IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post Reply
Meliha14

#351 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Meliha14 »

Upravo tako pitanje je veliko...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#352 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Truba »

binkica nema šanse... garantovano
iako je veliko osvježenje... vidim završila je škole po svijetu
ajd nek neko još ima kulturan u novom sarajevu :)
Savjetnik Premijera

#353 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Savjetnik Premijera »

Black swan wrote:binkica nema šanse... garantovano

Šteta, ali narod će imati vlast kakvu zaslužuje.
SDA SDP SBB

#354 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by SDA SDP SBB »

Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
neki

#355 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by neki »

SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
Prica se i da Hulusicev predsjednik ima veze sa Turkovicem i Keljmendijem i njihovim grupama..
Bosnjak333

#356 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

neki wrote:
SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
Prica se i da Hulusicev predsjednik ima veze sa Turkovicem i Keljmendijem i njihovim grupama..
To ne samo da se prica nego je i istina!
evo mene

#357 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by evo mene »

dinoEL wrote:
bogumila wrote:pa sta mu je ona? zena? svalerka? sef kabineta? glasnogovornik? fakat ne znam? prosvijetlite me :D
ma pusti Fahrine botove. SBB nema argumenata pa napada u stilu Avaza. 100 puta ponovljena laž postane istina. :D
Vildana je Koldži sve u životu!!! Vladarka!!! To svi na svijetu znaju, pa i njegova jadnica - žena!!!
evo mene

#358 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by evo mene »

Koldžin vozač je jedan fin čovjek i ne treba izmišljati stvari! Treba pisatri istinu i samo istinu. A to da Koldžom upravlja ta famozna Vildana, da će Hulusićem punac Nedžad Latić... Svi su oni nečije produžene ruke, marionete... Neko žena, neko familije...
dinoEL

#359 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by dinoEL »

evo mene wrote:
Koldžin vozač je jedan fin čovjek i ne treba izmišljati stvari! Treba pisatri istinu i samo istinu. A to da Koldžom upravlja ta famozna Vildana, da će Hulusićem punac Nedžad Latić... Svi su oni nečije produžene ruke, marionete... Neko žena, neko familije...
Za Hulusicevog punca je istina, a ta prica oko Vildane samo spin. Rekoh ja, vjerovatno si toliko puta ponovio laž da ti sad izgleda kao istina :wink:
FOČANSKI PROPISI

#360 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by FOČANSKI PROPISI »

Sarajmen wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us
Ko je u Novom Sarajevu zadužen ispred BNS-a da rastjera bagru?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#361 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by sabina1 »

Nemojmo tako govoriti. Sabina će pobijediti i ne samo to , ona će superiorno pobjediti, bit će ubjedljivo prva jer to zaslužuje. Stanovništvo naše opštine će shvatiti nakon 20 godina da ima šansu izabrati mladu , inteligentnu , sposobnu , obrazovanu , odgovornu i POŠTENU - nekorumpiranu osobu za načelnicu opštine.
I ne samo to , narod naše opštine će očekivati od Sabine RAZVOJ zajednice na svim poljima , privrednim , saobraćajnim , sigurnosnim , intelektualnim....da postanemo najidealnija opština za život u BiH....Sabina će to shvatiti , imat će snage to "izvući" pa ćemo je nagraditi i mandatom 2016 godine...

Koldžo Nedžad će postati zaboravljena marioneta i simbol nesposobnosti i populizma. Možda će uramiti sliku Milana Bandića s koje će mu ovaj kadkad namignuti.

Dakle , nemojmo mi koji želimo promjene i koji mislimo svojim glavama , koji razmišljamo i o našoj okolini BEZ VLASTITOG INTERESA , razmišljati da vodimo bitke sa vetrenjačama.
Vetrenjačama ćemo ukinuti vjetar a uvest ćemo struju ;-)
Srdačan pozdrav Vama :-D
bogumila

#362 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

kad ce bit ta sabina na tv-u da vidim vise koga toliko hvalite
Bosnjak333

#363 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

tvsabina wrote:

Nemojmo tako govoriti. Sabina će pobijediti i ne samo to , ona će superiorno pobjediti, bit će ubjedljivo prva jer to zaslužuje. Stanovništvo naše opštine će shvatiti nakon 20 godina da ima šansu izabrati mladu , inteligentnu , sposobnu , obrazovanu , odgovornu i POŠTENU - nekorumpiranu osobu za načelnicu opštine.
I ne samo to , narod naše opštine će očekivati od Sabine RAZVOJ zajednice na svim poljima , privrednim , saobraćajnim , sigurnosnim , intelektualnim....da postanemo najidealnija opština za život u BiH....Sabina će to shvatiti , imat će snage to "izvući" pa ćemo je nagraditi i mandatom 2016 godine...

Koldžo Nedžad će postati zaboravljena marioneta i simbol nesposobnosti i populizma. Možda će uramiti sliku Milana Bandića s koje će mu ovaj kadkad namignuti.

Dakle , nemojmo mi koji želimo promjene i koji mislimo svojim glavama , koji razmišljamo i o našoj okolini BEZ VLASTITOG INTERESA , razmišljati da vodimo bitke sa vetrenjačama.
Sabina je sigurna u svoju pobjedu. :D :D :-) :-)
bogumila

#364 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

pa valjda nije toliko sigurna da nema potrebe predstavljati se glasacima :D
Bosnjak333

#365 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

bogumila wrote:pa valjda nije toliko sigurna da nema potrebe predstavljati se glasacima :D
Predstavila se u posljednjem postu,zato sam i citirao. :D
bogumila

#366 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

nista to, drugo je uzivo, konkretna pitanja, pojava i dojam opcenito. uzivo se odmah vidi "kol'ko je sati".
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#367 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by sabina1 »

Bosnjak333 wrote:
tvsabina wrote:

Sabina je sigurna u svoju pobjedu. :D :D :-) :-)
:skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?

Bošnjak - stvarno ste bukvalni ili samo sarkastični ???

:run:
racionalista

#368 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by racionalista »

ko dirne u sabinu ko da je dirno u vitalni nacionalni interes. zato ohanite da ne bi bilo belaja
Hemera

#369 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Hemera »

dabogda da sabina pobijedi
nece se koldzo dati tako lako marifet je to
Mr.Penguin

#370 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Mr.Penguin »

Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom. To bi volio vidjeti.
Tayyip

#371 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Tayyip »

Mr.Penguin wrote:Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom. To bi volio vidjeti.
sutra na tvsa koki, dželo i još neki bezveznjakovići
Mr.Penguin

#372 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Mr.Penguin »

Lud i ponosan wrote:
Mr.Penguin wrote:Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom.
Da sam, nekim cudnim spletom okolnosti, u njegovoj kozi, nikad na to ne bih pristao. Mislim da bi mogao mnogo izgubiti.
:D Pa i to se može protumaciti kao politicki minus. (strah)
Dj_Doboj

#373 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Dj_Doboj »

Image
Ensar Zgodić, kandidat za OV
Bosnjak333

#374 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

racionalista wrote:ko dirne u sabinu ko da je dirno u vitalni nacionalni interes. zato ohanite da ne bi bilo belaja
To sam primjetio. :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#375 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Truba »

radom za boljitak ima postere i plakate kao kakvi sektaši
:roll:
Post Reply