Oni su ubijali Sarajevo

Post Reply
ikota

#351 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

e bas cu nazvati kad bude vodila program na tvsa pa je uživo upitati,jel istina da si cmizdrila za slobom,brankice?
cindrlimindrli

#352 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by cindrlimindrli »

fixer wrote:Drugo je rafalali - ubijali, drugo je ovo da je neko plakao za Slobom. Ne pravi se mutav.
Pa sta ako je neko provalio kreaturu? Do jucer rikala za dzelatom a danas zrtvama supljira i jos je kreteni
placaju za to.
visocicaguy

#353 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

cyprus wrote:
visocicaguy wrote:protuzakonito je otici sutra i roknut lika. ali ima mnogo suptilnijih, boljih nacina koji su sasvim legalni da spodobama otezas zivot.
Naprimjer...

a) samo ga ranit
b) mrko ga gledat na ulici
c) pljunut ga
d) pokakit mu se ispred vrata

:?:
Naprimjer...

a) ne zaposlit ga u firmi
b) na saradjivati s njim
c) postavljati mu neugodna pitanja
d) pozvat ga na kaHvu
e) ako imas dokaze da je radio zlocin - obratit se tuzilastvu
Last edited by visocicaguy on 11/02/2013 23:46, edited 1 time in total.
Ripicipi

#354 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Ripicipi »

ikota wrote:e bas cu nazvati kad bude vodila program na tvsa pa je uživo upitati,jel istina da si cmizdrila za slobom,brankice?
Ti si bolestan lik, takvi kao ti bi sutra bacili ljagu na cijeli narod u slucaju nekog novog rata.
ikota

#355 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

cindrlimindrli wrote:
fixer wrote:Drugo je rafalali - ubijali, drugo je ovo da je neko plakao za Slobom. Ne pravi se mutav.
Pa sta ako je neko provalio kreaturu? Do jucer rikala za dzelatom a danas zrtvama supljira i jos je kreteni
placaju za to.
pa to,bas je kraljica :-D a mi moroni,nema nas na planeti,al fakat smo debili mi,nikako da naučimo :-)
hamza_sa

#356 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by hamza_sa »

KatarinaKosaca wrote:
varijabilni wrote:to je ovaj @hamza_sa tvrdio. i ne samo za nju nego i za nekog taksistu i još nekog čovjeka.

@hamza_sa očito prati srbe po sarajevu i tefteri, gdje ko radi, čime se bavi...
Hamza je kao neki oblik Ilije Čvorovića ili šta :lol: :lol: :lol:

Niti pratim nekoga, niti tefterim.

Niti sam bilo kakav oblik Ilije Cvorovica.

Ja sam napisao ono sto sam napisao i stojim iza toga. To je istina.

Administracija Klix-a ima moje podatke i vrlo lako se moze doci do njih, pa ako gospodjica ili neko drugi mislim da sam je oklevetao sa onim sto sam napisao bujrum neka me tuzi.

Znate kako kazu u nasem narodu:"Ako laze koza, ne laze rog!" Postoji mogucnost dolaska do video materijala, a na kraju krajeva postoji i poligraf.

Samo ne vidim sta je u svemu ovome lose sto se istina govori?!?!?!?!

Slazem se da nije zlocin to sto je podrzavala Milosevica, sem neka moralna samodegradacija ovakve kakva se danas predstavlja.

Indikativno je ovdje, da se po samom otvaranju teme, pojavilo mnogo ljudi koji bi da se suti i ne govori o protekloj agresiji. Da se ne govori o tome ko je direkto ili indirektno ucestvovao u njoj, kao i to ko ju je podrzavao?!?!?!?

@varijabilni

Ako iko na ovoj temi vrsi konverzaciju na principu rekla-kazala, onda si to ti.

Vidi se da citas postove drugih forumasa, ali isto tako se vidi da iz njih vidis samo ono sto zelis da vidis, te na osnovu toga ovdje usmjeravas svoje pisanje.

Nekad danas sam ti napisao da me pustis da svojim prijateljima, koji se izjasnjavaju kao Srbi i koji su sve vrijeme agresije proveli samnom, gradim suzivot. Vjerovatno na tvoju zalost, ja to i dan danas radim i svakodnevno ucvrscujem svoje prijateljstvo sa njima.

O ovim koji se spominju ovdje, jesam prisiljen zivjeti sa njima u komsiluku, ali nikada necu graditi suzivot, prijateljstvo, a ponajmanje oprostiti im.

Ako sam zbog toga kriv, neka mi se sudi.
ikota

#357 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

potres_mozga wrote:
ikota wrote:e bas cu nazvati kad bude vodila program na tvsa pa je uživo upitati,jel istina da si cmizdrila za slobom,brankice?
Ti si bolestan lik, takvi kao ti bi sutra bacili ljagu na cijeli narod u slucaju nekog novog rata.
misli na NEBESKI SVESRBSKI BEZGREŠNI NAROD
alanskoda

#358 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

ikota sto u mnozini pises. reci slobodno da si samo ti debil. :D ja nisam.
cyprus

#359 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by cyprus »

visocicaguy wrote:
cyprus wrote:
visocicaguy wrote:protuzakonito je otici sutra i roknut lika. ali ima mnogo suptilnijih, boljih nacina koji su sasvim legalni da spodobama otezas zivot.
Naprimjer...

