ne budi glupTheMule wrote:Ne pravi se pametanrespo wrote:zato valjda jer to samo papci pricaju
Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- respo
#351 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
- fatamorgana
#352 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Pa skoro si napala onu na u suštini šaljivoj temi o grahu kako je to grijeh i te furke ....sour cherry wrote:Pa naravno da nema prisile,ali ne smije se ovdje izgleda Bog spomenuti.Ograničite nas na religiju.Možda nekome smeta mashaAllah,elhamdulillah i na temi Bašča,ali ne briga me.U čemu je problem kad ja nikom ništa ne namećem,a valjda se može shvatiti da ne razmišljamo svi isto.Ja vidiš s tim nemam problem.Samo iznosim svoj stav i ne smetaju mi tuđi niti ikog napadam niti ismijavam.
- honky tonk
#353 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
kadli tadli, nadje krpa zakrpu. 
-
sour cherry
#354 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Iskrivio si ono što sam rekla.Nije problem ako ti je mrsko pročitati.Nemoj umetati stvari koje nisam rekla.respo wrote:njena prica nema nikakve veze s temom o prici sa bogom stidom prema istom hranjenje sejtana dzebraila ili kako se vec zove
i bit cu poklopac svakom loncu za kojeg znam da mogu poklopiti tako da mule ne javljaj se ako nemas bilo kakav argument
-
TheMule
#355 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
huh, jedva dodjo do zraka nakon citanja ovog, zamalo se nisam udaviorespo wrote:njena prica nema nikakve veze s temom o prici sa bogom stidom prema istom hranjenje sejtana dzebraila ili kako se vec zove
i bit cu poklopac svakom loncu za kojeg znam da mogu poklopiti tako da mule ne javljaj se ako nemas bilo kakav argument
- respo
#356 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
nisam nista umetao samo govorim sta bude kad pocne prica o tomesour cherry wrote:Iskrivio si ono što sam rekla.Nije problem ako ti je mrsko pročitati.Nemoj umetati stvari koje nisam rekla.respo wrote:njena prica nema nikakve veze s temom o prici sa bogom stidom prema istom hranjenje sejtana dzebraila ili kako se vec zove
- respo
#357 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
a razlog je?TheMule wrote:huh, jedva dodjo do zraka nakon citanja ovog, zamalo se nisam udaviorespo wrote:njena prica nema nikakve veze s temom o prici sa bogom stidom prema istom hranjenje sejtana dzebraila ili kako se vec zove
-
sour cherry
#358 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Kakva potvora.Koga sam ja napala?Na pitanje šta mislimo o tome,vjerujemo li ,rekla sam da ne vjerujem i ne trebam da vjerujem,nešto slično tome i na tome se završilo.To je odgovor na pitanje iz naslova.Ne znam da li sam još nešto rekla.Podsjeti me,ali ništa od religije nisam spominjala.Ne znam da li je neko drugi napadao.Nisam čitala sve.fatamorgana wrote:Pa skoro si napala onu na u suštini šaljivoj temi o grahu kako je to grijeh i te furke ....sour cherry wrote:Pa naravno da nema prisile,ali ne smije se ovdje izgleda Bog spomenuti.Ograničite nas na religiju.Možda nekome smeta mashaAllah,elhamdulillah i na temi Bašča,ali ne briga me.U čemu je problem kad ja nikom ništa ne namećem,a valjda se može shvatiti da ne razmišljamo svi isto.Ja vidiš s tim nemam problem.Samo iznosim svoj stav i ne smetaju mi tuđi niti ikog napadam niti ismijavam.
-
sour cherry
#359 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Jesi,umetao si i sve si iskrivio.Zašto me nisi citirao radije?nisam nista umetao samo govorim sta bude kad pocne prica o tome
- fatamorgana
#360 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Pa ima tema, može se naći, tebi i tvojoj drugarici su svi rekli da ne opterećujete zabavnu temu religijom ,,,,sour cherry wrote: Kakva potvora.Koga sam ja napala?Na pitanje šta mislimo o tome,vjerujemo li ,rekla sam da ne vjerujem i ne trebam da vjerujem,nešto slično tome i na tome se završilo.To je odgovor na pitanje iz naslova.Ne znam da li sam još nešto rekla.Podsjeti me,ali ništa od religije nisam spominjala.Ne znam da li je neko drugi napadao.Nisam čitala sve.
-
sour cherry
#361 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Agataa napisala
na što je reagovala Nisrin,a ja kasnije rekla"Ne bi.Kratko i jasno."kao odgovor na pitanje iz početnog posta.Kasnije sam je upitala odakle joj ovo što je napisala i gdje je to pročitala.Izvini,ali nije mi nebitno kad se iznose potvore,kad to nema veze s tim.Ja sam uljudno upitala,a ti kažeš da sam je napala.Eto nije mi bilo mrsko provjeriti šta sam i kako sam rekla.U redu je znači šegačit se,a nije u redu reagovati.Hajd bona malo uzmi Kuran, pa procitaj i sama Fatima je gledala u grah, jest da je to zabranjeno al i ona je to cinila.. iako je Muhamed uvijek kritikovao. Ja nisam muslimanka, al poznajem bolje neke stvari, treba se bona informisati.
-
sour cherry
#362 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Zašto bih ja trebala nekome da se sklanjam?Ako to i uradim,to će biti zato što je meni ćeif,a ne zato što mi je neko ovdje rekao.Ne govorim ja nikome šta će pisati,gdje je poželjno,gdje nije,šta smije,šta ne smije,a eto opterećujuće je postaviti pitanje.Pa ima tema, može se naći, tebi i tvojoj drugarici su svi rekli da ne opterećujete zabavnu temu religijom ,,,,
- respo
#363 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
zar ne mozes odgovoriti to sto pises nije tacno o tome mozemo na drugoj temi i zavrsila pricu s njom bez uplitanja kurana graha i ostalih stvari u temu i onda ona odgovori i ode tema u skroz suprotnom pravcu kao sto je i otisla
a onda nastavis o temi djevojke koje postanu fine kad se udaju
a onda nastavis o temi djevojke koje postanu fine kad se udaju
-
sour cherry
#364 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Ma o čemu ti?Završila sam s tobom.Tačka.