Samo nemoj se olesit ko sinoćInsan73 wrote:Nisi jedinisha_ba wrote:m@m@ wrote:ja jedva cekam veceras
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Samo nemoj se olesit ko sinoćInsan73 wrote:Nisi jedinisha_ba wrote:m@m@ wrote:ja jedva cekam veceras
![]()
ne bi treb'o.. ako nista radi nasm@m@ wrote:pred njim je ja mislim, ljuta od sabaha "popravlja se" zaboravit ce on i na zenu i na konu
Ma kakva ljuta ,necu bar heftu okusit c2h5ohm@m@ wrote:pred njim je ja mislim, ljuta od sabaha "popravlja se" zaboravit ce on i na zenu i na konu
ne bi treb'o.. ako nista radi nassha_ba wrote:m@m@ wrote:pred njim je ja mislim, ljuta od sabaha "popravlja se" zaboravit ce on i na zenu i na konu
ama popij, pa nes valjda i ti na konu???tendzera wrote:Mislio sam nocas popit' koju,
al' nista od tog'![]()
Drzimo ti fige
sta ovo svi mijenjaju nick i jedva cekaju noc kao da ce biti bolje.sha_ba wrote:m@m@ wrote:ja jedva cekam veceras
![]()
Hvala ti na up-dateum@m@ wrote:veceras ceVarljivo_ljeto wrote:Insanu, jesil je ba il nisi? Ne mogu citati svih 17 str.ako ne bude brzi od tamo neg do tamo
![]()
Nemam ja tako dobru i darovitu konusha_ba wrote:pa nes valjda i ti na konu???
e zao mi jetendzera wrote:Nemam ja tako dobru i darovitu konusha_ba wrote:pa nes valjda i ti na konu???
hajd produzipanter19 wrote:sta ovo svi mijenjaju nick i jedva cekaju noc kao da ce biti bolje.sha_ba wrote:m@m@ wrote:ja jedva cekam veceras
![]()
swarley_s wrote:(prije čitanja zamisliti glas onog lika sa hayata što najavljuje serije)![]()
Nakon neuspješnog pokušaja razgovora iniciranog od našeg glavnog junaka, Insanova žena, odlazi sa djetetom majci. U međuvremenu, on se ulešio alkoholom te pokušava da se otrijezni do akšama...
Pred insanom je veeelika odluka. Momenat istine!
Šta će Insan kazati koni, i kako će završiti ovaj fatalni susret!?
(dramatična muzika i zoom konine šokirane facijalne ekspresije)
Da li će kona popustiti i dati našem junaku? Ili Insan i dalje ostaje suha ku*ca!?
Saznajte uskoro. Na Forum kanalu!
Samo za vas. Petak, 15. 3. u 20:00 sati...
Nova epizoda hit serije! "Eh, živote!"
sta ovo svi cekaju noc.m@m@ wrote:veceras ceVarljivo_ljeto wrote:Insanu, jesil je ba il nisi? Ne mogu citati svih 17 str.ako ne bude brzi od tamo neg do tamo
![]()

jest vala napeto ko kisobran!m@m@ wrote:neka kokica
evo ja vec pocelapuca me trema, kao da ja idem a ne on
detalj koji nam je Insan presutio...ho oponopono wrote:...ma kakva kona, ženu garant!

A ako to ne učini biće krvi do koljena.RtrnOfSalisbury wrote:ovim putem izrazavam zabrinutost da kona ne dobije one zenske stvari i tako pokvari sve. apelujem na konu ako je tako da se strpi do ponedjeljka i nek popije kakav prasak da sprijeci to.