previše se nešto pitaš. čovjek ti fino kaže da te čeka nakit, rijeke i ugodan namještajKroksica wrote:Pa nisi valjda ocekivo da updnes ovdje i da svi budu tvoji istomisljenici. Moras brato malo podebljat kozu, da te ne uznemirava sve sto vidis/cujes/procitas/isl. Ozbiljno ti govorim. Ja pojma nemam sta sam ja rekla pa da sam te negativno iznenadila. Haj mi, Boga ti, objasni.miskin wrote:jako je tesko reci nesto kad trenutno ovdje imas ljude raznih profila od ateista, pa na dalje, tesko je kada se skace s teme na temu
Be|smrt
- harač
#351 Re: Be|smrt
- fatamorgana
#352 Re: Be|smrt
Pa ovo gore opisano već imaju razni bogataši, ratni profiteri ....miskin wrote:.... u njima će se narukvicama od zlata kititi i u zelena odijela od dibe i kadife oblačiti, na divanima će u njima naslonjeni biti. Divne li nagrade i krasna li boravišta! (Kehf)
- fatamorgana
- miskin
#354 Re: Be|smrt
naravno da nisam, ali dobro mozda je do mene, pa sta ja znam neke stvari mi bas i ne sjednu kako treba, inace moja koza je tvrda, tesko se naljutim, niti bilo s kim raspravljam u zivotu rijetko nekad, i tada se trudim da popustim ili ako vidim da nema fajde okrenem se kada vidim da je veca steta nego korist, eto sticajem okolonosti ovdje sam mozda malko drugaciji.Kroksica wrote:Pa nisi valjda ocekivo da updnes ovdje i da svi budu tvoji istomisljenici. Moras brato malo podebljat kozu, da te ne uznemirava sve sto vidis/cujes/procitas/isl. Ozbiljno ti govorim. Ja pojma nemam sta sam ja rekla pa da sam te negativno iznenadila. Haj mi, Boga ti, objasni.miskin wrote:jako je tesko reci nesto kad trenutno ovdje imas ljude raznih profila od ateista, pa na dalje, tesko je kada se skace s teme na temu
- nasa
#355 Re: Be|smrt
Bez sale,
@miske je videom ukazao na poentu,a to je Bog,spoznajom Boga nepovratno ce se promijeniti nasa svijest i tako je sva ova prica onako....pa se mozemo vratiti na kolace
@miske je videom ukazao na poentu,a to je Bog,spoznajom Boga nepovratno ce se promijeniti nasa svijest i tako je sva ova prica onako....pa se mozemo vratiti na kolace
- miskin
#356 Re: Be|smrt
evo friska krempita u frizideru, jos se ne moze jestnasa wrote:Bez sale,
- Kroksica
#357 Re: Be|smrt
I don't always use wrong memes, but when I do, they're chauvinistic.
- fatamorgana
#358 Re: Be|smrt
Svijest se može promijeniti i na dunjaluku,nasa wrote:Bez sale,
- miskin
#359 Re: Be|smrt
ovo je bio trenutak inspiracijeI don't always use wrong memes, but when I do, they're chauvinistic.
- Kroksica
#360 Re: Be|smrt
Curiosity killed the cat. Sve se bojim da i mene isto ceka.harač wrote:previše se nešto pitaš. čovjek ti fino kaže da te čeka nakit, rijeke i ugodan namještajKroksica wrote:Pa nisi valjda ocekivo da updnes ovdje i da svi budu tvoji istomisljenici. Moras brato malo podebljat kozu, da te ne uznemirava sve sto vidis/cujes/procitas/isl. Ozbiljno ti govorim. Ja pojma nemam sta sam ja rekla pa da sam te negativno iznenadila. Haj mi, Boga ti, objasni.miskin wrote:jako je tesko reci nesto kad trenutno ovdje imas ljude raznih profila od ateista, pa na dalje, tesko je kada se skace s teme na temu(iskoristi slobodno vrijeme da malo i poradiš
![]()
)
- Kroksica
#361 Re: Be|smrt
Mene samo zanima sta sam pogresno rekla.miskin wrote: naravno da nisam, ali dobro mozda je do mene, pa sta ja znam neke stvari mi bas i ne sjednu kako treba, inace moja koza je tvrda, tesko se naljutim, niti bilo s kim raspravljam u zivotu rijetko nekad, i tada se trudim da popustim ili ako vidim da nema fajde okrenem se kada vidim da je veca steta nego korist, eto sticajem okolonosti ovdje sam mozda malko drugaciji.
- nasa
#363 Re: Be|smrt
Moze,fatamorgana wrote:Svijest se može promijeniti i na dunjaluku,nasa wrote:Bez sale,
hajde da krenemo od ovih slicica sto miske stavi
predrasude mogu biti opasne jednako kao i znatizalja miske
- fatamorgana
#364 Re: Be|smrt
Što li?nasa wrote:
Moze,
hajde da krenemo od ovih slicica sto miske stavia i tebi su smijesne
- Kroksica
#365 Re: Be|smrt
OKmiskin wrote:Nista, moja greeska
- miskin
#366 Re: Be|smrt
nemam predrasude, samo sam negdje naletio na ovu slicicu, koja ne reflektuje nikako moj stavMoze,
hajde da krenemo od ovih slicica sto miske stavia i tebi su smijesne
predrasude mogu biti opasne jednako kao i znatizalja miske
predobra slika, ha @fatamorgana
- fatamorgana
#367 Re: Be|smrt
usitni još malo,miskin wrote:
predobra slika, ha @fatamorgana![]()
- nasa
#368 Re: Be|smrt
Ma nece....samo nemoj da ti @harac pomaze u trazenju odgovoraKroksica wrote: Curiosity killed the cat. Sve se bojim da i mene isto ceka.
- Kroksica
#369 Re: Be|smrt
nasa wrote:Ma nece....samo nemoj da ti @harac pomaze u trazenju odgovoraKroksica wrote: Curiosity killed the cat. Sve se bojim da i mene isto ceka.
- miskin
#370 Re: Be|smrt
@nasa, evo da se iskupim

Uploaded with ImageShack.us
Zena je nastala od muskog rebra, a ne od pete da bi bila gazena, niti od glave da bi bila superiorna, vec sa strane da bi bila jednaka, ispod ruke da bi bila zasticena i pokraj srca da bi bila voljena!

Uploaded with ImageShack.us
- harač
#371 Re: Be|smrt
@miskin - from bad to worse
- nasa
#372 Re: Be|smrt
Hajde @miske oprosteno ,samo nemoj vise tako znamo mi sta hocemo,isto sto i vi,da smo glavne 
- fatamorgana
#373 Re: Be|smrt
Mogul' ja?nasa wrote:Ma nece....samo nemoj da ti @harac pomaze u trazenju odgovoraKroksica wrote: Curiosity killed the cat. Sve se bojim da i mene isto ceka.
- Kroksica
#374 Re: Be|smrt
Hurije su nagrada i za muskarece i za zene.harač wrote:sad ću pokrenuti pitanje muških hurija, vidim vas dvije stidljive
- miskin
#375 Re: Be|smrt
znaci ispade da sam ja bolji od vas, vi to iza leđa, a ja odmah u licenasa wrote:Hajde @miske oprosteno ,samo nemoj vise tako znamo mi sta hocemo,isto sto i vi,da smo glavne
SALIM SE!!!