Gledanje u grah !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
madFlava

#351 Re: Gledanje u grah !

Post by madFlava »

Ja stavim grah na sto i gledam u grah. Da li to znaci da ja znam da gledam u grah ? :shock:
znalac

#352 Re: Gledanje u grah !

Post by znalac »

gatanje uz pomoc graha, kasika, leopardove sape, vjerovanje u ovog ili onog boga itd itd spada u zajednicku kategoriju - praznovjerje, i krajnje je vrijeme da te budalastine ostavimo iza sebe i okrenemo se REALNOSTI, cinjenju konkretnih stvari i poduzimanjem necega konkretnog u rjesavanju zivotnih problema
Neradnik

#353 Re: Gledanje u grah !

Post by Neradnik »

stvarno ja nikad cuo nisam da su ove gatare (opcenito) nekom rijesile zivotni problem.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#354 Re: Gledanje u grah !

Post by Zviz »

Gospodin_bez_kravate wrote:stvarno ja nikad cuo nisam da su ove gatare (opcenito) nekom rijesile zivotni problem.
Ni ja. Ali meni je fascinantno kako je ipak pogodila. Prijateljicu je opisala 1/1 . prijateljica prije dva dana zdipila na put preko okeana i to sama. Nije pi prvi put nego po sta ja znam koji. Kako ona to zna a uposte nema pojma ko je prijateljica osim sto sam dao prvo ime i rodjendan. Haj ko pogodila, ali kako onda pogodi i tu vezu iz proslosti , znam je da je njena idejal bila ta veza je bila ruglo opsto momak se samo napatio i na kraju je odjebo. Izgleda je grah vanserijski :D
Agataa

#355 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Gospodin_bez_kravate wrote:stvarno ja nikad cuo nisam da su ove gatare (opcenito) nekom rijesile zivotni problem.
Nisam ni ja, to je totala budalstina, ja mrzim one gatare koje love NOVAC, ja se razumijem u grah i mogu zgrtati lovu pomocu ovog da zelim, da se aktivnije podjem baviti, dolazili bi mi i kuci, jer takvi su ljudi, ja ovisnike o proricanju svoje buducnosti smatram bolesnicima, koji nemaju ni sekunde strpljenja, tako te raznorane gatare im dodju kao ''doktori'' ispricaju im neku pricu i oni se umire na neko vrijeme, i sve tako iz kruga u krug...

Ovo sto ja radim je igra, zabava... Ovo ne shvatam ozbiljno, :D
Agataa

#356 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Al eto ljudi kazu da im pogodim, ova jedna mi se zahvaljuje, kaze pomirila se s momkom, sve kako sam joj rekla! A ja kontam pa to je sudbina... :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#357 Re: Gledanje u grah !

Post by Slo Burner »

Agataa wrote:Al eto ljudi kazu da im pogodim, ova jedna mi se zahvaljuje, kaze pomirila se s momkom, sve kako sam joj rekla! A ja kontam pa to je sudbina... :D
Ajd bona ne zabušavaj :D :D
Agataa

#358 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Zviz wrote:
Ni ja. Ali meni je fascinantno kako je ipak pogodila. Prijateljicu je opisala 1/1 . prijateljica prije dva dana zdipila na put preko okeana i to sama. Nije pi prvi put nego po sta ja znam koji. Kako ona to zna a uposte nema pojma ko je prijateljica osim sto sam dao prvo ime i rodjendan. Haj ko pogodila, ali kako onda pogodi i tu vezu iz proslosti , znam je da je njena idejal bila ta veza je bila ruglo opsto momak se samo napatio i na kraju je odjebo. Izgleda je grah vanserijski :D
Pa ja sam samo citala kombinacije koje mi je grah pokazao i od toga svega sastavila pricu, jako je bitna intuicija :)
Neradnik

#359 Re: Gledanje u grah !

Post by Neradnik »

Dobri su mi oni na tv sto raja zove.Jebiga danas nema ko nema neki problem jel finansijski,porodicni,zdravstveni...u takvom vremenu zivimo nije cudo kad neko kaze pa meni je sve tacno reko-rekla.
Logicno je da nekom i pogodi samo se treba poklopit prica sa problemom-onoga sto zove. :D
amazon

#360 Re: Gledanje u grah !

