Ne bih dalje da pišem koje borbe vodim sa playerom.
Moderator: Benq

sema911s wrote:sta je sa ebay ja evo normalno koristim,.paypal i dodao karticu u novcanik i izbriso je neznam sto cemi
viber kompresuje slike radi drugog primaoca i kada sacuvas sliku onda dodje velika prava
kamera ako ides na sky drive imas opciju kako da salje sliku ako je too
volume nervira haba me ko savsku kozu kazu da ce to ispravit
a viber je svaki put ko da je prvi put to valjda radi da bi bilo sve fluidnije da brze radi pa svaku apo gasii kada se ne koristii
to za premotavanje ce isto ispravit
a sto baterija sta je sa njom, nisi valjda ocekivao pored onolikog displeja da ce drzat mjesec dana,,.,

Qler wrote:Ja sam skontao u cemu je problem sa visom i walletom. Moras u settings postaviti regionalne postavke BiH... onda sve moze.
Ima desire hd u ladici na njega racunam , valjda bude oneQler wrote:Imam ja, moze se koristiti kao zamjena za standardnu, i auto punjac puni bez problema, meni je drzao bateriju na 100% cijelo vrijeme...
klixo, sretno sa prodajomsteta sto ne moze vise otici da bar nexusa novog kupis
Baterija ti daje očekivanu dužinu trajanja prema trenutnoj prosječnoj potrošnji. Slično kao kod auta. Napuni je i ne diraj telefon čitavu noć, ujutro će ti pokazati očekivano trajanje nekoliko dana...shin wrote:sema911s wrote:sta je sa ebay ja evo normalno koristim,.paypal i dodao karticu u novcanik i izbriso je neznam sto cemi
viber kompresuje slike radi drugog primaoca i kada sacuvas sliku onda dodje velika prava
kamera ako ides na sky drive imas opciju kako da salje sliku ako je too
volume nervira haba me ko savsku kozu kazu da ce to ispravit
a viber je svaki put ko da je prvi put to valjda radi da bi bilo sve fluidnije da brze radi pa svaku apo gasii kada se ne koristii
to za premotavanje ce isto ispravit
a sto baterija sta je sa njom, nisi valjda ocekivao pored onolikog displeja da ce drzat mjesec dana,,.,
Normalno koristim i ja eBay, upali iOS verziju eBay aplikacije pa vidi šta je nebo i zemlja. Kartica mi radi na ebayu, i radila je na prošlom telefonu, ovdje ne mogu ni da je postavim. Slike se kompresuju svakim mogućim putem slanja osim konektovanja telefona na komp i prebacivanja.
Što se tiće baterije i vidi koliko si je danas koristio, i vidi koliko još ima do kraja. 100% puna baterija 23-24h estimated time...
Prepao se. Eno u Kini iPhone ubio korisnicu, pa konta čovjek bolje živa glava. Kineskinja htjela da priča na iPhone-u dok se puni baterija i on je lagano "strujno udario" (ubila je struja od "ajfouna")...Qler wrote:ja kupio fifu, sjest cemo na kafu ovih dana pa da vidis![]()
jebi ga, trebao si ostati na iPhone-ukad si bio prezadovoljan. Ja zadovoljan sa symbianom starim pa ga ne mjenjam
U svim mjerilima i kod svakog je kamera od Lumie bolja kako na slikama tako i na videu, nego od ovih gore dva pomenuta. Potrazi malo po internetu. Gdje si ti citao da su ova dva dobila bolju ocjenu? Jos pogotovo strashilo iphone da je bolje.klixo wrote:Nije mi jasno kako je s4 i iphone dobio bolju ocjenu od 920ke za kameru.
Želim da vidim taj test po kojem 'balkon' ima bolju kameru OD BILO KOJEG' drugog uređaja u toj klasi.klixo wrote:Za tri stoje ne mozes bolji dobitiMobitel ko mobitel je odlican,al brate "store" im je los.Hem fali aplikacija hem se haman svaka plaća.Web preglednik je vrh vrhova.Veoma brzo ucitava stranice i sto je najbolje ne moram svaki put rucno zumirati stranicu vec sam zumira i optimizira tako da mi ne treba taptalk i sl.Touch screen takodjer izvanredan , nisam tri slova promasio dok sam ovo pisao.Nije mi jasno kako je s4 i iphone dobio bolju ocjenu od 920ke za kameru.
SA 071 wrote: Baterija ti daje očekivanu dužinu trajanja prema trenutnoj prosječnoj potrošnji. Slično kao kod auta. Napuni je i ne diraj telefon čitavu noć, ujutro će ti pokazati očekivano trajanje nekoliko dana...