Treba se cijela nasa lijeva strana ugledat na Mujdzu kolko covjek moze pretrcat od naseg gola i nazad zamanta ti se dok gledas.Sila cojek. Lulic sto vise naprijedMOSALJOZE wrote:Lulić kada je bio primoran igrati beka u Laciju to je bilo mučno gledat.Nije on baš toliko loš bio,ali ni blizu koristan kao naprijed.
Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- garankich2013
#351 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#352 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
hebga neko beka mora igrati...Lulić je jedno vrijeme igrao tu poziciju lijevi bek/krilni bek...Salihović je igrao lijevo krilo svojevremeno...al eto prije je opet Salihović igrao lijevog beka a Lulić krilo u repki
Sušić nešto ne voli meljati puno, a Zukanović je beton bio na lijevom beku protiv Grka...to je stvarno igrač koji me je najpozitivnije iznenadio...Zuka protiv Slovenije u prijateljskoj i Zuka protiv Grka ko da se u putu sreli nisu...sad u ovom mom oduševljenju leži i opasnost da imamo nestabilnog igrača...al da ne kakim...vidićemo...elem mislim da će Sušić ostaviti Zukanovića na lijevom beku....Luliće je gotovo uvijek lijevo krilo
mislim da jedino Zahirovića može mijenjati Salihovićem, ali i ne mora realno...dobro je Salihagu imati i na klupi da osvježi sredinu jakim igračem koji može promjeniti tempo igre ako ustreba ili ako Pjanić ili Medunjanin ili Zahirović podbace jer Salih more na svaku od ovih pozicija jer je polivalentan igrač, borben, dobar tehničar i zna dat loptu
Sušić nešto ne voli meljati puno, a Zukanović je beton bio na lijevom beku protiv Grka...to je stvarno igrač koji me je najpozitivnije iznenadio...Zuka protiv Slovenije u prijateljskoj i Zuka protiv Grka ko da se u putu sreli nisu...sad u ovom mom oduševljenju leži i opasnost da imamo nestabilnog igrača...al da ne kakim...vidićemo...elem mislim da će Sušić ostaviti Zukanovića na lijevom beku....Luliće je gotovo uvijek lijevo krilo
mislim da jedino Zahirovića može mijenjati Salihovićem, ali i ne mora realno...dobro je Salihagu imati i na klupi da osvježi sredinu jakim igračem koji može promjeniti tempo igre ako ustreba ili ako Pjanić ili Medunjanin ili Zahirović podbace jer Salih more na svaku od ovih pozicija jer je polivalentan igrač, borben, dobar tehničar i zna dat loptu
Last edited by JoseMujica on 24/05/2013 22:20, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#353 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Mujdza je strašno dobar u Frajburgu.I ako su se mjenjali treneri on je uvijek bio standardan,bez obzira na sve.Ono što nije dobro je to što Mujdza ima česte povrede.Nisu to neke velike povrede(osim onaj lom protiv Francuske).Dosta ima problema sa ledjima,i to je ono što ga koči,a inače jako korektno igra u repki.garankich2013 wrote:Treba se cijela nasa lijeva strana ugledat na Mujdzu kolko covjek moze pretrcat od naseg gola i nazad zamanta ti se dok gledas.Sila cojek. Lulic sto vise naprijedMOSALJOZE wrote:Lulić kada je bio primoran igrati beka u Laciju to je bilo mučno gledat.Nije on baš toliko loš bio,ali ni blizu koristan kao naprijed.
- garankich2013
#354 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
MOSALJOZE wrote:Mujdza je strašno dobar u Frajburgu.I ako su se mjenjali treneri on je uvijek bio standardan,bez obzira na sve.Ono što nije dobro je to što Mujdza ima česte povrede.Nisu to neke velike povrede(osim onaj lom protiv Francuske).Dosta ima problema sa ledjima,i to je ono što ga koči,a inače jako korektno igra u repki.garankich2013 wrote:Treba se cijela nasa lijeva strana ugledat na Mujdzu kolko covjek moze pretrcat od naseg gola i nazad zamanta ti se dok gledas.Sila cojek. Lulic sto vise naprijedMOSALJOZE wrote:Lulić kada je bio primoran igrati beka u Laciju to je bilo mučno gledat.Nije on baš toliko loš bio,ali ni blizu koristan kao naprijed.
