Istresi se!
- KnuckleHead
#351 Re: Istresi se!
nedo bog, znacete kad ja dobijem sina, zvace se antikrist 
- Eluveitie
#352 Re: Istresi se!
Mali Demijan, pa ćemo snimati film.KnuckleHead wrote:nedo bog, znacete kad ja dobijem sina, zvace se antikrist
A nisam ni ja ljubitelj onog njihovog plača, al' kontam razvit će se ti majčinski instikti jednog dana.
- KnuckleHead
#353 Re: Istresi se!
hahahahaah podsjeti me na trotere u ove jutarnje sate

-
cranberries
#354 Re: Istresi se!

Grasovci prosli nekaznjeno....
Drzava kriminalaca i umnog seljakljuka.... a mi se i dalje pravimo zrtve krivimo one druge ili one trece i tako u krug...
- KnuckleHead
#355 Re: Istresi se!
mrzim jpeno proljeche i komunalce sa svojim onim prdekavim motornim testerama za sishanje trave, zvrce povazdan, iritantni mamlazi, treba stado ovaca i nek pasu u tisini, fino nako bekechu i seru po livadi, koje se i mahne pa slucajno zavrsi u vodoravno rotirajuchem polozaju 
-
vivace
#356 Re: Istresi se!
nervira me buraz..stalno se nesto dere. shvatam ja da je to zbog cigareta ,ali nisam mu ja kriva. 
- Pisistratus
#357 Re: Istresi se!
Evo da i ja svoju muku istresem.
Ima ona debela,što hoda po emisijama i pametuje sve, priča srpski, Srpkinja je al' živi u Sarajevu, kao ona je eto dobra Srpkinja, za BiH, ovo - ono. Uglavnom, svi je zovu da ona pametuje, na svim emisijama se ona pojavljuje, za sve je stručnjak, ona sve zna sve umije, i u sve se razumije. A jarane, kad je vidim na onom televizoru, ono salo se preljeva na sve strane, ona šminka se razlijepila, i ona KRITIKUJE sve živo i neživo, ne valja ovo, ne valja ono, ovaj je ovakav onaj je onakav, onaj je ovo, onaj ono, ovo treba ovako, ono onako! De malo prestani jest' sunce ti ono žderačko, pojedeš više nego divizija bauštelaca iz BiH u Regensburgu na radu!
I pogledaj se kakva si i kako izgledaš prvo i prvo, kretenušo jedna debela kretenska. Ista ona poslanica jedna u državnom parlamentu iz Srpske, svega mi, iste su dvije debele nilske kobile, one kritikuju nešto, one sve znaju, a ne znaju se pobrinut' za one tone sala na sebi, da makar izgledaju pristojno kad se kurče svaki drugi dan po televiziji. Jebem te zemljo koga ti snima državna televizija.
Al' brate, svaka emisija jebena na TV-u njih dvije se ukažu, sve neke komisije kurci - palci, i palamude kako šta treba, a nisu požurile zadnjih 45 godina, a kamoli da su nešto uradile za dobrobit naroda. Dvije debele hoštaplerke, kad ih vidim, sve mi se povraća, svega mi, iste al' iste žbljohe jebene.
Da mi ih je svega mi, samo mjesec dana, da im ja dijetu uvedem, ne bi se više nikad na televiziji pojavile da palamude, mamicu im debelu, k'o da mi sami ne znamo da ništa ne valja u ovoj zemlji, nego dvije ždroke se trebaju sastat', zauzet' pola studija s onim salom pa nama reć' da ne valja ovaj, ne valja onaj.
eto istres'o sam, nije reklama, al' isti đavo.
Ima ona debela,što hoda po emisijama i pametuje sve, priča srpski, Srpkinja je al' živi u Sarajevu, kao ona je eto dobra Srpkinja, za BiH, ovo - ono. Uglavnom, svi je zovu da ona pametuje, na svim emisijama se ona pojavljuje, za sve je stručnjak, ona sve zna sve umije, i u sve se razumije. A jarane, kad je vidim na onom televizoru, ono salo se preljeva na sve strane, ona šminka se razlijepila, i ona KRITIKUJE sve živo i neživo, ne valja ovo, ne valja ono, ovaj je ovakav onaj je onakav, onaj je ovo, onaj ono, ovo treba ovako, ono onako! De malo prestani jest' sunce ti ono žderačko, pojedeš više nego divizija bauštelaca iz BiH u Regensburgu na radu!
