Pa i hoću, ako stanje ostane ovako. Radim sada nešto drugo, pa nemam baš vremena posvetit se takvom projektu.hhaarree wrote:
pa napravi ga ti i eto naske kod vaske
Klix - Novi dizajn
- izgrebano
#351 Re: Klix - Novi dizajn
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#352 Re: Klix - Novi dizajn
Ako svi portali nude isto, kako to da je klix najposjećeniji?izgrebano wrote: Svi portali nude isto, na isti način, jer većina ljudi to očekuje i na to je navikla. Svakom čovjeku koji je ok su svi loši, ali nema se izbora. Ako hoću na netu pročitati vijesti, moram tu doći.
Tačno znam kakav mi portal treba ali takvog portala nema. A što je najparadoksalnije, taj portal bi bio mnogo lakši za održavanje jer bi on filtrirao informacije, a ne objavljivao sve.
-
hhaarree
#353 Re: Klix - Novi dizajn
aferim, kad ga dignes dodji da nas zovnes. I ubaci forum sa smajlijima hljeba tiizgrebano wrote:Pa i hoću, ako stanje ostane ovako. Radim sada nešto drugo, pa nemam baš vremena posvetit se takvom projektu.hhaarree wrote:
pa napravi ga ti i eto naske kod vaske
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#354 Re: Klix - Novi dizajn
pa očigledno ne kontaš poentuizgrebano wrote:Pa dobro... Šalim se ja. Svako neka procjeni svoje mogućnosti i želje. Ako je to to, nek se ljudi druže... na forumuKB24 wrote:
ma šta će, nolifer.. vidi kol'ko postova ima, fuj.
- izgrebano
#355 Re: Klix - Novi dizajn
Ima tradiciju, u smislu navike ljudi. Ako idem na jedan portal, neko drugo napravi isti takav ili gori od tog, što bih ja išao na taj drugi? Vidiš i sama kako ljudi ne vole promjene na samom klixu, čim se dizajn promjeni odma drama i kukanje. Opet, kad se naviknu na taj dizajn, za godinu neka se opet dizajn promjeni, opet će kmečati. Da ne pričam o promjeni imena iz sa-x u klix. To je bilo dramatično iskustvo za mnoge, apoteke su imale tih dana enormlno povećanje prometa. Ništa se faktički desilo nije... Jednostavno ljudska navika je čudo. Dugo je bio faktički jedini, a drugo ima i forum koji posjećuje enorman broj ljudi svaki dan iz nekih drugih razloga (evo objasni jedan dio toga ova bezidejna), a ne radi interesovanja.vedra nebesa wrote:Ako svi portali nude isto, kako to da je klix najposjećeniji?izgrebano wrote: Svi portali nude isto, na isti način, jer većina ljudi to očekuje i na to je navikla. Svakom čovjeku koji je ok su svi loši, ali nema se izbora. Ako hoću na netu pročitati vijesti, moram tu doći.
Tačno znam kakav mi portal treba ali takvog portala nema. A što je najparadoksalnije, taj portal bi bio mnogo lakši za održavanje jer bi on filtrirao informacije, a ne objavljivao sve.
- izgrebano
#356 Re: Klix - Novi dizajn
Šta ću... jadanKB24 wrote:pa očigledno ne kontaš poentuizgrebano wrote:Pa dobro... Šalim se ja. Svako neka procjeni svoje mogućnosti i želje. Ako je to to, nek se ljudi druže... na forumuKB24 wrote:
ma šta će, nolifer.. vidi kol'ko postova ima, fuj.
- Nisrin
#357 Re: Klix - Novi dizajn
Klix je najposjeceniji jer je prvi portal u BiH SA FORUMOM... prvo je nastao forum i raja se masovno ukljucila u komunikaciju na forumu, bio je kao i danas, pravi mahalski forum...pametni ljudi iskoristili i dogradili i portal...i vremenom su svi culi za sa-x...vedra nebesa wrote:
Ako svi portali nude isto, kako to da je klix najposjećeniji?
Ima mozda i kvalitetnijih portala u smislu dizajna ili sadrzaja vijesti, ali ljudi navikli na ovo...ko jos shvata koliko je nepismenosti na portalu ili copy-paste vijesti, nasim ljudima to nije ni bitno...
