Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Fakat, ni ja nisam vidio da je Sanchez spomenuo da su koristili zaštitu (kondome).
Nadam se da je zato što se to podrazumijeva, a ne zato što je koristio metodu "vadi ga na vrijeme".
Ma sta ce mu kondom, svakako bi puko s obzirom da nije zensku uzbudio prije nego je nasrno ko sivonja.
Osim toga, cola je razjela sve...ubila i male plivace.
mislis vidim nju, vidim sebe
cisto za informaciju, nemam to iskustvo, moje su boljke vise nako staracke
nije tema, al eto da vam ispricam sta su meni pricali ljudi iz prakse. znaci ...zena dolazi u ginekolosku ambulantu da joj izvade onaj tanki umetak iz hemijske olovke koji se preprecio u njenom splovilu. zena nije balavica.
nije tema, al eto da vam ispricam sta su meni pricali ljudi iz prakse. znaci ...zena dolazi u ginekolosku ambulantu da joj izvade onaj tanki umetak iz hemijske olovke koji se preprecio u njenom splovilu. zena nije balavica.
dale cooper wrote:Fakat, ni ja nisam vidio da je Sanchez spomenuo da su koristili zaštitu (kondome).
Nadam se da je zato što se to podrazumijeva, a ne zato što je koristio metodu "vadi ga na vrijeme".
Ma sta ce mu kondom, svakako bi puko s obzirom da nije zensku uzbudio prije nego je nasrno ko sivonja.
Osim toga, cola je razjela sve...ubila i male plivace.
ima na linku koji stavih jučer (nisam podmazivala likn kolom - svega mi )
ali kola ne ubija male plivače, a šečer iz kole može samo izazvati gadne vaginalne infekcije
Sanchezsa90 wrote:Ljudi ok je sve bez brige , a ovaj sto trazi da se tema zakljuca je ocigledno suh u glavi .
zalij ga coca colom
Naglasio bih da se za muskarce koristi fanta , a sa sprite ili ti ga sprajtom sam prvi put oralno zadovoljen, kaze ona nisam nikad meni je to fuj te joj otmem sprite iz ruke pospem po njemu i tu vise nije imala vadione , znao sam da joj je to omiljeno pice . Ma sve su to kurceva pica kad bolje razmislim