Post by amazon »

A sto meni ne pogodi ako moze. moze malo motgen :D
Agataa

#361 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Slo Burner

Valjda sam ubola sta... :lol:
234
224
211
5x4
Proslost:Ovdje je neka zenksa isla na put, to je toliko bilo tegobno za tvoje srce, ona odlazi okrece ti ledja, teski osjecaji... Al vidim da se vratila
311
341
143
5x4
Sadasnjost:Kljuc nekog rjesenja problema je u tvojim rukama, a da tog nisi ni svjstan, al ti si brate tvrdoglav da ti iskreno kazem, razocarao si se u ovu djevojku kako vidim, ja ne vidim da si u vezi s ovom djevojkom, nemas bas neki dobar odnos s njom... ne znam sta je ovo ??
122
112
143
6x4
Buducnost: nesto ce da te iritira, neko ce da te uvrijedi, ako vec nije, nemas dovoljno samopouzdanja. od zenske stane ce ti samo pristizati neke vijesti, mogao bi imati i iznenadni susret s njom, nema s ovom djevojkom ti ne moze funkcionisati, nema brate ni voljen i emocije... I ti si jako tvrdoglav, i ponekad joj prodajes maglu...
amazon

#362 Re: Gledanje u grah !

Post by amazon »

Agataa wrote:Slo Burner

234
224
211
5x4
Proslost:Ovdje je neka zenksa isla na put, to je toliko bilo tegobno za tvoje srce, ona odlazi okrece ti ledja, teski osjecaji... Al vidim da se vratila
311
341
143
5x4
Sadasnjost:Kljuc nekog rjesenja problema je u tvojim rukama, a da tog nisi ni svjstan, al ti si brate tvrdoglav da ti iskreno kazem, razocarao si se u ovu djevojku kako vidim, ja ne vidim da si u vezi s ovom djevojkom, nemas bas neki dobar odnos s njom... ne znam sta je ovo ??
122
112
143
6x4
Buducnost: nesto ce da te iritira, neko ce da te uvrijedi, ako vec nije, nemas dovoljno samopouzdanja. od zenske stane ce ti samo pristizati neke vijesti, mogao bi imati i iznenadni susret s njom, nema s ovom djevojkom ti ne moze funkcionisati, nema brate ni voljen i emocije... I ti si jako tvrdoglav, i ponekad joj prodajes maglu...
Kome si ovo gatala :shock:
Agataa

#363 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

amazon wrote:A sto meni ne pogodi ako moze. moze malo motgen :D
Ja sve sto objavim iskreno mislim da nije tacno... :D :D al eto ljude se pronadju...
Agataa

#364 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Slo Burner
amazon

#365 Re: Gledanje u grah !

Post by amazon »

Agataa wrote:
amazon wrote:A sto meni ne pogodi ako moze. moze malo motgen :D
Ja sve sto objavim iskreno mislim da nije tacno... :D :D al eto ljude se pronadju...
Dobro je, samo se ja nisam u ovom pronasao jos :lol: :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#366 Re: Gledanje u grah !

Post by Slo Burner »

234
224
211
5x4
311
341
143
5x4
122
112
143
6x4
Ma dobro to, a đesu pare ?!

:D Zezam se , tu je to negdje, mada sam ja mislio da ces mi reci gdje da udaram :D
Agataa

#367 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

switty

221
121
112
7x4
Proslost:ti si u proslosti imala neku ljubav, koji su na svu srecu zavrsila, kako vidim dosta ti propatila zbog ovog nekog gada, ovo ti je sreca u nesreci, ne bi dobro prosla s ocim likom.
414
233
431
4x4
Sadasnjost: al evo imas neku veliku vagu, neki problem koji nije lako rijesiti, cini mi se da si se pomirila s ovim gadom, i opet ce te povrijediti budi u to sigurna, ima ovdje i uplitanja u vezu, svega... on tebi samo nanosi bol.
212
314
422
5x4
Buducnost: manji problemic ces imati, dobit ces ljubavnu poruku, al opet ti stoji prekid s ovim momkom, vidim da ces shvatiti zapravo koji je on gad, i okrenut ces mu ledja i tek ce tad zapravo da shvati da te voli, i da je ostao kratkih rukava... Tebi je palo vec u proslsoti da si trebala rijesit s ovim momkom, ne vidim vas zajedno.
Agataa

#368 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Slo Burner wrote:

:D Zezam se , tu je to negdje, mada sam ja mislio da ces mi reci gdje da udaram :D

:lol: Nema para, nema nikakav dobitak... ! :lol: Sta da udaras?
ho oponopono

#369 Re: Gledanje u grah !

Post by ho oponopono »

Agataa wrote:
ho oponopono wrote:...ajde pucaj! :D
11.12.1983. Merlina 8-)
Valjda sam sta i ubola... :D

