Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post Reply
Tayyip

#351 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tayyip »

Pismonosa wrote:Ekskluzivno:

Kurir otkriva do sada neobjavljivane fotografije sarajevske mučiteljice Hanke, u njenom pravom, origanalnom i do sada javnosti nepoznatom izdanju

Image
Jel ovo na Mošćanici u Faletićima. Uh kakvih je gore zvjerskih zločina bilo. al da ne pišem sad o tome.
Pismonosa

#352 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:40, edited 1 time in total.
duh_sa_sjekirom

#353 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by duh_sa_sjekirom »

megaman4 wrote: pameta je ona, pa njima i jest cilj da oblate poznate i priznate Bošnjake, kako bi time ubili narod u pojam, ali kada smo izdržali agresiju fašističke Srbije, i ovo je sam jedna od prepreka ka stvaranju jake Bosne, zato oni ovo i rade...
...a jaka Bosna zagarantovana je trenutnim političkim "vođama" i "liderima"...Kakvi su to političari, vizionari, intelektualne, ljudske i moralne gromade... :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#354 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by PipiDugaDevetka »

megaman4 wrote:Pameta je ona, pa njima i jest cilj da oblate poznate i priznate Bošnjake, kako bi time ubili narod u pojam, ali kada smo izdržali agresiju fašističke Srbije, i ovo je sam jedna od prepreka ka stvaranju jake Bosne, zato oni ovo i rade...
Petar Luković wrote: Čuo sam priču kad su Davorina u Beogradu poslije rata na pres konferenciji pitali (vjerovatno novinari kurira) da li je istina da je mučio i ubijao srbe, samo slegnuo rameni i rekao, da istina je.I da se cijela sala ismijala tom idiotu od novinara.
Preostaje joj da postupi kao i pokojni Davorin Popović- DA PRIZNA DA JESTE BILA NADALINA i mutila cojones velikosrpskoj nejači.
uglavnomja

#355 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by uglavnomja »

PipiDugaDevetka wrote: Preostaje joj da postupi kao i pokojni Davorin Popović- DA PRIZNA DA JESTE BILA NADALINA i mutila cojones velikosrpskoj nejači.
:lol: :lol:

prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#356 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by prljavi Hare »

Šokirana napisima u Srbiji
Hanka Paldum: Mrava nisam zgazila, pomagala sam Srbima

Ne kažu oni bona Hanko da si mrava zgazila,već goluba. :lol: :lol: :lol:
Tiger 033

#357 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tiger 033 »

:D

Image
Sezam

#358 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Sezam »

A sjecate li se kad je na albumu Nevermind od Nirvane pisalo "zabranjuje se psima i Srbima"? To je sve onaj ustasha Novoselic smislio :x

It_is_a_Leclerc

#359 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by It_is_a_Leclerc »

Neka je proklet rod i porod onima koji sumnjiče Hanku za ovakve gnusne zločine, kao i onima koji su kidisali ili tek planiraju kidisati na moju zemlju ! Neka ih snađe svaka patnja i nevolja, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu !

Medijsko lešinarenje fašističkih štakora iz Srbije nad bošnjačkim i bosanskim umjetnicima, grozan je dokaz koliko je to prekodrinsko genocidno društvo u startu krivo nasađeno !

Hrak - pljuc u nekoliko navrata.
Not My Idea

#360 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Not My Idea »

Vi niste normalni :lol: :sax:
Asamoah Gyan

#361 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Asamoah Gyan »

It_is_a_Leclerc wrote:Neka je proklet rod i porod onima koji sumnjiče Hanku za ovakve gnusne zločine, kao i onima koji su kidisali ili tek planiraju kidisati na moju zemlju ! Neka ih snađe svaka patnja i nevolja, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu !

Medijsko lešinarenje fašističkih štakora iz Srbije nad bošnjačkim i bosanskim umjetnicima, grozan je dokaz koliko je to prekodrinsko genocidno društvo u startu krivo nasađeno !

Amin.
Edin H.

#362 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Edin H. »

Pismonosa wrote:Ekskluzivno:

Kurir otkriva do sada neobjavljivane fotografije sarajevske mučiteljice Hanke, u njenom pravom, origanalnom i do sada javnosti nepoznatom izdanju

Image
Jest' dobra bila Hanka kad je bila mladja :D
tataćusak

#363 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by tataćusak »

prljavi Hare wrote:Šokirana napisima u Srbiji

GuGu Hanka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jara

#364 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Jara »

prljavi Hare wrote:Šokirana napisima u Srbiji

:lol: :thumbup:
Nemam internet

#365 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

It_is_a_Leclerc wrote:Neka je proklet rod i porod onima koji sumnjiče Hanku za ovakve gnusne zločine, kao i onima koji su kidisali ili tek planiraju kidisati na moju zemlju ! Neka ih snađe svaka patnja i nevolja, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu !

Kako si ti i zasto si ubjeđen toliko da se to nije desilo?Pises kao da si siguran u to da je laz.Ja necu reci ni da jeste laz ni da nije jer ne znam a kad nesto ne znam nemam pravo komentarisat kao sto imam kad znam.Danas je naj lakse izgleda pricati na pamet o stvarima za koje niko nema pojma jesu li se desile ili nisu.Pogledaj situacije u drzavi mimo Hanke koja je hvala bogu dobrostojeca sto se toliko ne brinete o narodu obicnom kojem je svaki dan sve gore i gore?Tu mozete promjeniti mnogo toga da zelite ali ocigledno to ne zelite posto nista ne poduzimate.Vama je preci tamo neki seljak iz srbije sto kaze.
Tayyip

#366 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Tayyip »

Asamoah Gyan wrote:

Amin.
Amin.
Abid Sakalaš

#367 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Abid Sakalaš »

Tayyip wrote:
Asamoah Gyan wrote:

Amin.
Amin.
Amin
Pripovjedac

#368 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Pripovjedac »

...
Last edited by Pripovjedac on 10/07/2021 16:50, edited 1 time in total.
cyprus

#369 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by cyprus »

Bitno da je veselo :mrgreen:
foluška

#370 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by foluška »

AMIN JARABBI
Sa_u_srcu

#371 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Sa_u_srcu »

Da nema srba i srpske propagande....trebalo bi je izmisliti.... :D

Ja mislim da nicija historija ovog svijeta, nije toliko izgradjena na lazima kao srpska...
Dobro je Cosic rekao, to je nas nacionalni interes...

Ne fakat jel ovo neka zajebancija sa Hankom ili fakat ljudi pokrecu postupak... :shock:
mO k3

#372 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

Sezam wrote:A sjecate li se kad je na albumu Nevermind od Nirvane pisalo "zabranjuje se psima i Srbima"? To je sve onaj ustasha Novoselic smislio :x

zahebavas me?
mO k3

#373 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

Pripovjedac wrote:
Kurir wrote: BEOGRAD - Istina će izaći na videlo.
Ukoliko se dokaže da je Hanka Paldum mučila logoraša Gorana Goluba iz logora „Silos“ kod Konjica i da mu je 1993. godine, dok je kopao rovove na Igmanu, zgnječila polni organ, mogla bi da bude osuđena na do 10 godina zatvora!

- To delo spada u tešku telesnu povredu s trajnim posledicama, za šta je zaprećena kazna do 10 godina zatvora. Pitanje je i da li to može da se povede i pod delo zločin protiv čovečnosti, ali ni u tom slučaju kazna ne bi mogla biti veća od 10 godina - kaže advokat Toma Fila i dodaje da je potrebno povesti sudski postupak u Republici Srpskoj ili Srbiji pa proslediti Federaciji BiH, ali je pitanje šta bi oni učinili.

Golubov advokat Dušan Tomić kaže da će protiv Hanke Paldum uskoro podneti krivičnu prijavu Opštinskom sudu u Sarajevu.
- Tražićemo nadoknadu štete za duševnu i fizičku bol, za seksualno zlostavljanje. Ona je bila u uniformi i vojničkom čizmom je Golubu stala na testise i nekoliko minuta ih gnječila.

Uništila je čoveku genitalije, zbog čega nije mogao da oformi porodicu i ima decu - kaže Tomić i dodaje da je Golub ranije dao dve izjave u vezi s tim slučajem, na osnovu kojih je pozvan za svedoka pred sudom u BiH u procesu grupi optuženoj za zločine u logoru „Silos“.

U Tužilaštvu za ratne zločine BiH juče nisu mogli da odgovore da li su upoznati sa ovim slučajem niti šta će preduzeti, već su zatražili da im pitanja pošaljemo imejlom, što smo i učinili.
Naravno uz obaveznu rekonstrukciju
Image

:-)
evi ih alatke koje su od goluba napravile haduma ,koje su puno srpskih zena ucinile nestretnim i to jos zelene :mrgreen:

Image
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#374 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by prljavi Hare »

Sa_u_srcu wrote:Da nema srba i srpske propagande....trebalo bi je izmisliti.... :D

Ja mislim da nicija historija ovog svijeta, nije toliko izgradjena na lazima kao srpska...
Dobro je Cosic rekao, to je nas nacionalni interes...

Ne fakat jel ovo neka zajebancija sa Hankom ili fakat ljudi pokrecu postupak... :shock:
I ako ga pokrenu znamo dobro kako se na sudovima završavaju montirane velikosrpske tužbe,ali još jedna
blamaža u ukupnoj slici ne mijenja ništa.Velikosrbi ne samo da su dotakli dno dna,već su pronašli i tajne
stepenice koje vode još jedan sprat niže. :wink:
Nemam internet

#375 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

Sa_u_srcu wrote: Ne fakat jel ovo neka zajebancija sa Hankom ili fakat ljudi pokrecu postupak... :shock:
Pokrecu a koliko je zajebancija to ce vrijeme pokazati.Advokati danas nisu ni malo jeftini ne vjerujem da bi neko tek tako suludo trosio novce..
Vise cu pricati kad se sazna o tome sad imamo samo predpostavke na osnovu kojih ne treba donositi zakljucke.
Post Reply