Boga mi, grijesisXeuX wrote:Koliko god mi pokušali generalizirati-"jebu ovakvi ili ovakvi likovi" u biti sve se svodi na izgled.JEdnostavno neke osobe su sexy a neke ne.Bolji izgled-više sexa,vrlo jenostavno._mufljuz_ wrote:najveci jebaci koje sam iz svoje mladosti vidio su bili oni strebercici sto su se igrali lastike sa curkama i mi im se rugali a pojebase sve zivo ispred sebe k'o Rommelov pustinjski eskadron....BAN___KAI wrote:Vi ste pravo sretni sto se niste druzili sa grupom od samo 10 muskaraca i sto cure nikada nisu bilo na vidiku. Prokleta kaffa i socker xD
mi ostali (uglavnom) suha kurca osta'smo.
inace da imam dijete forsir'o bi ga da se druzi ja l u mjesovitom ja l u zenskom drustvu...jebo drustvo drkadzija
ja sam imao drugaricu iz djetinjstva ona meni mjerila i natezala cundaricu - cudno joj bilo sto kod mene visi a kod nje nema nista - ja njoj pip'o pipu tako da pocetnog iskustva nije nedostajalo.. rastavili nas starci i to batinama kad su vidjeli sta radimo iako blage veze nismo imali - bar se ja ne sjecam...
Prvi seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#351 Re: Prvi seks
- XeuX
#352 Re: Prvi seks
Ljepota je subjektivna stvar.pakica_ wrote: Boga mi, grijesisupoznala sam masu "manje lijepog" svijeta, koji udaraju vise nego ovi "sexy" likovi
Last edited by XeuX on 17/04/2014 23:18, edited 1 time in total.
-
Djubre_
#353 Re: Prvi seks
Ja jebem one sto nisu plaho lijepe.. a vi cekajte missicu kakvu ne bi li se smilovala
nisam lijep nisam zgodan, ali sebi sam najbolji! 
A prvi seks puhhhh.. udesila me jedna konobarica..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
A prvi seks puhhhh.. udesila me jedna konobarica..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Ramzess Veliki
#354 Re: Prvi seks
Nije baš tako. U tome jednostavno nema pravila. Zasigurno znam da se najmanje seksaju oni koji o tome mnogo pričaju, kao ja ...XeuX wrote:Koliko god mi pokušali generalizirati-"jebu ovakvi ili ovakvi likovi" u biti sve se svodi na izgled.JEdnostavno neke osobe su sexy a neke ne.Bolji izgled-više sexa,vrlo jenostavno.
- BAN___KAI
#355 Re: Prvi seks
Haha meni je 95% raje ostala suhoh kurca ,tj ukljucujuci mene lol . I onda kada neki drugi drug nadje curu onda mu svi pricaju iza ledja kao da je izdajnik._mufljuz_ wrote:najveci jebaci koje sam iz svoje mladosti vidio su bili oni strebercici sto su se igrali lastike sa curkama i mi im se rugali a pojebase sve zivo ispred sebe k'o Rommelov pustinjski eskadron....BAN___KAI wrote:Vi ste pravo sretni sto se niste druzili sa grupom od samo 10 muskaraca i sto cure nikada nisu bilo na vidiku. Prokleta kaffa i socker xD
mi ostali (uglavnom) suha kurca osta'smo.
- Dr.medicine
#357 Re: Prvi seks
ja jos uvijek suh, al niko mi ne vjeruje
koja gotiva
koja gotiva
- aux
#358 Re: Prvi seks
Hahahahaha ja mislio ja jedini suhog kad ima jos pacijenata
Bitno mi je sa kim nije bitna brojka 
- Dr.medicine
#359 Re: Prvi seks
imam jos fore, mlad samaux wrote:Hahahahaha ja mislio ja jedini suhog kad ima jos pacijenataBitno mi je sa kim nije bitna brojka
-
l33t
#360 Re: Prvi seks
sjoj imal kakvo Udruzenje Suhih

- Dr.medicine
#361 Re: Prvi seks
napravite temu:)
Mi smo nevini i ponosimo se time
namah cu da se uclanim u udruženje haha
Mi smo nevini i ponosimo se time
namah cu da se uclanim u udruženje haha
-
Peryton_
#362 Re: Prvi seks
Ofucano jeste, desilo se na ekskurziji u 4. srednje dok sam bio u pripitom stanju.
Kasnije je vise meni bilo krivo, nego njoj
- XeuX
#363 Re: Prvi seks
.Ofucano jeste, desilo se na ekskurziji u 4. srednje dok sam bio u pripitom stanju.
Ma ja poznato je da cure iskorištavaju pijane dečke
- S4mpion
#364 Re: Prvi seks
Jedna mala ispravka*
Apstinencija do braka nije samo vjerske prirode kao što se ovdje predstavlja, mnogo je to složenije. Važnost čuvanja za brak nije nešto što je bitno samo vjernicima, to je nešto što je mnogim ljudima usađeno u podsvijest. Potraga za partnerom/partnerkom koji/a, prema podsvjesnim kriterijima, ima najveće izglede da obezbijedi (rodi/napravi) zdravo potomstvo vrlo često diskvalifikuje one "iskusne", ali objašnjivo je i razumljivo.
