i ekipa onda igrali, narocito nakon Ziline.
Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.
Milan Djuric, napadac oko 200 cm. Izuzetno opasan u skok igri i sigurno zasluzuje poziv ispred ove 3-ice nabrojanih.
Nervira me i ne mogu da vjerujem da covjek koji zabije 3 gola mladoj Njemackoj reprezentaciji nema poziva ni na prijateljske utakmice A reprezentacije.
titinho wrote:Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.
Milan Djuric, napadac oko 200 cm. Izuzetno opasan u skok igri i sigurno zasluzuje poziv ispred ove 3-ice nabrojanih.
Nervira me i ne mogu da vjerujem da covjek koji zabije 3 gola mladoj Njemackoj reprezentaciji nema poziva ni na prijateljske utakmice A reprezentacije.
I mene nervira shto neko priziva Milana Djurica, koji je u profesionalnoj karijeri, u poluprofesionalnim ligama dao brat bratu jedno 12 golova ukupno, ali ga se i dalje priziva u reprezentaciju. I nervira me shto su ovdje neki elaborirali zashto ne bi trebalo zvati Milana Djurica, a neki ga i dalje prizivaju. Ali shta cu, sve je to dio zhivota...
titinho wrote:Mislim da nije fer i postneo da jedan Milan Djuric, napadac koji u 3 nastupa za mladu reprezntaciju ima 5 golova ne bude pozvan za A selekciju a pozive redovno dobivaju igraci tipa Vrsajevica (koji ne moze u Hajduku igrati) ili Visce pa cak i Stevanovica koji su pokazali da nemaju potencijal za A repku.
I mene nervira shto neko priziva Milana Djurica, koji je u profesionalnoj karijeri, u poluprofesionalnim ligama dao brat bratu jedno 12 golova ukupno, ali ga se i dalje priziva u reprezentaciju. I nervira me shto su ovdje neki elaborirali zashto ne bi trebalo zvati Milana Djurica, a neki ga i dalje prizivaju. Ali shta cu, sve je to dio zhivota...
Pricajmo malo o talentima tipa Vrsajevica, Visce i Stevanovica, koliko su golova postigli sva trojca zajedno ?
I dale stojim da je covjek bolji igrac od sve trojice za klasu
Nije u redu ni prozivati momka zbog života van terena. Nije zaslužio da ga se ismijava, blati, otjeruje... Da je igrač koji potezom rješava utakmice, vanserijski talent, niko ne bi spominjao cigaretu u njegovoj ruci. Sve bi mu bilo oprošteno.
On jedostavno, isključivo, nije prema Safetovom mišljenju igrač koji bi nas pojačao i, zbog toga, nije u rosteru. Kao što reče burek, ni statistika mu ne ide u prilog i pomalo je smiješno i jadno na osnovu jedne (dvije, pet) utakmice i očekivati od momka da je nešto što on, nažalost, nije.
Jednostavno, pustite ga neka se izbori igrama za poziv. Mahmutović je ispred njega miljama i statistički i igrački pa još uvijek čeka u redu.
Frajer je između Serije B i C u karijeri, ima profesionalnih nastupa u karijeri ko Čomor u evropskim takmičenjima, i golova ko Adilović u jednom solidnom mjesecu, i spominje se ko reprezentativni špic
Akrobacije tadašnjeg selektora Mušovića su 'za uspomenu i dugo sjećanje'.
2:1 vode Litvanci, mi igramo 'nako. Zabija Baljić za 2:2 i nakon toga u koji minut dobije crveni. Šta radi monsinjor Džemo? Vadi iz igre rahmetli Katanu i ubacuje, čini mi se Topića. Litvanci sa igračem više zabijaju još dva gola i slave sa 4:2. Konto Džemo uzet'. Nakon tog i poraza od Malte (2:1) Džemo je dobio otkaz.
Opreza nikad na odmet. Drži te pripravnog, na prstima, ne dozvoljava ti da olako shvataš protivnika koji onda teže može postići pogodak. Kako minuti prolaze, kvalitet ispliva, pa uz oprez ne sumnjam u uspjeh.
Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
Dedić, Kapetanović, Konjić, Hibić, Varešanović, Barbarez, Halilović, Salihamidžić, Kodro, Bolić, Baljić.
IlijaLadin wrote:Akrobacije tadašnjeg selektora Mušovića su 'za uspomenu i dugo sjećanje'.
2:1 vode Litvanci, mi igramo 'nako. Zabija Baljić za 2:2 i nakon toga u koji minut dobije crveni. Šta radi monsinjor Džemo? Vadi iz igre rahmetli Katanu i ubacuje, čini mi se Topića. Litvanci sa igračem više zabijaju još dva gola i slave sa 4:2. Konto Džemo uzet'. Nakon tog i poraza od Malte (2:1) Džemo je dobio otkaz.
Opreza nikad na odmet. Drži te pripravnog, na prstima, ne dozvoljava ti da olako shvataš protivnika koji onda teže može postići pogodak. Kako minuti prolaze, kvalitet ispliva, pa uz oprez ne sumnjam u uspjeh.
Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
Dedić, Kapetanović, Konjić, Hibić, Varešanović, Barbarez, Halilović, Salihamidžić, Kodro, Bolić, Baljić.
A ovo?
Ispostavilo se na kraju da nas je ovaj remi košto mnogo toga...
IlijaLadin wrote:Utakmica sa Faranima koji su jedva pobijeđeni.Teško da je tadašnji sastav BiH išta slabiji od današnjeg.
ovako jaka ekipa i tarabe smo bili..i kazu, nije do selektora. ma nije vraga.
i onda strucnjaci sa foruma kazu, lako je susicu sa ovakvim sastavom pobjedjivati.