Vidjeh sad da su i komentari u drugacijoj formi sto je ujedno mac sa dvije ostrice- onemoguciti slobodu komentarisanja je ugrozavanje privatnosti, iako u isto vrijeme nije dobro ni dopustiti izlive mrznje, kesnofobije, huskanja itd...
Kada bi imali novaca dobra ideja bi bilo da uvedu premoderaciju ili barem kvalitetniju postmoderaciju!
Last edited by Nisrin on 02/04/2013 20:54, edited 1 time in total.
- vedra nebesa
#358 Re: Klix - Novi dizajn
A vidim da si i ti novi kao i ja (nema smajlica).izgrebano wrote:Ima tradiciju, u smislu navike ljudi. Ako idem na jedan portal, neko drugo napravi isti takav ili gori od tog, što bih ja išao na taj drugi? Vidiš i sama kako ljudi ne vole promjene na samom klixu, čim se dizajn promjeni odma drama i kukanje. Opet, kad se naviknu na taj dizajn, za godinu neka se opet dizajn promjeni, opet će kmečati. Da ne pričam o promjeni imena iz sa-x u klix. To je bilo dramatično iskustvo za mnoge, apoteke su imale tih dana enormlno povećanje prometa. Ništa se faktički desilo nije... Jednostavno ljudska navika je čudo. Dugo je bio faktički jedini, a drugo ima i forum koji posjećuje enorman broj ljudi svaki dan iz nekih drugih razloga (evo objasni jedan dio toga ova bezidejna), a ne radi interesovanja.vedra nebesa wrote:Ako svi portali nude isto, kako to da je klix najposjećeniji?izgrebano wrote: Svi portali nude isto, na isti način, jer većina ljudi to očekuje i na to je navikla. Svakom čovjeku koji je ok su svi loši, ali nema se izbora. Ako hoću na netu pročitati vijesti, moram tu doći.
Ma samo mi smiješna priča kako ne valja portal, ne valja forum, a vidi nas koji smo. Iako su prognozirali da će ovaj forum propasti nakon promjene imena, ne samo da se održao nego se većina vratila, što otvoreno što pod novim nickovima.
-
hhaarree
#359 Re: Klix - Novi dizajn
kix ce sad da bude jos posjeceniji jer je prvi forum na svijetu bez smajlija
- izgrebano
#360 Re: Klix - Novi dizajn
Realno, pismenost im je na niskom nivou, dosta informacija nisu informacije uopšte, dosta manipulišu ljudima pokušavajući da ih isprovociraju, jako malo ozbiljnih autorskih tekstova, faktički niko za klix ne piše. Dakle pretvorili su se u trgovca informacijama. Plaćaju druge koji njima dostavljaju informacije i onda ih preprodaju i to je to.vedra nebesa wrote:
A vidim da si i ti novi kao i ja (nema smajlica).
Ma samo mi smiješna priča kako ne valja portal, ne valja forum, a vidi nas koji smo. Iako su prognozirali da će ovaj forum propasti nakon promjene imena, ne samo da se održao nego se većina vratila, što otvoreno što pod novim nickovima.
Na nekim drugim portalima ako ništa imaš poneki autorski tekst, pa kakav je god, opet je pokušaj. Ovdje nema ništa, ovo je čista pijaca...
Većina ljudi to traži, pa eto to im i daju.
Meni 90% informacija sa klixa ne treba, ne želim da ih čitam jer su iz oblasti koje me ne zanimaju, ali opet to je moj problem.
- vedra nebesa
#361 Re: Klix - Novi dizajn
Sad ćemo se smijati pješke, hahahahhaarree wrote:kix ce sad da bude jos posjeceniji jer je prvi forum na svijetu bez smajlija
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#362 Re: AW: Klix - Novi dizajn
vedra nebesa wrote:Ima, ima...ovaj forum ti je kao Bosna, nikome ne valja, ali svi se vraćaju.Madea Simmons wrote:Šta je sa onima što su otišli na radiosarajevo forumu kad se sax rebrendirao u klix? Imali povratnika?
