Europa league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#351 Re: UEFA Europa League

Post by LSD »

Forlan izdominirao mali simpaticni engleski klubić koji se herojski probio do finala.
mikelandjelo

#352 Re: UEFA Europa League

Post by mikelandjelo »

mikelandjelo wrote:Atletico osvaja europa league, a vi pricajte sta hocete

Atletico dominira smijesne Engleze
Point.

#353 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

FORLAN DOMINIRA!

Smijesnom engleskom klubu konacno presudili Forlan i raja. Jos jedan dokaz nemoci engleskih klubova, od sada, nadalje i ubuduce :run:
Kumerle

#354 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Jako bitno takmicenje 12 tim iz Premiershipa igra u finalu istog, u ovakvim takmicenjima luzeri koji ne mogu bolje od 10 mjesta u svojim ligama traze spas sezone. Eto smijesni Patetico ga je nasao svi ovi koji cijene ovo takmicenje sigurno zele da im klub svake godine tu igra :D

Dokaz moci Premiershipa je da mali klubovi koji se inace bore za opstanak dodju u finale ovog smijesnog takmicenja i na produzetke budu porazeni. Italijancici se nemaju sta javljati najtrofejniji i najlopovskiji juve je dobio 4 samara od Fulhama!

Premiership dominira!
Last edited by Kumerle on 13/05/2010 00:06, edited 1 time in total.
van Basten

#355 Re: UEFA Europa League

Post by van Basten »

Mislim da je ovaj podatak o 2 pobjede i osvojenom trofeju defintivno za istorije... čak su Inter i(li) Bayern više zaslužili svoj trofej nego je Atletico ovaj. Ali eto... to je fudbal valjda.
Baltazar_khan

#356 Re: UEFA Europa League

Post by Baltazar_khan »

Večeras ona dva delegata od komentatora su imali svoj show :D

Navijač Fulhama, sa fesom... Sa vratnika? :lol:

Forlanoooooo :lol:
mikelandjelo

#357 Re: UEFA Europa League

Post by mikelandjelo »

samo me interesuje koju je Saša ulicu posjecivao u Hamburgu :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#358 Re: UEFA Europa League

Post by Admir_1984 »

Baltazar_khan wrote:Večeras ona dva delegata od komentatora su imali svoj show :D

Navijač Fulhama, sa fesom... Sa vratnika? :lol:

Forlanoooooo :lol:
Oplako sam :-D :-D

Sta ono rece Hamburg je poznat po ................ i naravno po hamburskim perecima :D :thumbup: :bih:
The 51st State

#359 Re: UEFA Europa League

Post by The 51st State »

LSD wrote:Forlan izdominirao mali simpaticni engleski klubić koji se herojski probio do finala.
pa dje ces bolan na beningnog sizofrenicara, duboko si me razocarao.
Point.

#360 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

Kumerle wrote:Jako bitno takmicenje 12 tim iz Premiershipa igra u finalu istog, u ovakvim takmicenjima luzeri koji ne mogu bolje od 10 mjesta u svojim ligama traze spas sezone. Eto smijesni Patetico ga je nasao svi ovi koji cijene ovo takmicenje sigurno zele da im klub svake godine tu igra :D

Dokaz moci Premiershipa je da mali klubovi koji se inace bore za opstanak dodju u finale ovog smijesnog takmicenja i na produzetke budu porazeni. Italijancici se nemaju sta javljati najtrofejniji i najlopovskiji juve je dobio 4 samara od Fulhama!

