ktlzi wrote:..
Čekaj malo, valjda se gleda i prati javno mnijenje, konkretno pogledaj na internetskim stranicama i forumima, koliko % ljudi želi secesiju i koji su koraci do secesije ? Tako zaista izgleda da Bošnjaci tumače koliko ko prihvaća (jer nisi naveo voli) ovu državu kao svoju.
Zašto im/vam treba treći entitet i kanal na hrvatskom jeziku ?
Prvo, kanal na svom jeziku već imaju. Argumente i neke činjenice si iznosio koje padaju u vodu. Prije 20 minuta upalim taj FTV o kojem toliko pričamo, i u istoj minuti neki stariji strani film, citiram: "Bio sam zarobljen u boci dvije tisuće godina". Ja mislim da je to prijevod na hrvatski jezik ?
Drugo entitet, kako bi taj entitet bio uređen, kantoni da ostaju ? Jel shvataš koliko je trenutno opterećenje od kantona i koliko je opterećenje od dva entiteta od kojih je jedan već proglasio recesiju, a drugi samo što nije.
Gdje su ti bosanski Hrvati, kojima od jednom treba kanal i entitet, bili kad je se pravila FBiH ? Kad je stvarana FTV ?
Pa da kažu, nama ne odgovara po pola, mi hoćemo samo svoje.
Etničko dijeljenje prostora vodi ka separatizmu, ti to znaš samo izbjegavaš odgovor.
Nisi me razumio u vezi Italije al hajd nevažno. Niko od tih naroda neće reći: mi nećemo više da živimo u ovoj državi hoćemo da se odvojimo, a kod nas se to otvoreno priča kao da je to nešto najnormalnije. Evo hrvatska će u EU na ljeto. Jel ima neki kanal u sklopu javnih servisa, koji je na srpskom jeziku ?
Brate mili imate kanal koji je na hrvatskom jeziku i hoćete da dijelite na nešto drugo, samo bi nešto dijelili