a) samo ga ranit
b) mrko ga gledat na ulici
c) pljunut ga
d) pokakit mu se ispred vrata

:?:
Naprimjer...

b) na saradjivati s njim
d) pozvat ga na kaHvu
Jednom rječju... šikanirat? :-D
fixer

#360 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by fixer »

cindrlimindrli wrote:
placaju za to.
Temom se implicira da je doticna osoba haman dobro i kvalitetno uprljala svoje ruke tudjom krvi. Nije isto podrzavat nekog i ubiti nekog. Ovo njeno prozivanje je u najmanju ruku neodgovorno i opasno.
ikota

#361 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

alanskoda wrote:ikota sto u mnozini pises. reci slobodno da si samo ti debil. :D ja nisam.
HAHAHA počeli smo sa uvredama,pa nemoj tako vladika,nije hrišćanski
cindrlimindrli

#362 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by cindrlimindrli »

fixer wrote:Temom se implicira da je doticna osoba haman dobro i kvalitetno uprljala svoje ruke tudjom krvi.
Ma nemoj, a gdje se to implicira? Kopiraj post gdje je to neko napisao i pozivao na linc zdronfulje?
alanskoda

#363 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

pa hamza nadji taj klip i postavi , u suprotnom lazes. a za tu laz bi mogao odgovarati.

drugo, niko te ne tjerad da zivis s njima ai ljude ovdje prozivati je krajnje pokvareno.
visocicaguy

#364 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

cyprus wrote:
visocicaguy wrote:
cyprus wrote:
Naprimjer...

b) na saradjivati s njim
d) pozvat ga na kaHvu
Jednom rječju... šikanirat? :-D
u domenu legalnog djelovanja otezat djubretu zivot koliko je god moguce.
ikota

#365 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

cindrlimindrli wrote:
fixer wrote:Temom se implicira da je doticna osoba haman dobro i kvalitetno uprljala svoje ruke tudjom krvi.
Ma nemoj, a gdje se to implicira? Kopiraj post gdje je to neko napisao i pozivao na linc zdronfulje?
ma ja ba,kakav linč,hoćemo samo da znamo jel plakala za slobom
visocicaguy

#366 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

fixer wrote:
cindrlimindrli wrote:
placaju za to.
Temom se implicira da je doticna osoba haman dobro i kvalitetno uprljala svoje ruke tudjom krvi. Nije isto podrzavat nekog i ubiti nekog. Ovo njeno prozivanje je u najmanju ruku neodgovorno i opasno.
dobro ba, shvatili smo, dosadan si
cyprus

#367 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by cyprus »

visocicaguy wrote:u domenu legalnog djelovanja otezat djubretu zivot koliko je god moguce.
A definicija đubreta je...? Biti Srbin? Biti bivši pripadnik VRS?
fixer

#368 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by fixer »

cindrlimindrli wrote:
Citas li ti naslov teme?
Ponovi lekciju u vezi implicitnih poruka.
fixer

#369 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by fixer »

visocicaguy wrote:
dobro ba, shvatili smo, dosadan si
Kakvi likovi bi uzimali pravdu u svoje ruke :D
ikota

#370 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

BRANKICE,ako čitaš,reci JESI LI PLAKALA ZA SLOBOM?
Stagolee

#371 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Stagolee »

ikota wrote:
cindrlimindrli wrote:
ma ja ba,kakav linč,hoćemo samo da znamo jel plakala za slobom
Čekajte malo, na prvoj strani je kao zločin koji je počinila navedeno ispijanje šampanjca sa Slobom kada je dotična imala 16 godina. Kakvo sada plakanje? Znači plakala je kad je umro. Dobro, tada je imala 26.

Imali još nešto u međuvremenu da je učinila. Ne dozvolimo da se ''dronfulja'' izvuče!
bl4de

#372 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by bl4de »

OpusDei

#373 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by OpusDei »

ikota wrote: ma ja ba,kakav linč,hoćemo samo da znamo jel plakala za slobom
Izgleda da se ovi ne mogu dogovoriti sta da misle ukoliko je to zaista uradila. Neki kazu "sta ima veze ba, vratila se i sve je ok", neki da je razumljivo sto je "branila svoj narod", neki da to nije bas bilo lijepo ali jbg.

Inace izgleda da je pocela masovna invazija salonaca koji spamuju temu s ciljem da se zakljuca.
and

#374 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by and »

http://www.starmo.ba/hrecegovinas/item/ ... 8Dine.html
Načelnik opštine Istočna Ilidža Predrag Kovač uručio je danas poklone za 16 Srba koji su osuđeni za ratne zločine i služe kazne u Kazneno-popravnom zavodu Kula u Istočnom Sarajevu, prenose mediji u RS
http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-bih/ ... tne-zloine
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/12411 ... akona.html
Last edited by and on 12/02/2013 00:02, edited 2 times in total.
visocicaguy

#375 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

cyprus wrote:
visocicaguy wrote:u domenu legalnog djelovanja otezat djubretu zivot koliko je god moguce.
A definicija đubreta je...? Biti Srbin? Biti bivši pripadnik VRS?
neko ko je vrsio agresiju na suverenu i medjunarodno priznatu drzavu. neko ko je drzao grad pod opsadom, uskracivao ljudima hranu, vodu, ogrjev, zivot. neko ko je pucao po civilnom stanovnistvu. neko ko je unistavao kulturno-historijsku bastinu. itd., nastavi niz...
Post Reply