hecimnadri wrote:Nedad Fazlija na današnjoj skupštini iznio niz neistina o Backovićevoj porodici,nakon čega je ovaj odreagovao onako kako treba reagirati.
Neka se SDP stidi članova poput Fazlije.
Vidim dosta se pise o ovome, ako nista novinari su izvukli korist iz svega ovoga. Nemam namjeru da stajem ni na ciju stranu, jer ne poznajem doticne likove, nisu mi interesantni. Sad pogledah snimak i mogu reci da mi ovaj Fazlija izgleda hinjavo skroz, a ovaj Zaim, k'o bolestan covjek, jedva dise, puk'o mu film, a i gdje ne bi, svakome bi kad mu se dira u porodicu. Oke je sve sto je rekao, osim onog posljednjeg, msm da ni'e treb'o onako reagirati, psovati i to, jer je u neku ruku dozvolio doticnom tj. Fazliji da ga isprovocira sto je i bila namjera, uzimajuci u obzir da ni'e istina bas onakva kakvom je on (Fazlija) opisao. Procitah i Fudaov status, msm nije ni njemu ono trebalo. On je javna licnost, i ma koliko bilo istina ili ne ono sto se pise o njemu, treba da zna da to mora biti tako jer je to cijena popularnosti. Kontam i njemu puk'o fiLim zbog svega.

Bolje bi mu bilo da je presutio i on i stari mu (onu posljednju recenicu), bar po meni.
I koji andrak se vi vise natezete oko njih? E, 15 stranica.