Premiership dominira!
Totalnu nemoc engleza dokazali su Mourinho, Bayern, Pep Guardiola, Forlan i raja x2 (osamarise i Liverpula i Fulhama). Hvala vam na predstavi. :D
A sto se tice da takmicenje nije bitno, naravno, ko gubi ima pravo da se ljuti. Bitno je, mali, bitno. :dance:
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#361 Re: UEFA Europa League

Post by Halleluhwah »

Šćeta samo što nije Wolfsburg igrao u finalu umjesto ovih Engleza i što Ždeko nije šutao i davao golove i bio igrač utakmice i što ga Saša luđak i Drugi ćelo nisu komentirali i besmisleni bili i Ždeko to Bosanac, to Real, to prelaz, ma haj! haj! al' eto, i Fulham fin klubić al' A. Madrid ono klub hoće uvijek da ga podmetne Realu i uvijek mi drag i zato sada meni drago.
ciacco

#362 Re: UEFA Europa League

Post by ciacco »

Zar nije fUrlan :lol: :lol: ... oplakao sam.. i kad je neku ulicu spominjao u koju adis nije htio ici sa njim
krusty

#363 Re: UEFA Europa League

Post by krusty »

ne znam sta pricate utakmica je bila sasvim ok

atletico u prvom poluvremenu odlicno igrao, pa sta su samo radili Reyes i Aguero onim smijesnim englezima to je cudo... ljepota za gledat

poslije se fulham malo dozvao pameti al ipak atletico zasluzeno osvojio titulu
Globus

#364 Re: UEFA Europa League

Post by Globus »

krusty wrote:ne znam sta pricate utakmica je bila sasvim ok

atletico u prvom poluvremenu odlicno igrao, pa sta su samo radili Reyes i Aguero onim smijesnim englezima to je cudo... ljepota za gledat

poslije se fulham malo dozvao pameti al ipak atletico zasluzeno osvojio titulu
:shock: zezas se ? :D ono veceras nista nije bilo ljepota za gledat..osim onog drugog gola atletica..od pocetka do kraja akcije .. ostalo 0000000000000000000000000000000000
KPNCTNJAH

#365 Re: UEFA Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Komentatori su prica za sebe, hajd' od Sase se i ocekuje da gluposti prica, ali treba se sjetiti da je ovaj drugi izmisljao imena igracima odavno :-D Maison, Čivu, Dirk Kajt :-) itd...
ultima_palabra

#366 Re: UEFA Europa League

Post by ultima_palabra »

Bezveze tekma, onako malo na preskok gledao :roll: Objektivno, sve što je Fulham mogao raditi je da se brani, i to je radio dobro.
Što se tiče Atletica, teško ih je shvatiti kao ozbiljan klub :-D I zato su mi OK ovi njihovi "uspjesi"...
cyprus

#367 Re: UEFA Europa League

Post by cyprus »

Čestitke Atleticu, iako sam zaspo u vrijeme utakmice :-D
krusty

#368 Re: UEFA Europa League

Post by krusty »

KPNCTNJAH wrote:Komentatori su prica za sebe, hajd' od Sase se i ocekuje da gluposti prica, ali treba se sjetiti da je ovaj drugi izmisljao imena igracima odavno :-D Maison, Čivu, Dirk Kajt :-) itd...
poslusaj engleske komentatore pa vidi njihove provale ;)

i oni isto kazu "Kajt" umjesto "Kuyt"...
Kumerle

#369 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Point. wrote:
Kumerle wrote:Jako bitno takmicenje 12 tim iz Premiershipa igra u finalu istog, u ovakvim takmicenjima luzeri koji ne mogu bolje od 10 mjesta u svojim ligama traze spas sezone. Eto smijesni Patetico ga je nasao svi ovi koji cijene ovo takmicenje sigurno zele da im klub svake godine tu igra :D

Premiership dominira!
Totalnu nemoc engleza dokazali su Mourinho, Bayern, Pep Guardiola, Forlan i raja x2 (osamarise i Liverpula i Fulhama). Hvala vam na predstavi. :D
A sto se tice da takmicenje nije bitno, naravno, ko gubi ima pravo da se ljuti. Bitno je, mali, bitno. :dance:
Bitno jeste za male timove tipa Nazio koji nikad ne mogu nesto vise napraviti u najelitnijem takmicenju u evropi a ni u svojoj ligi. Ja cestitam Pateticu sto su osvojili ovaj jako bitan trofej evo zelim im da svake godine igraju tu ligu i da budu u zavrsnici :lol:
Point.