Samo pod drugim nickovima
-
hhaarree
#363 Re: Klix - Novi dizajn
:LOL:vedra nebesa wrote:Sad ćemo se smijati pješke, hahahahhaarree wrote:kix ce sad da bude jos posjeceniji jer je prvi forum na svijetu bez smajlija
- Not My Idea
#364 Re: Klix - Novi dizajn
lejdi, de ti njima reci- ako vam se ne svidja, siroko vam polje internetsko

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#365 Re: Klix - Novi dizajn
Jes, pa da ti onda nemas sta da radis.Not My Idea wrote:lejdi, de ti njima reci- ako vam se ne svidja, siroko vam polje internetsko
-
costacurta
#366 Re: Klix - Novi dizajn
Nepregledan, jeftinog izgleda, znači tuga.
- Mate Simmons
#367 Re: AW: Klix - Novi dizajn
costacurta wrote:Nepregledan, jeftinog izgleda, znači tuga.
Kako izgleda ukrali ili otkupili veliki dio dizajna tportal.hr, ima neka slika na Slichica dana koji pokazuje kod i u njemu nešto o "design tportal.hr"
O'zone wrote:
- anonimnaosoba
#368 Re: Klix - Novi dizajn
ladyblue18 wrote:Jes, pa da ti onda nemas sta da radis.Not My Idea wrote:lejdi, de ti njima reci- ako vam se ne svidja, siroko vam polje internetsko
jest retardiran ovaj post bez smileya
-
veleno
#369 Re: Klix - Novi dizajn
Ne sviđa mi se.
Nije pregledno.
Nije pregledno.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#370 Re: Klix - Novi dizajn
Maharadza wrote:To je i bio jedini razlog zbog kojeg je raja posjećivala taj odron od portala! Sada su samo još nabacili njesra izgled, "dosljedan" sadržaju koji je također njesra!Zviz wrote:Ukidanje slobodnog pisanja komentara na clanke je velika greska, inace prepucavanje, dobacijavnje i zesce provalije su bile jako atraktivne za procitat, cak sto vise, meni licno zanimljivije nego sam clanak [smajli koji se kezi] jbga kad ga vise nema sad cu morat' pisat [smajli koji se kezi].
PS. Divi ukinuli i smajlije...sunce vam hoćete da propadnete skroz?!
Ja nemogu da vjerujem da nema slobodnog pisanja komentara pa nebitno sta ko pisao, ima da propanu ko Kiparske banke [smajli koji sebe udara maljem].
-
CungaLunga
#371 Re: Klix - Novi dizajn
Sve je nesto nabacano, tesko imati fin pregled
:smajokojiskacenatrampolini:
I zasto mora sve biti bijelo, ubacite malo boje u pozadini :smajokojifarbazid:
:smajokojiskacenatrampolini:
I zasto mora sve biti bijelo, ubacite malo boje u pozadini :smajokojifarbazid:
-
FreakyStyley
#372 Re: Klix - Novi dizajn
:smajlikojegbolikurac:
Dizajn k'o dizajn. Navik'o sam se u roku od odmah i nije ni los.
Dizajn k'o dizajn. Navik'o sam se u roku od odmah i nije ni los.
- izgrebano
#373 Re: Klix - Novi dizajn
Zato sam se ja registrovao na klix. Inače bih nastavio sa "anonimnim" komentarima, ali vjerujem da većina ljudi neće...Zviz wrote:Maharadza wrote:To je i bio jedini razlog zbog kojeg je raja posjećivala taj odron od portala! Sada su samo još nabacili njesra izgled, "dosljedan" sadržaju koji je također njesra!Zviz wrote:Ukidanje slobodnog pisanja komentara na clanke je velika greska, inace prepucavanje, dobacijavnje i zesce provalije su bile jako atraktivne za procitat, cak sto vise, meni licno zanimljivije nego sam clanak [smajli koji se kezi] jbga kad ga vise nema sad cu morat' pisat [smajli koji se kezi].
PS. Divi ukinuli i smajlije...sunce vam hoćete da propadnete skroz?!
Ja nemogu da vjerujem da nema slobodnog pisanja komentara pa nebitno sta ko pisao, ima da propanu ko Kiparske banke [smajli koji sebe udara maljem].
- Butmiran
#374 Re: Klix - Novi dizajn
Previše je ovo nabacano.
- Casual's
#375 Re: Klix - Novi dizajn
Nije loše,ima par greški u kodu i ne mogu se ucitavati teme pod kategorijama na tapatalku.