Apstinencija do braka nije samo vjerske prirode kao što se ovdje predstavlja, mnogo je to složenije. Važnost čuvanja za brak nije nešto što je bitno samo vjernicima, to je nešto što je mnogim ljudima usađeno u podsvijest. Potraga za partnerom/partnerkom koji/a, prema podsvjesnim kriterijima, ima najveće izglede da obezbijedi (rodi/napravi) zdravo potomstvo vrlo često diskvalifikuje one "iskusne", ali objašnjivo je i razumljivo.
- MisterNo1
#365 Re: Prvi seks
jedna od mojih djevojaka kaze, ja ti jos ne mogu dati, a ti ako se mozes snaci za jednu noc samo izvoli.Zumbull wrote:Sa koliko godina ste imali prvi seks? Da li je ispunio vasa ocekivanja?
Da li je normalno da muskarac izdrzi u vezi 2 godine bez seksa? Djevojka nije spremna na taj cin i to on postuje ali su u zadnje vrijeme sve cesci razgovori o tome. Da li je moguce da on to izdrzi ili to radi na nekom drugom mjestu?
-
Sarajevkica
#366 Re: Prvi seks
Mislim da nije zdravo biti toliko u vezi bez seksa, ja to ne bih mogla a mogu zamisliti kako je tek muskarcima.Zumbull wrote:Sa koliko godina ste imali prvi seks? Da li je ispunio vasa ocekivanja?
Da li je normalno da muskarac izdrzi u vezi 2 godine bez seksa? Djevojka nije spremna na taj cin i to on postuje ali su u zadnje vrijeme sve cesci razgovori o tome. Da li je moguce da on to izdrzi ili to radi na nekom drugom mjestu?
Izgubila sam nevinost sa 18 god, bilo je onako, boljelo malo na pocetku ali samo kratko, poslije je bilo ok. Samo sto sam pokrvarila mnogo vise nego sto sam ocekivala -_-
- seoBIH
#367 Re: Prvi seks
Ako je ona u te dvije godine bez sexa, ne znaci da je on
To sto je ona sebicna, ne mora znaciit da su druge

-
Yapi Yapo
#368 Re: Prvi seks
ja djevojke i govanaMisterNo1 wrote:jedna od mojih djevojaka kaze, ja ti jos ne mogu dati, a ti ako se mozes snaci za jednu noc samo izvoli.Zumbull wrote:Sa koliko godina ste imali prvi seks? Da li je ispunio vasa ocekivanja?
-
Grunge GSP 2101
#369 Re: Prvi seks
Klanfam ja klanfam ..jebo ovaj sex i nije nesto vala..kad ga vlasnica rodnice prihvati , protrlja po kljucaonici
uletiiiiii ja ..osjecaj izleticu iz sobe koliko sam uletio..inace klanfo ja po dlakama
. Sta mlad neuk insan zna, u pola
dva iza ponoci , pripit salonski
U stara dobra vremena kad je mindza izgledala ko mindza je to bilo . Dobro bilo, jos kad
sam skontao kako se kartica stavlja u automat
..milina pravo 
uletiiiiii ja ..osjecaj izleticu iz sobe koliko sam uletio..inace klanfo ja po dlakama
dva iza ponoci , pripit salonski
sam skontao kako se kartica stavlja u automat
- vivax
#370 Re: Prvi seks
Hahahaahahahahaahhaha oplakah. Svaka castGrunge GSP 2101 wrote:Klanfam ja klanfam ..jebo ovaj sex i nije nesto vala..kad ga vlasnica rodnice prihvati , protrlja po kljucaonici
uletiiiiii ja ..osjecaj izleticu iz sobe koliko sam uletio..inace klanfo ja po dlakama![]()
. Sta mlad neuk insan zna, u pola
dva iza ponoci , pripit salonskiU stara dobra vremena kad je mindza izgledala ko mindza je to bilo . Dobro bilo, jos kad
sam skontao kako se kartica stavlja u automat..milina pravo
-
Tirkiz
#371 Re: Prvi seks
meni nikako nisu jasne ove sto kazu : Nista prije braka.
i ozenim se ja...
i tako neki dan pitam jednu sto mi nije dala : Hocemo li sad.
kaze: Necemo
reko: Pa sto bona, eto rekla si mi nista prije braka, sad ispunjavam sve uslove.
i nista...opet ona neda, ni prije braka ni u braku- sve kontam da nije lez
i ozenim se ja...
reko: Pa sto bona, eto rekla si mi nista prije braka, sad ispunjavam sve uslove.
- Dr.medicine
#372 Re: Prvi seks
kad bude napišem 
- avetinja
#373 Re: Prvi seks
Kad ostane trudna dat će ti.Tirkiz wrote:meni nikako nisu jasne ove sto kazu : Nista prije braka.
i ozenim se ja...
- animals
#374 Re: Prvi seks
To ono, kad sam prvi put vidio srednju stranu od Starta 
-
MaliSale
#375 Re: Prvi seks
Prvi put mi je bio 23 marta ove godine. Treba starija od mene 2 godine, nit je lijepa nit je zgodna, al reko daj sta das. Ja se us*o ko da je Alekis Texas ispred mene,prvi put trajalo 2,5 sekunde, drugi oko 5-6 min. Sve u svemu nije lose za prvi odnosno drugi put