Onaj konj mu slomio kost ovaj nastavio igrat ko da nista nije bilo
- MOSALJOZE
#355 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Čini mi se da je Evra ili Maluda
- garankich2013
#356 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
JoseMujica wrote:hebga neko beka mora igrati...Lulić je jedno vrijeme igrao tu poziciju lijevi bek/krilni bek...Salihović je igrao lijevo krilo svojevremeno...al eto prije je opet Salihović igrao lijevog beka a Lulić krilo u repki
Ti si ja mislim prvi pametni na ovom forumu koji je reko da treba Zukanovic na LB
- garankich2013
#357 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
MOSALJOZE wrote:Čini mi se da je Evra ili Maluda
Maluda,nije dobio ni zuti karton ako sam dobro upucen.
- garankich2013
#358 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pape se sad mozda kaje sto je reko protvi slovaka i grka u gostima sa jednim napadacem
Jedina dobra utakmica koju smo tako igrali je BIH France 1 : ?
Jedina dobra utakmica koju smo tako igrali je BIH France 1 : ?
- JoseMujica
#359 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
i sad je rano mislit o Slovacima...ko živ a ko mrtav do oktobra
- garankich2013
#360 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
I to sto kažes ... Meni je samo zelja da vidim na Kosevu aBd neku jaku repku u augustu il da mi igramo u van sto bi volio Engleze ili Talijane vise nego istaJoseMujica wrote:i sad je rano mislit o Slovacima...ko živ a ko mrtav do oktobra
- JoseMujica
#361 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
čekaj da se završio ovo kolo i vidi situacija na tabeli...vjerovatno će se tražiti protivnik koji podsjeća na Slovake...prebitan je taj dvomeč da bi se drugačije razmišljalo
- garankich2013
#362 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Na Slovacku me podsjeca mozda Poljska,Česka Ukrajina BJELORUSIJA al mi smo ipak sad VELKI i treba da igramo protiv velikhJoseMujica wrote:čekaj da se završio ovo kolo i vidi situacija na tabeli...vjerovatno će se tražiti protivnik koji podsjeća na Slovake...prebitan je taj dvomeč da bi se drugačije razmišljalo
- garankich2013
#363 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Da dam svoje sluzbeno misljenje za Oman
----------------------Fejzic--------------------------
Mujdza---------------Spaha--------------------Pandza-----------------------Zukanovic
Medunjanin-------------------------------Pjanic-------------------Salihovic----------------Lulic
-------------------------------Stevanovic----------------------------------
------------------------------------------------------ Ibisevic
PRESS: Dzeko i Begovic na odmoru reko Pape ko ne dobije priliku protiv Latvjie dobija protiv Omana 100%
----------------------Fejzic--------------------------
Mujdza---------------Spaha--------------------Pandza-----------------------Zukanovic
Medunjanin-------------------------------Pjanic-------------------Salihovic----------------Lulic
-------------------------------Stevanovic----------------------------------
------------------------------------------------------ Ibisevic
PRESS: Dzeko i Begovic na odmoru reko Pape ko ne dobije priliku protiv Latvjie dobija protiv Omana 100%
- JoseMujica
#364 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
pa stavi onda i ovog jadnog Višću dok ga ljubitelji Maminjovog guze nisu objesili
A Pape je pozvao 22 igrača od 23 moguća
- garankich2013
#365 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Njega sam ubacio u sastav protiv u-21 u sledeci petakJoseMujica wrote:pa stavi onda i ovog jadnog Višću dok ga ljubitelji Maminjovog guze nisu objesili![]()
![]()
- horion_bosona
#366 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
nemoj te Pandzu gurati u prvih 11, momak nije odigrao utakmice jos od septembra, neozbiljno je... svima je jasno da su i Lulic i Salihovic na lijevom beku, iznudjena rjesenja i improvizacija... Zukanovic jeste dobro odigrao protiv Grcke, medjutim protiv brzih krila nema sanse, jer je klasicni stoper...
za Latviju nece biti problem, ali za ozbiljnije protivnike moramo imati adekvatno rjesenje na toj poziciji... valjda ce ljudi iz Saveza uspjeti srediti Kolasinca, do augusta i prijateljske u tom terminu, da bi se na njega moglo racuna za dvomec protiv Slovaka... (nisam siguran koliko ce njegov nastup za U21 Njemacke usporiti promjenu sportskog drzavljanstva)
Pape nije sklon eksperimentisanju, a uostalom za to nije ni mjesto ni vrijeme... u odnosu na zadnju utakmicu Zukanovic stoper, Salihovic l.bek... uz maksimalno angaziran pristup 0:2, mozda bude jos koji gol...
