pogledaj ublehasu jedan sta si ti napisao velikim crnim masnim slovima. procitaj jos jednom. nemoj mi ovdje pacenicke zrtvene patetike.PipiDugaDevetka wrote:To je onda bilo poslije rata da su lanđaniHo slali pomoć Srebrenici, a ne sjećam se kome je lanđanskiHo odgovarao, to mi je zbrkano.505sCrtom wrote:a piiiiipiiiii. zar si ti toliko naivan? osjetljiv i naivan. slali su drzavi kazes? aaaaaa? drzavi? a onda "drzava" od tih para kupi camac i pribor za pecanje. je li tako. sjecas li se kad je onomad, prije jedno deceniju, holandski ministar odgovarao na pitanja o srebrenici. sjecas li se kad je rekao, holandija je dala toliko para da ste mogli 3 srebrenice izgraditi. drzavi kazes. hahahaha. ublehas.PipiDugaDevetka wrote: Ne vjerujem da su lanđaniHo slali pare ''za pomoć muslimanima Bosne''. Ako su lanđaniHo slali išta, slali su to na neki račun države, a ne lično Prvom predsjedniku na njegov račun.
Ma hebo lanđaneHo, kada su oni kupili od indijanaca Manhatan za dva ogledalca i par đinđuva ti osvajači su u krvi prevaranti.
Ne mogu im oprostiti igranje kolceta u Zagrebu, neposredno nakon ''zavale'' zvane Srebrenica!
"ako su holandjani slali, slali su to na neki racun drzave, a ne licno alijnom klanu" to si napisao? zar ne? a sad ti meni reci, gdje nestadose tolike pare, o kojima holandski ministar prica? za srebrenicu potrosene? ako se vec uhvatis necega, onda se drzi tog principa, a ne ko neka pisulja da cvilis nad holandskim bataljonom ili pogotovo sa holandskom dalekom istorijom, koji nemaju veze o ovom o cemu ti sam pises.
znaci, piiipiii, gdje su pare?