Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
necko_hz wrote:Inače, Nalbandian je jučer postao otac. Prvo pa žensko. Čestitamo.
Po mnogima najveći talenat u istoriji tenisa mada je to kao što kažeš teško "izmjeriti"
Gledao sam ga uživo i za nepovjerovati je sa kakvom lakoćom igra.Nešto nevjerovatno
Apsolutno se slazem a njegov BH i uglove koje je pogadjao iz njega smatram čarolijom...
Sretno papa Davide i da ove godine osvojis DC.
neko je naslutio da bi Djokovic mogao igrati puno meceva u malo dana
ZAVERA...
upravo mi pade na pamet VERA ZVONAREVA, šta je s njom i tenisom? Prije 2 god je bila u top 5 i odna je odjednom nestala.
Znam da je ovo topic za generalno tenis ali me ovaj post asocirao na nju pa...
TinNBANFL wrote:ko je odgovoran da ova bartoli igra na glavnom terenu, pa taj covjek nije normalan...
protekcija domacih igraca i igracica...
prva 2 kola su inace jako slabo posjecena na RnR pa stavlajju domace igrace i igracice u svrhu privlacenja publike. Hvataju narod na patriotizam, dodju prijatelji i rodbina
TinNBANFL wrote:ko je odgovoran da ova bartoli igra na glavnom terenu, pa taj covjek nije normalan...
prva 2 kola su inace jako slabo posjecena na RnR pa stavlajju domace igrace i igracice u svrhu privlacenja publike. Hvataju narod na patriotizam, dodju prijatelji i rodbina
sve ja to kontam , al mogli su barem ovog sto s Haasom igra, ova Baroli je brate nedefinisana, svako malo me iznenadi nekim novim potezom ccc
Bartoli treba stavit na neki stadion, da sto vise ljudi ima priliku vidjeti to cudo od zene.
Ganjanje muha, cucnjevi pri cekanju serve, dvorucni forhend, smec s dvije ruke... Kraljica!
Ode bakica Kimiko sa smo dva gema. Stosur je okrutna.
sve ja to kontam , al mogli su barem ovog sto s Haasom igra, ova Baroli je brate nedefinisana, svako malo me iznenadi nekim novim potezom ccc
igracica kod koje se ne zna gdje zavrsava backhand a pocinje forehand...a tek ono skakutanje i mlataranje reketom kod prijema servisa.....unosi nekako stres na teren.