za Latviju nece biti problem, ali za ozbiljnije protivnike moramo imati adekvatno rjesenje na toj poziciji... valjda ce ljudi iz Saveza uspjeti srediti Kolasinca, do augusta i prijateljske u tom terminu, da bi se na njega moglo racuna za dvomec protiv Slovaka... (nisam siguran koliko ce njegov nastup za U21 Njemacke usporiti promjenu sportskog drzavljanstva)
Pape nije sklon eksperimentisanju, a uostalom za to nije ni mjesto ni vrijeme... u odnosu na zadnju utakmicu Zukanovic stoper, Salihovic l.bek... uz maksimalno angaziran pristup 0:2, mozda bude jos koji gol...
- Kemal Malovčić
#367 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pape zna.
- garankich2013
#368 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kemal Malovčić wrote:Pape zna.
ne sam safete heheh
- JoseMujica
#369 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
tako je Moke!
horion nema šanse da Kolašinac završi pasoš do avgusta,a kamo li da još i sportsko promjeni do tad....realno ti ovo kažem
horion nema šanse da Kolašinac završi pasoš do avgusta,a kamo li da još i sportsko promjeni do tad....realno ti ovo kažem
- garankich2013
#370 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ja nebi Pandzu stavio u tim i da je igro cijelu sezonuhorion_bosona wrote:nemoj te Pandzu gurati u prvih 11, momak nije odigrao utakmice jos od septembra, neozbiljno je... svima je jasno da su i Lulic i Salihovic na lijevom beku, iznudjena rjesenja i improvizacija... Zukanovic jeste dobro odigrao protiv Grcke, medjutim protiv brzih krila nema sanse, jer je klasicni stoper...
- garankich2013
#371 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Poznavajuci traljavost nase administracije tesko da to bude do SP 2014 GOTOVOJoseMujica wrote:tako je Moke!
- JoseMujica
#372 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
nije to...vjerovatno bi tu savez štele ganjao i to....problem ti je što je za dobijanje našeg državljanstva procedura zahebana i na kraju treba Vijeće ministara da odobri to. Hadžić je dobio državljanstvo u februaru, a ako se neko sjeća kada je tačno krenula priča o njemu kao potencijalnom reprezentativcu bilo bi dobro da napiše jer bi onda okvirno znali koliko traje ova procedura dobijanja bh državljanstva:
Ja bi volio da znam prvo da li je Kolašinac uopšte predao papire? znam da je neka priča bila iće on u Bosnu pa predati...ali da li je uopće to učinio?
Ja bi volio da znam prvo da li je Kolašinac uopšte predao papire? znam da je neka priča bila iće on u Bosnu pa predati...ali da li je uopće to učinio?
- garankich2013
#373 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kolasinac je reko za Avaz da tek dolazi izvadit pasos u Capljinu pa dok preda papire procedura koja dugo traje jedino da potkupi pola vlade to bi se brzo rijesilo.JoseMujica wrote:nije to...vjerovatno bi tu savez štele ganjao i to....problem ti je što je za dobijanje našeg državljanstva procedura zahebana i na kraju treba Vijeće ministara da odobri to. Hadžić je dobio državljanstvo u februaru, a ako se neko sjeća kada je tačno krenula priča o njemu kao potencijalnom reprezentativcu bilo bi dobro da napiše jer bi onda okvirno znali koliko traje ova procedura dobijanja bh državljanstva:
- Kemal Malovčić
#374 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
To jest u hercegovinu.
- horion_bosona
#375 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
e jbg, kontam taj je proces zapocet, odradjene neke pripremne radnje da dobije u sto kracem mogucem roku bh drzavljanstvo kad se pojavi, pa da se moze krenuti sa zahtjevom prema UEFA-i...JoseMujica wrote:tako je Moke!
medjutim da li je moguce da njegov eventualni nastup za U21 Njemacku na EP, dodatno uspori promjenu sportskog drzavljanstva?
jasno mi je da time nece biti nikakvih formalnih prepreka, medjutim na taj nacin se samo usloznjava proces promjene sportskog drzavljanstva...
Last edited by horion_bosona on 24/05/2013 23:34, edited 1 time in total.