Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U utakmici protiv Grcke osvajamo

nista
59
15%
1 bod
142
36%
3 boda
189
48%

Total votes: 390

Logovan

#351 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Logovan »

iza_tebe_sam wrote:Još ako damo prvi go , biće još veći belaj.
Još ako pobijedimo....:roll:
Tkd

#352 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Tkd »

zlo87 wrote:
iza_tebe_sam wrote:Još ako damo prvi go , biće još veći belaj.
Još ako pobijedimo....:roll:
:lol: :lol: :lol:

jao ljudi, ne mogu da vjerujem. Pa ispada sada da ne smijemo hodati po Grčkoj a kamoli igrati lopte ili nemoj slučajno da postignemo gol. Nije nam prvi put da igramo protiv njih :-)

Previše euforije oko dva rezultate protiv slabašnih protivnika, a u isto vrijeme previše se pažnje daje seljacima sa okolnih ne brda već planina koji žele imati 5 minuta slave bacajući koktele na djecu . Ti nisu imali kućnog odgoja ili su bili u mladosta zapostavljeni od svojih roditelja, pa su sada željni pažnje. Obični attention seekeri i kompleksaši.
Romanista 101%

#353 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Romanista 101% »

U Zenici onaj Svabo (Turcin) zamalo ne prekinu utakmicu zbog lasera. U Atini ako prekid budu napravili domaci navijaci eto nama 3 boda za zelenim stolom.
visocicaguy

#354 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by visocicaguy »

Romanista 101% wrote:U Zenici onaj Svabo (Turcin) zamalo ne prekinu utakmicu zbog lasera. U Atini ako prekid budu napravili domaci navijaci eto nama 3 boda za zelenim stolom.
odlicno... znaci treba neko od nasih da obuce grcki dres, nauci par grckih rijeci i da diverzantski se uvuce na njihov dio tribina, ponese dva-tri lasera raznih boja i gadja begovica citavo prvo poluvrijeme :D :D :bih:

dobrovoljci?
Romanista 101%

#355 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Romanista 101% »

Kad malo bolje razmislim taj narod je pred nervnim slomom, njima ne treba puno. Dovoljno je da se zavijori zastava Turske, natpis Makedonija ili slika Angele Merkel i eto ti belaja. Oni sruse stadion a nama 3 boda i mirna Bosna :-D
JThomas

#356 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by JThomas »

pa eto hajd' ti otiđi u pirej i zavijori...
vozač

#357 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by vozač »

Stari wrote:Mi smo njih mogli tuci ...ili u najmanju ruku igrati nerjeseno ...onomad nekako s proljeca 1997 na Kosevu ...imali smo sanse i ispromasivali se (ponajvise Kodro i Bolic) ...i tamo kad je bilo mozda ostalo 10-tak 15 minuta do kraja ....zavuku nam ga iz skracenog kornera ... i Yebaji ga ... a objektivno nismo bili slabiji , apsolutno ne. Ta utakmcia je pravi prototip jedne Grcke utakmcie ...premda tad jos uvijek nisu bili ovako renomirani kao sto su sad ...ipak glavne linije u fizionomiji njihove igre su se mogle i vise nego nazrijeti vec tad.

Valjda cemo ovog puta biti bolje srece ...imamo sad jacu Grcku pred nama.
jest bilo zima, ja sjedio na istoku, a pokrio se po nogama onom humanitarnom ratnom dekom ... i sad se tresem, još nas dobiše šuge, kodro se ispromašivao momački
smijesni_ste

#358 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by smijesni_ste »

JThomas wrote:pa eto hajd' ti otiđi u pirej i zavijori...
:D :thumbup:
JThomas

#359 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by JThomas »

mislim klasično mlaćenje gloginja tuđim kurcem...
Eborg

#360 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Eborg »

Zar je Grčka oduvijek igrala ovaj mrtvi fudbal? Ja sam mislio da je to produkt Rehhagelove filozofije koju su usvojili.
missko

#361 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by missko »

Grci su ludi i silni i mislim da nasih navijaca dole nece ni biti. Sudija dole smije prekinut mec samo ako mrtva glava padne, a laser nece ni primjetiti. Oni su toliko blentavi da bi istupili iz EU kad bi sta bilo na njihovu stetu. Sta god uradimo u Grckoj bit ce super samo da ne bude kartona i povreda. Mi imamo suplju odbranu i onaj Samaras ce nam dole bar jedan ili 2 gola zabit ali imamo i napad koji moze to neutralisat ako ne i vise u nasu korist.
shake69

