BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Locked
hAZNADAR

#351 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by hAZNADAR »

PipiDugaDevetka wrote:Bravo za bh. dijasporu u Kanadi i Americi, te za Majke enklava koje su skupile za tri dana 85 tisuća potpisa za protest. Spremite se na protest ili eventualnu govoranciju 10. travnja 2013. kada je tematska sjedncia Opšte skupštine UN o UN tribunalima. Slijedi još jedna blamaža Vuka J.
Potpisujem.
Hebo Vuka, neka ga,.. bio je opasniji Gali koji nije pustao pjesme. Ovaj nece moci prnuti po pitanju Balkana.
Bitno je da se raja zna organizovati i istupiti.
heckler

#352 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by heckler »

"Krente" vise cetnici da i to zavrsimo jednom za svagda. Bosanska Oluja da opuse i taj zadnji ostatak zla sa ove strane Drine.
limeni

#353 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by limeni »

PipiDugaDevetka wrote:Bravo za bh. dijasporu u Kanadi i Americi, te za Majke enklava koje su skupile za tri dana 85 tisuća potpisa za protest. Spremite se na protest ili eventualnu govoranciju 10. travnja 2013. kada je tematska sjedncia Opšte skupštine UN o UN tribunalima. Slijedi još jedna blamaža Vuka J.
ma nek igraju i edin i mirza nego imali negdje direktan prijenos naseg zmaja jeremije na toj skupstini? :lol:
nemoguce vruce

#354 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by nemoguce vruce »

Ma nek se govna okupljaju.
To nema muda ni za lijeka. Lahko je bilo nad civilima sprovoditi silu, al dje su udarili na otpor, tu su ga i popusili.
Da smo imali samo 10% njihovog naoruzanja, danas bi ovi kokosari najvise dogurali da uloge staziste kod Sulejmana Velicanstvenog, naravno kao kmetovi...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#355 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by PipiDugaDevetka »

Gdje je sada ona silna mašinerija koja je okupirala Maoču zbog 8 do 10 vehabija?
SIPA, pravac Ravnogorski četnički pokret ovog samozvanog vođe četnika, Vukeljića Jove!
heckler

#356 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by heckler »

don džonson wrote:
GandalfSivi wrote:
don džonson wrote:
Bez obzira na ove fašiste i ostalo, odakle pravo ovom seljaku, fašisti s druge strane, da napiše Republika Šumska, jel joj to zvanično ime?
Pa kad skontas da je to entitet sastavljen od jednog grada, par varosica i puno puno prirode, onda ti to dodje kao opisna imenica. Je li imas problem sa sumama?
Nemam problem sa šumama, ne pravi se lud, znaš dobro na šta se misli... Pokazuješ da si iz šume, kao i ovaj seljak koji je pisao članak... Da li ti smeta kad neko Federaciju zove Vehabistan, Pederacija isl. gluposti? Bez obzira na subjektivno mišljenje, dok to ne postane zvaničan naziv, postoji pravi... Hoćemol i vlastita imena počet izmišljat i mijenjat?

Što se tiče "Marša", vidi se koliko su predstavnice tog srebreničkog udruženja neobrazovane nažalost :run:

I da, nisam Srbin, ne živim u Republici Srpskoj, nego u Federaciji, ali se slažem s većinom komentara na b92 portalu u vezi ovoga... Ovakvo nepoznavanje historije je strašno :roll:

Nisu ti onda vjerovatno ni clanovi familije klani uz taktove ove melodije.

I da, ne moras ni biti Srbin da budes cetnik ;)

Strasno je samo sto se pusta saloncima da vrsljaju ovim forumima uopste.
Samir_01

#357 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Samir_01 »

PipiDugaDevetka wrote:
Gdje je sada ona silna mašinerija koja je okupirala Maoču zbog 8 do 10 vehabija?
SIPA, pravac Ravnogorski četnički pokret ovog samozvanog vođe četnika, Vukeljića Jove!
Posrbljena vlaska iskompleksirana bradata prljavstina...