#370 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

Kumerle wrote:
Point. wrote:

Premiership dominira!
Bitno jeste za male timove tipa Nazio koji nikad ne mogu nesto vise napraviti u najelitnijem takmicenju u evropi a ni u svojoj ligi. Ja cestitam Pateticu sto su osvojili ovaj jako bitan trofej evo zelim im da svake godine igraju tu ligu i da budu u zavrsnici :lol:
Naravno, Assenal je jako bitna karika u najelitnijem takmicenju. I pored Velikog Vodje i najstrasnijeg napadaca svijeta, danske bander...oprosti, dinamita Bendtnera, nemogu dalje do cetvrtfinala. International Conspiracy against Arsenal? :D
Osrecilo se Assenalu one godine kad ih je Henry i sreca dogurali do finala i to je najveci domet. Taj sretni uspijeh veliki vodja nece imati jos dugo, sve i da je macka sa devet zivota. :skoljka:
jeza u ledja

#371 Re: UEFA Europa League

Post by jeza u ledja »

Premiership dominira!
I Atletico je deveti u Spaniji. Juventus, Wolfsburg i Hamburg koje su prethodno uzeli su takodje na sredini tabele u svojim ligama (sedmi i osmi), dok je Atletico kao devetoplasirani u Spaniji prethodno uzeo sedmoplasiranog iz Engleske Liverpoola.
Kumerle

#372 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Upravo tako, i to sve potvrdjuje moju tezu da je ovo nebitno takmicenje u kojem igraju ekipe iz drugog razreda evropskog fudbala. Ali Fulham je njih sve pobjedio a Atletico kao i vecinu svojih protivnika Fulhama nije pobjedio vec je osvojio na produzetke i onda se fale nakakvom moci spanskog fudbala ciji tim vrijedan stotine miliona eura koji u spaniji melje izbaci kasnije ce se ispostaviti prosjecni Lyon.

Point
I ja bi pricao o sretnim uspjesima Lazia u Evropi ali nazalost nemam sta o tome napisati jer tog tima nema u evropskim takmicenjima a i kad ima to bude ova Evropa liga.
Last edited by Kumerle on 13/05/2010 16:27, edited 2 times in total.
amar007

#373 Re: UEFA Europa League

Post by amar007 »

jeza u ledja wrote: I Atletico je deveti u Spaniji. Juventus, Wolfsburg i Hamburg koje su prethodno uzeli su takodje na sredini tabele u svojim ligama (sedmi i osmi), dok je Atletico kao devetoplasirani u Spaniji prethodno uzeo sedmoplasiranog iz Engleske Liverpoola.
Nije valjda da ga shvatas ozbiljno, vidis da ga boli ovaj propast engleskog fudbala. Mada tesko da se moze nazvati engleskim jer tu igra najmanje engleza ali eto...
Point.

#374 Re: UEFA Europa League

Post by Point. »

Kumerle wrote:
Point
I ja bi pricao o sretnim uspjesima Lazia u Evropi ali nazalost nemam sta o tome napisati jer tog tima nema u evropskim takmicenjima a i kad ima to bude ova Evropa liga.
Vidi se da nevidis dalje od dupeta velikog vodje. Lazio je igrao u finalu UEFA kupa 1997-98 godine, posljednji je pobjednik Kupa Kupova 1998-99 godine, te osvajaci evropskog Super Kupa 1999 godine, pobijedivsi Man United 1-0 u Monacu. Sjecas se onog gola Salasa i proigravanja Mancinija? :-D :run:
Kumerle

#375 Re: UEFA Europa League

Post by Kumerle »

Svaka cast na uspjesima u strasnom uefa kupu i kupu kupova.
Post Reply