I pogledaj se kakva si i kako izgledaš prvo i prvo, kretenušo jedna debela kretenska. Ista ona poslanica jedna u državnom parlamentu iz Srpske, svega mi, iste su dvije debele nilske kobile, one kritikuju nešto, one sve znaju, a ne znaju se pobrinut' za one tone sala na sebi, da makar izgledaju pristojno kad se kurče svaki drugi dan po televiziji. Jebem te zemljo koga ti snima državna televizija.
Al' brate, svaka emisija jebena na TV-u njih dvije se ukažu, sve neke komisije kurci - palci, i palamude kako šta treba, a nisu požurile zadnjih 45 godina, a kamoli da su nešto uradile za dobrobit naroda. Dvije debele hoštaplerke, kad ih vidim, sve mi se povraća, svega mi, iste al' iste žbljohe jebene.
Da mi ih je svega mi, samo mjesec dana, da im ja dijetu uvedem, ne bi se više nikad na televiziji pojavile da palamude, mamicu im debelu, k'o da mi sami ne znamo da ništa ne valja u ovoj zemlji, nego dvije ždroke se trebaju sastat', zauzet' pola studija s onim salom pa nama reć' da ne valja ovaj, ne valja onaj.
eto istres'o sam, nije reklama, al' isti đavo.
-
vivace
#358 Re: Istresi se!
ima i ovde nekih nacionalista koji te peckaju,nabedjuju i tako to. 
-
TetkaSara
- Location: Za neke knjige sam emotivno vezana. Više nego za neke ljude.
#359 Re: Istresi se!

Molim moju sestru da se ne ponaša ovako više na vrh glave mi je
- Pisistratus
#360 Re: Istresi se!
Nije bit u nacionalizmu, jebe mi se za te truhle priče. Bit je da su njih dvije debele kobiletine, koje svaka jebena televizija zove, i one nešto kao pametuju, neka kao rješenja predlažu, kritikuju sve i sva. Pa jebem vam mamu vam jebem pogledajte se u ogledalo i zapitajte se ko ste, šta ste, pa izađite pred 3 miliona ljudi na televiziju. Nego dvije alapače, po 6 000 kila sjednu i one palamude nešto 'vako, nešto 'nako, a one žvalje jarane na sve strane lete, ne zna se koja je strašnija. I mi njih dvije trebamo slušat' i "njihova rješenja" kako one znaju sve, a svaki hajvan vidi da ne vode računa prvo o sebi. Tobejarabi, što moja nana kaže.vivace wrote:ima i ovde nekih nacionalista koji te peckaju,nabedjuju i tako to.
- KnuckleHead
#361 Re: Istresi se!
ne kontam furku stavljanja telefona na sto dok sjedis u kaficu, chemu to, telefon ne vadim iz djepa sem kad pricham na njega, koji che mi kiki telefon na stolu ako ga ne koristim, i onda jos kenjaju ukrali im telefon, debilchine iskompleksirane.
-
vivace
#362 Re: Istresi se!
bas lep topic

- WildRedRose
#363 Re: Istresi se!
nista licno, ali fkt ne kontam vas kojima to smetaKnuckleHead wrote:ne kontam furku stavljanja telefona na sto dok sjedis u kaficu, chemu to, telefon ne vadim iz djepa sem kad pricham na njega, koji che mi kiki telefon na stolu ako ga ne koristim, i onda jos kenjaju ukrali im telefon, debilchine iskompleksirane.
- kokuz_sa
#364 Re: Istresi se!
ja ga stavim na stol da mi ne smeta u padze dok sjedim..
neJmam neki aman telefon pa da se iam sta faliti s njim na stolu.
znaci stavljanje je samo tehnicke prirode
neJmam neki aman telefon pa da se iam sta faliti s njim na stolu.
znaci stavljanje je samo tehnicke prirode
- WildRedRose
#365 Re: Istresi se!
- KnuckleHead
#366 Re: Istresi se!
a to kao ne cujes tel u dzepu kad zvoni il zavibrira kad dodje poruka, jel ga non stop drzis izvan dzepa il sta, u biti necu da se raspravljam, iznosim svoj stav, to mi je djibersko kompleksaska navika po mom licnom sudu i to je to
u korist tome govori i cinjenica da niko sa starijim telefonima ih ne stavlja na sto dok sjedi u kaficu vec samo vidis ove kvazisminkere i opterechene ljude sa tim stvarima, telefonu je mjesto u dzepu sem kad se prica na njega il se koristi, seljacka navika kao i stavljanje kljuceva od auta na sto dok sjedis u kaficu, klasicna iskompleksiranost.