Kad tad cemo se raskusurat cetnici... za to se ne sekirajte. Samo sabura.
Last edited by Samir_01 on 18/01/2013 00:21, edited 1 time in total.
baxul

#358 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by baxul »

don džonson wrote: Da li ti smeta kad neko Federaciju zove Vehabistan, Pederacija isl. gluposti?
ne
It_is_a_Leclerc

#359 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja se također ne slažem sa Republika Šumska. Daleko mi je prihvatljivije Republika Genocidna, Mali Aušvic, i to tako.

A što se tiče komentara na b92, citirao bih velepoštovanog preCednika Dodika, "Mogu da se biiiiiiiiiip" :D
popić

#360 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by popić »

don džonson wrote:Što se tiče "Marša", vidi se koliko su predstavnice tog srebreničkog udruženja neobrazovane nažalost
Meni je dovoljna činjenica da je "Marš na Drinu" bilo zabranjeno svirati u ranijoj državi :oops:
Dionysios

#361 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Dionysios »

Islamisti iz Dzamahirije opet na djelu... oh yeah :dance:
Maverick78

#362 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Maverick78 »

Ovo je priceless, slusati i citati kako kmece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos danas pade i legalizacija UCK u Srbiji, ostade spomenik casnoj borbi OVK za slobodu svoga naroda :dance:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#363 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by prljavi Hare »

Čuj ovo,šumsku zovu šumska? :? Dokle samo ide bezobrazluk fundamentalista?Nije ni to dovoljno već još
vrijeđaju ove veterane iz AR BiH. :lol: :lol: :lol:
sorted

#364 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by sorted »

Bitch please. 8-) :mrgreen: Ravnogorski iq ti ne dopusta da shvatis da si odavno provaljen, a iz posta u post se sve vise ofiras.
Opetja033

#365 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Opetja033 »

Maverick78 wrote:Ovo je priceless, slusati i citati kako kmece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos danas pade i legalizacija UCK u Srbiji, ostade spomenik casnoj borbi OVK za slobodu svoga naroda :dance:
Ali najjaci su mi ovi "ilegalci" koji se satrase lafo od "ljubavi" prema BiH - sve dok ne pokazu svoje pravo, genocidno, lice. Najobicniji salonski cetnici.
BHCluster

#366 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by BHCluster »

Kako ono amerikanci kazu "nikada ne se*i tamo gdje jedes" eh moj Vuche nikada da nauchis. :lol: :lol: :lol:
Image
obori...Image
alkibijad

#367 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by alkibijad »

popić wrote:
don džonson wrote:Što se tiče "Marša", vidi se koliko su predstavnice tog srebreničkog udruženja neobrazovane nažalost
Meni je dovoljna činjenica da je "Marš na Drinu" bilo zabranjeno svirati u ranijoj državi :oops:
Image

Ovo je iz 1966, dakle dok je Tito još bio u mladosti i snazi.

http://jugozvuk.blogspot.com/2011/12/lj ... drinu.html

Srbi kukaju kako je bila zabranjena u prošloj državi i kako je to dokaz opresije komunista nad Srbima. A najluđe od svega mi je kad sam saznao da su je i The Shadows svirali te 1966.

nemoguce vruce

#368 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by nemoguce vruce »

BHCluster wrote:Kako ono amerikanci kazu "nikada ne se*i tamo gdje jedes" eh moj Vuche nikada da nauchis. :lol: :lol: :lol:
Image
obori...Image
Ma hebo ovog Jeremiju, ziku one dvije dromfuljice iza... :-)
baxul

#369 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by baxul »

prljavi Hare wrote:
heckler wrote:E poserem ti se na svaki post koji krene sa "Nisam Srbin, ali slazem se sve sta cetnici pricaju".

I onda se jos dopunjava sa navodnicima oko Bosnjaka, negiranju nacije i tako dalje. Rodla majka Roojka Kokardasa :lol: :lol:

Image

Au šta reče čovjeku,a njegovi svi bili u AR BiH!? :lol: :lol: :lol:
reko je A BiH "aj ne seri" :D
Last edited by baxul on 18/01/2013 00:54, edited 1 time in total.
heckler

#370 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by heckler »

prljavi Hare wrote:
heckler wrote:E poserem ti se na svaki post koji krene sa "Nisam Srbin, ali slazem se sve sta cetnici pricaju".