#362 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by shake69 »

Dupli sport obmanjuje i navlaci ljude da idu u Atinu s placenim tekstovima od agencija. Kakav crni veliki interes ako se prijavilo tek 100 ljudi!? Pa, to su zagrizeni navijaci koji putuju uvijek i daj Boze da bude vise od 600. Ako se izracuna procenat po kapacitetu, prema pravilima UEFA, ne moze nas ni biti vise od 1500 sto bi bio mali podvig nasih navijaca, po meni!
herturty

#363 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by herturty »

I ja sam za to da ne idemo u Grcku. Neka niko ne ide u Grcku. Ako bude 500 BiH navijaca ili 1000 nece se ni cuti a samo ce staviti BH igrace pod pritisak jer ce se atmosfera pokvariti a Grcki navijaci ce samo vatrenije navijati.
Rob_Atl

#364 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Rob_Atl »

Ma ja ne trebamo nigdje ici , gdje nas nece biti preko 10 000, cuj necemo se cuti :-) ... Vise se ovdje neredi najavljuju nego u grckoj haman, kakvi bolan crni neredi sad su i oni pod lupom uefe nakon hrvatske ne smiju ni oni vise belajit, manite se coravog posla i ne lozite ljude da se dole ide na noz
DrFeelGood

#365 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by DrFeelGood »

Daj ne kenjajte svi vi koji pametujete i pozivate da se ne ide na utakmice.. Koje picke materine, pola vas nikad nije vidjelo utakmice i sad vi kenjate kako je za igrace bolje da niko od navijaca ne ide.. Sta vi znate kojeg urca sta je bolje, sta ce dole biti i sta vi pametujete..
JThomas

#366 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by JThomas »

nema tog povećala pod kojim će se turistički ići u pirej.

ne kažem ja da ne treba da se ide, ne d'o bog. treba. ali ko je ipak spreman za belaj.
Lipton

#367 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Lipton »

Ja idem sigurno, prevoz i smjestaj su osigurani. Bice "keep low profile" po Atini, ali zato na stadionu iz sveg glasa pa culi nas ili ne. Za ovu repku vrijedi! :bih:
Partijaner

#368 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Partijaner »

Idem u Grcku pa makar i poginuo, ko im hebe mater, repka je svugdje imala podrsku pa tako ce imat i dole.
ganjeta

#369 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by ganjeta »

DrFeelGood wrote:Daj ne kenjajte svi vi koji pametujete i pozivate da se ne ide na utakmice.. Koje picke materine, pola vas nikad nije vidjelo utakmice i sad vi kenjate kako je za igrace bolje da niko od navijaca ne ide.. Sta vi znate kojeg urca sta je bolje, sta ce dole biti i sta vi pametujete..
Prvi post i odma ti o nekom pametovanju :-) . Zanimljivo!

Ovdje likovi pišu da ne treba da se ide, kojim je i Zenica ono drama gostovanje. Šta vam je ba, ne znam zbog čega tolika halabuka se diže. Bogami kao da svaki dan padaju mrtve glave u Grčkoj na tekmama. Po pravilima Uefe dobićemo oko 1600 karti i siguran sam da će biti pun naš dio koji nas sljeduje. Da će biti belaja hoće sigurno, da je toliko zajebano koliko se piše niđe veze. Ko god hoda po tekmama pogotovo gotovanjima susretao se sa sličnim stvarima koje se očekuju tamo.

Ovog jednog starci još vodaju po tekmama ali on bi odlučivao da se ne ide :lol: :lol: . Svega sviju mi.
herturty

#370 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by herturty »

ganjeta wrote:
DrFeelGood wrote:Daj ne kenjajte svi vi koji pametujete i pozivate da se ne ide na utakmice.. Koje picke materine, pola vas nikad nije vidjelo utakmice i sad vi kenjate kako je za igrace bolje da niko od navijaca ne ide.. Sta vi znate kojeg urca sta je bolje, sta ce dole biti i sta vi pametujete..

