Gospodari bošnjačkih prstenova

Post Reply
5 0 5

#351 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

PipiDugaDevetka wrote:
505sCrtom wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.
To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.

Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
pogledaj ublehasu jedan sta si ti napisao velikim crnim masnim slovima. procitaj jos jednom. nemoj mi ovdje pacenicke zrtvene patetike.
"ako su holandjani slali, slali su to na neki racun drzave, a ne licno alijnom klanu" to si napisao? zar ne? a sad ti meni reci, gdje nestadose tolike pare, o kojima holandski ministar prica? za srebrenicu potrosene? ako se vec uhvatis necega, onda se drzi tog principa, a ne ko neka pisulja da cvilis nad holandskim bataljonom ili pogotovo sa holandskom dalekom istorijom, koji nemaju veze o ovom o cemu ti sam pises.

znaci, piiipiii, gdje su pare?
ReXX

#352 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by ReXX »

Treba ovu temu odrzavati aktivnom, neka se prica o ovome a ne o danasnjim(trenutnim) problemima u drzavi. Bolje je ovako odmarati mozak na ovakvim temama. ...nekom je to u interesu. rahronu
5 0 5

#353 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

ReXX wrote:Treba ovu temu odrzavati aktivnom, neka se prica o ovome a ne o danasnjim(trenutnim) problemima u drzavi. Bolje je ovako odmarati mozak na ovakvim temama. ...nekom je to u interesu. rahronu
neko me je u interesu da se prica o lopovluku i lopovima. a nekome opet apsolutno nije. bas me zanima kome nije, a da i sam nije lopov.
gorgonzola

#354 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by gorgonzola »

KatarinaKosaca wrote:
VjecitiStudent wrote:Cigare su redovno dobivale samo sarajevske jedinice.
O Sarajevu smo i govorili, ne o posavini Kaže čovjek bio na Igmanu, nije vidio cigare cijeli rat. J

Nisu samo jedinice iz sarajeva bile na igmanu. Valjda bi to trebala znati. Nego gdje je donacija holandskog stanovnistva od 3000000 eura. A tu ne podrazumjevam pomoc vlade holandije.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#355 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

gorgonzola wrote:Nisu samo jedinice iz sarajeva bile na igmanu. Valjda bi to trebala znati. Nego gdje je donacija holandskog stanovnistva od 3000000 eura. A tu ne podrazumjevam pomoc vlade holandije.
Kod mene u džepu. dokaze pod ruku, pa sve sa ospicama na dežurni sud i krivičnu :oops: Čas si iz Sarajeva, čak nisi... tako da kako netko napisao.. ti rata vidio nisi sem na tv..
gorgonzola

#356 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by gorgonzola »

KatarinaKosaca wrote:
gorgonzola wrote:Nisu samo jedinice iz sarajeva bile na igmanu. Valjda bi to trebala znati. Nego gdje je donacija holandskog stanovnistva od 3000000 eura. A tu ne podrazumjevam pomoc vlade holandije.
Kod mene u džepu. dokaze pod ruku, pa sve sa ospicama na dežurni sud i krivičnu :oops: Čas si iz Sarajeva, čak nisi... tako da kako netko napisao.. ti rata vidio nisi sem na tv..
Nisam ja istrazni organ. Valjda ima neko dole ko moze istraziti. Nego hoces li ti da se opkladis , pusti mi te price. Ne znas ni ko sam ni odakle sam niti gdje sam bio u ratu. Ali znas zato lupati. A za lupanje ti ja nudim opkladu.

3000000 eura poslano, gdje su te pare?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#357 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by KatarinaKosaca »

gorgonzola wrote:Nisam ja istrazni organ. Valjda ima neko dole ko moze istraziti. Nego hoces li ti da se opkladis , pusti mi te price. Ne znas ni ko sam ni odakle sam niti gdje sam bio u ratu. Ali znas zato lupati. A za lupanje ti ja nudim opkladu.

3000000 eura poslano, gdje su te pare?
Opkladu sam prihvatila, ima post, sad mijenjaš priču.. kao nisi iz Sarajeva, kao Igman slučajno, ovo ono :-) :-)

Za eure kažem ti, u mom džepu.. zadovoljan?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#358 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by PipiDugaDevetka »

505sCrtom wrote: pogledaj ublehasu jedan sta si ti napisao velikim crnim masnim slovima. procitaj jos jednom. nemoj mi ovdje pacenicke zrtvene patetike.
"ako su holandjani slali, slali su to na neki racun drzave, a ne licno alijnom klanu" to si napisao? zar ne? a sad ti meni reci, gdje nestadose tolike pare, o kojima holandski ministar prica? za srebrenicu potrosene? ako se vec uhvatis necega, onda se drzi tog principa, a ne ko neka pisulja da cvilis nad holandskim bataljonom ili pogotovo sa holandskom dalekom istorijom, koji nemaju veze o ovom o cemu ti sam pises.

Prvi predsjednik je išao po arapsko-petro-dolarskim zemljama i prikupljao pomoć ''za muslimane BiH'' i SVE JE TO IŠLO NA NJEGOV LIČNI RAČUN.
Mislim, ta pomoć muslimanima.
Trebao je naglasiti da traži pomoć za Republiku Bosnu i Hercegovinu i dati neki državni račun, pa kasnije izvještaj napisati.
5 0 5

#359 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by 5 0 5 »

PipiDugaDevetka wrote:
505sCrtom wrote: pogledaj ublehasu jedan sta si ti napisao velikim crnim masnim slovima. procitaj jos jednom. nemoj mi ovdje pacenicke zrtvene patetike.

Prvi predsjednik je išao po arapsko-petro-dolarskim zemljama i prikupljao pomoć ''za muslimane BiH'' i SVE JE TO IŠLO NA NJEGOV LIČNI RAČUN.
Mislim, ta pomoć muslimanima.
Trebao je naglasiti da traži pomoć za Republiku Bosnu i Hercegovinu i dati neki državni račun, pa kasnije izvještaj napisati.
pojedinim muslimanima. treba biti precizan do kraja. mada holandija nije arapska zemlja, ali dobro. ti znas zasto razvodnjavas.
Banksy

#360 Re: Gospodari bošnjačkih prstenova

Post by Banksy »

I, šta bi sinoć s najavljenim nastavkom?
Je li bilo drugog dijela?
Post Reply