- madtv
#367 Re: Istresi se!
jedan na sto' (onaj bolji) a drugi u dzep 
-
hhaarree
#368 Re: Istresi se!
pricas o opterecenima i kompleksasima a ti...KnuckleHead wrote:a to kao ne cujes tel u djepu kad zvoni il zavibrira kad dodje poruka, jel ga non stop drzis izvan dzepa il sta, u biti necu da se raspravljam, iznosim svoj stav, to mi je djibersko kompleksaska navika po mom licnom sudu i to je tou korist tome govori i cinjenica da niko sa starijim telefonima ih ne stavlja na sto dok sjedi u kaficu vec samo vidis ove kvazisminkere i opterechene ljude sa tim stvarima, telefonu je mjesto u dzepu sem kad se prica na njega il se koristi, seljacka navika kao i stavljanje kljuceva od auta na sto dok sjedis u kaficu, klasicna iskompleksiranost.
- KnuckleHead
#369 Re: Istresi se!
meni samo smeta, bode mi oci, jos kad mi dodje glupan i kaze ukrali mu telefon, frajer ga ostavio na stolu i otisao do wc, intelekta i klinca u pm.
-
vivace
#370 Re: Istresi se!
meni pomazu jabuke da smrsam,a buraz me tera na pijacu da ih kupim i sad je on kupio neke kiseloslatke grozne. ne ide mi se cak ma pijacu,kad ovde u prodavnici ima slaTKIH kakve ja volim.kaze da mnogo trosimo na jabuke,pa je otisao tamo gde su jeftinije.
a razlika 10 20 30 dinara..
- Pisistratus
#371 Re: Istresi se!
vivace wrote:meni pomazu jabuke da smrsam,a buraz me tera na pijacu da ih kupim i sad je on kupio neke kiseloslatke grozne. ne ide mi se cak ma pijacu,kad ovde u prodavnici ima slaTKIH kakve ja volim.kaze da mnogo trosimo na jabuke,pa je otisao tamo gde su jeftinije.a razlika 10 20 30 dinara..
Jadan ti. Baš mi te žao.
- WildRedRose
#372 Re: Istresi se!
hhaarree wrote:pricas o opterecenima i kompleksasima a ti...KnuckleHead wrote:a to kao ne cujes tel u djepu kad zvoni il zavibrira kad dodje poruka, jel ga non stop drzis izvan dzepa il sta, u biti necu da se raspravljam, iznosim svoj stav, to mi je djibersko kompleksaska navika po mom licnom sudu i to je tou korist tome govori i cinjenica da niko sa starijim telefonima ih ne stavlja na sto dok sjedi u kaficu vec samo vidis ove kvazisminkere i opterechene ljude sa tim stvarima, telefonu je mjesto u dzepu sem kad se prica na njega il se koristi, seljacka navika kao i stavljanje kljuceva od auta na sto dok sjedis u kaficu, klasicna iskompleksiranost.
-
vivace
#373 Re: Istresi se!
Pisistratus wrote:vivace wrote:meni pomazu jabuke da smrsam,a buraz me tera na pijacu da ih kupim i sad je on kupio neke kiseloslatke grozne. ne ide mi se cak ma pijacu,kad ovde u prodavnici ima slaTKIH kakve ja volim.kaze da mnogo trosimo na jabuke,pa je otisao tamo gde su jeftinije.a razlika 10 20 30 dinara..
Jadan ti. Baš mi te žao.
ja zensko
- anonimnaosoba
#374 Re: Istresi se!
KnuckleHead wrote:a to kao ne cujes tel u dzepu kad zvoni il zavibrira kad dodje poruka, jel ga non stop drzis izvan dzepa il sta, u biti necu da se raspravljam, iznosim svoj stav, to mi je djibersko kompleksaska navika po mom licnom sudu i to je tou korist tome govori i cinjenica da niko sa starijim telefonima ih ne stavlja na sto dok sjedi u kaficu vec samo vidis ove kvazisminkere i opterechene ljude sa tim stvarima, telefonu je mjesto u dzepu sem kad se prica na njega il se koristi, seljacka navika kao i stavljanje kljuceva od auta na sto dok sjedis u kaficu, klasicna iskompleksiranost.
- Pisistratus
#375 Re: Istresi se!
vivace wrote:Pisistratus wrote:vivace wrote:meni pomazu jabuke da smrsam,a buraz me tera na pijacu da ih kupim i sad je on kupio neke kiseloslatke grozne. ne ide mi se cak ma pijacu,kad ovde u prodavnici ima slaTKIH kakve ja volim.kaze da mnogo trosimo na jabuke,pa je otisao tamo gde su jeftinije.a razlika 10 20 30 dinara..
Jadan ti. Baš mi te žao.
ja zensko
Jadna ti. Baš mi te žao