Ovdje likovi pišu da ne treba da se ide, kojim je i Zenica ono drama gostovanje. Šta vam je ba, ne znam zbog čega tolika halabuka se diže. Bogami kao da svaki dan padaju mrtve glave u Grčkoj na tekmama. Po pravilima Uefe dobićemo oko 1600 karti i siguran sam da će biti pun naš dio koji nas sljeduje. Da će biti belaja hoće sigurno, da je toliko zajebano koliko se piše niđe veze. Ko god hoda po tekmama pogotovo gotovanjima susretao se sa sličnim stvarima koje se očekuju tamo.

Ovog jednog starci još vodaju po tekmama ali on bi odlučivao da se ne ide :lol: :lol: . Svega sviju mi.
Ja vodam starce posto ne znaju engleski vec ruski. ;)
Pa eto idite. Ja nemam muda nakon onog filma sto sam vidio na you- tube- u; bar sam iskren. Ali ako bude nerada i ako se bude ponovila Marakana mislim da ih treba fino docekati u Zenici da nas zapamte za sva vremena.
DrFeelGood

#371 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by DrFeelGood »

ganjeta wrote:

Ne bi ni bilo ni prvog posta, a bgm ni registrovanja ovdje, da nije bilo tog pametovanja.. Mozda napisem koji post opet nekad kad me losa energija iznervira.. Bas kao sto ti rece "kao da svaki dan padaju mrtve glave u Grckoj" pa se daju savjeti da cemo olaksat nasoj repki ako nas nema. WTF..

Hajd, javicu se opet, kad prezivim Atenu :)
@mba

#372 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by @mba »

Romanista 101% wrote:U Zenici onaj Svabo (Turcin) zamalo ne prekinu utakmicu zbog lasera. U Atini ako prekid budu napravili domaci navijaci eto nama 3 boda za zelenim stolom.

eeeeeeee druze, vidjeces kako ce laseri raditi u grckoj pa ce se sudija praviti da ne vidi!
herturty

#373 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by herturty »

@mba wrote:

eeeeeeee druze, vidjeces kako ce laseri raditi u grckoj pa ce se sudija praviti da ne vidi!
Zavisi koji sudija. Ako bude Nijemac, Turcin ili Austrijanac vidijet ce. ;)
nervoza

#374 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by nervoza »

herturty wrote:
@mba wrote:

Zavisi koji sudija. Ako bude Nijemac, Turcin ili Austrijanac vidijet ce. ;)
uefa je to... nasa utakmica u beogradu je morala biti prekinuta, hrvati kad su u grckoj igrali su morali dobiti 3 boda za zelenim stolom jer ono je vise nego ocigledan pokusaj ubistva bio... zakljucak- nekim nacijama je skoro sve dozvoljeno,a neke nacije sluze za to da se naguze, da ga primaju i da sute...
ja vec dugo imam osjecaj da se u grckoj moze svasta desiti, i to ne nasom krivicom, ali nema sanse da pravda na bilo koji nacin bude zadovoljena, vidjecemo
Edin H.

#375 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012

Post by Edin H. »

missko wrote:Grci su ludi i silni i mislim da nasih navijaca dole nece ni biti. Sudija dole smije prekinut mec samo ako mrtva glava padne, a laser nece ni primjetiti. Oni su toliko blentavi da bi istupili iz EU kad bi sta bilo na njihovu stetu. Sta god uradimo u Grckoj bit ce super samo da ne bude kartona i povreda. Mi imamo suplju odbranu i onaj Samaras ce nam dole bar jedan ili 2 gola zabit ali imamo i napad koji moze to neutralisat ako ne i vise u nasu korist.
Cuj nece biti nasih navijaca :lol: :lol: :lol:, a sta cemo sa onom pjesmom BHF je uvijek uz tebe :D
Pa znas li ti bolan koliko se unaprijed raja spremaju i kupuju avionske karte da bi se moglo otici na utakmicu.
U jednome se slazem sa forumasima, ko nije spreman za ovo gostovanje ne treba ni da ide, ovo ce biti hard core.

Medjutim pravi ispit ovdje polaze "novi" Savez i Komitet za normalizaciju, jer u biti najvaznije je da li i kako ce dogovoriti sa Grcima i kakve sigurnosne mjere ce pouzeti da se incidenti iz utakmice sa Hrvatskom ne ponove.

Premda realno Hrvati su u onom incidentu kasno odreagovali, kada su vidjeli da oni sa kapuljacama sto su navijali Srbija uletise, morali su ih odmah potisnuti i odbiti napad stolicama, bakljama, poput nasih recimo u Albaniji,pa i nakon provokacije u Rumuniji.
Locked