414
323
112
5x4
Proslost: Ja vidim da s i ti u proslosti imala neki jako veliki problem, veliku vagu, neki problem koji nije bas lako rijesiv, mislim da ti je muska strana okrenula ledja tek tako, ono teski osjecaji za tebe pravo... Muska strana je imala neki put, cini mi se, izazvo je tegobu na tvom srcu, tebe je bil toliko strah da ne izgubis ovu osobu.
113
242
121
6x4
Sadasnjost: Evo ovdje vidim opet niz neprilika i nerazumjevanja od strane ovog tvog partnera, ti si ovdje slabija karika, imat ces sastanak s ovim momkom ubrzo, al samo razgovor, nece bit nikakvih akcija na njemu, hahah. al kroz taj razgovor cete jos vise zaguzvati situaciju, i doci ce do jos vece svadje... Ovaj cini m ise zivi dalje od tebe podosta...
342
224
211
5x4
Buducnost:Mozda on ima i materijale prepreke zbog kojih ne moze da odrzi uspjesnu vezu, vidim da ima neki hiljadu briga u glavi, ovo sto se vamam desava je prolazna situacija, bit ce ok sve izmedju vas u skorije vrijeme... mislim da on nije finansijski ternutno dobar, al evo stoji mu neki dobitak, sve ce to bit OK !
...ubode ti pobogu! :D
...e svaka ti čast i tebi i grahu respekt! :wink:

...imaš piće od mene! :D

Image
...idu, idu, šuplje cipele...samo sam se ja, samo sam se ja dušo moja, pocijepala na pola...
krater

#370 Re: Gledanje u grah !

Post by krater »

Agataa wrote: :D krater :D

212
224
341
5x4
Proslost: Evo imao si neku manju vagu, neki problem koji je bilo lako rijesiti, uz malo pameti , bio si u prekidu s ovom neko mzenskom, al kako vidim da ste se pomiili,al ipak pod nekom tegobom na srcu, ova djevojka je bila ko odsutna od ove veze, nije se toliko zanimala, u medjuvremenu ti si dobio i glas od stare ljubavi, al ishod je bio dobar, kako vidim shvatili ste da se jedno drugom vjerni... Ti si insitirao da se zensak osoba promjeni i da bude malo aktivnija u vezi...
212
314
422
5x4
Sadasnjost: Al rekla sam pomirenje,al opet pod nekom tegobom, opet se ko dvoumite, ne znas sta bi, evo saljes jor poruku kako vidim, zelis da je vidis, jer ste u prekidu kako vidim, ja vidim kako ces ti ovoj zenskoj da popustis i kako ona tebe seta, sve je kako ona kaze, aa volim ovako zensko, hahah,
414
444
134
3x4
Buducnost: Ti njoj popustis, al tugujes u srcu, imas neku tegobu, ne mozes nikako da joj predjes preko tog, vracas se u proslsot. Al kako vidim da ce doci do promjene u tvom zivotu, naglo ces da okrenes stranicu i da ovu curu posaljes u vraziju mater, imat ces i neki dobitak, idi u kladionicu, :lol: :lol: Ove devetke mi vise materijalno dobro naslucuju, a ne bas ljubavno,... Mogo bi ti dobiti neke pare da ja tebi iskreno kazem, ima da mi onda send, ako sta dobijes, :lol: moj mustuluk :lol: ! JOj kako bi voljela da se ovo tvoje sve ostvari :D

:thumbup: :lol:

Cekam to, ima haj haj.... :D :lol: . A to za slanje vidjet cu, bude li moglo sve pokrit' :roll:
Suzie Q

#371 Re: Gledanje u grah !

Post by Suzie Q »

i ja sam nekad isto ovako gledala u karte, iz zezancije raji i familiji, bez interesa zarade i sl. Naježim se danas kad se sjetim šta sam sve pogađala.
srećom na vrijeme sam vidjela da to nije zabava i da meni kao osobi bavljenje ovakvim stvarima nanosi štetu.
sha_ba

#372 Re: Gledanje u grah !

Post by sha_ba »

bacal' se jos ovdje???
Naopaka bajka
Location: Jer ovo je grad u kome možda i nisam bila najsretnija, ali u kome i kiša kad pada nije prosto kiša.

#373 Re: Gledanje u grah !

Post by Naopaka bajka »

sha_ba wrote:bacal' se jos ovdje???
I mene to zanima, ako se baca, jel samo ime i datum rođenja u pp :) ? Hvaala
sha_ba

#374 Re: Gledanje u grah !

Post by sha_ba »

moda56 wrote:hocu i ja ovooooooo...
e nije moguce, cuj i ti moda ba :D :D
Naopaka bajka
Location: Jer ovo je grad u kome možda i nisam bila najsretnija, ali u kome i kiša kad pada nije prosto kiša.

#375 Re: Gledanje u grah !

Post by Naopaka bajka »

Suzie Q wrote:i ja sam nekad isto ovako gledala u karte, iz zezancije raji i familiji, bez interesa zarade i sl. Naježim se danas kad se sjetim šta sam sve pogađala.
srećom na vrijeme sam vidjela da to nije zabava i da meni kao osobi bavljenje ovakvim stvarima nanosi štetu.
Moja rodica je isto tako gledala u karte i jednom prilikom svom bratu rekla da će mu neko umrijeti u porodici..I nije mogla spavati, baš se bila prepala :)..Na kraju im je umro papagaj ..al nikad više nije nikom gledala :)
Post Reply