I onda se jos dopunjava sa navodnicima oko Bosnjaka, negiranju nacije i tako dalje. Rodla majka Roojka Kokardasa :lol: :lol:

Image

Ma prvoborac do prvoborca sve, i to diverzanti 8-)
Johnny_x

#371 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Johnny_x »

Na ovoj pjesmi se moglo vidjeti licemjerstvo našega naroda. Smeta ima jedna pjesma koju su četnici puštali za vrijeme rata, a ne smeta Keba koji je bio glavni moralista četničkim vojnicima u opkoljenom Sarajevu, a taj isti Keba redovno puni ugostiteljske objekte širom Bosne. Jedno je sigurno, a to je da smo najlicemjerniji narod na svijetu.
BHCluster

#372 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by BHCluster »

nemoguce vruce wrote:
BHCluster wrote:Kako ono amerikanci kazu "nikada ne se*i tamo gdje jedes" eh moj Vuche nikada da nauchis. :lol: :lol: :lol:
Image
obori...Image
Ma hebo ovog Jeremiju, ziku one dvije dromfuljice iza... :-)
Tri livade nigde nema lada voleo sam devojku iz grada

U kafani muzika tandrče
puca staklo i pucaju glave
ni u klozet ne možeš od srče
čaše lomim ruke mi krvave.

Loču svinjski očevi i majke
što radjaju kretenstu decu
mani sada tupavo potomstvo
Mujo kuje konja po mjesecu.

a pevaljku silovali nisu
majmuni što padaju od pića
sve dok nije pokazala sisu
od izvora vode 2 putića.

U ponoć su pale prve žrtve,
nemam pojma, možda tako treba
dok iznose pijane i mrtve
zaklanjaš mi sunce, sidji sa mog neba.
popić

#373 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by popić »

alkibijad wrote:
popić wrote:
Srbi kukaju kako je bila zabranjena u prošloj državi i kako je to dokaz opresije komunista nad Srbima. A najluđe od svega mi je kad sam saznao da su je i The Shadows svirali te 1966.
"Marš na Drinu" u SFRJ nije nikad bila zvanično zapranjena kompozicija, ali jeste prećutno. Slušala se potajno jedino u pročetničkim krugovima.
Koračnicu „Marš na Drinu“ komponovao je istaknuti kompozitor i dirigent Stanislav Binički na početku Prvog svetskog rata posle bitke na Ceru. Ova pesma, koja je tokom 90-ih zloupotrebljavana u ratnim sukobima, kao kada su srpske snage zauzimale Vukovar, u Ujedinjenim nacijama je najavljena kao pesma mira.

Sama pesma prešla je dugačak put. Od toga da je bila krajnje nepoželjna i prećutno zabranjena u periodu socijalističke Jugoslavije do toga da se našla na redovnom repertoaru mnogih javnih i privatnih okupljanja za vreme nacionalne euforije 90-ih.
http://www.slobodnaevropa.org/content/b ... 46699.html
sorted

#374 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by sorted »

prljavi Hare wrote:

Image

Pa se jos uvrijedi i na ono Sumska i genocitet, pa jos Pero Lukovic fasista.. :lol: :lol: :lol:

Ma gori smo mi sto hranimo Čičinog trola, a ionako nece jos dugo. :mrgreen: Al eto cisto da zna da mu undercover po ravnogorskom iq-u ovdje ne pije vode.
Opetja033

#375 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Opetja033 »

sorted wrote:ionako nece jos dugo. :mrgreen:
Ne bih se bas kladio u to. Frajer vec danima stavlja Bosnjake pod znake navodnika pa je jos tu. Uglavnom, prelistao sam mu malo komentare i vidim da tu ima elemenata za tuzbu za sirenje vjerske i nacionalne mrznje. Sutra ujutru sabahile idem u policiju. Nakon sto i oni utvrde cinjenice, klix.ba ce biti duzan da policiji proslijedi njegovu IP adresu. Volio bih mu vidjeti facu kada mu murija zakuca na vrata, tipujem do srijede-cetvrtka najkasnije.
Locked