IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
-
Meliha14
#351 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Upravo tako pitanje je veliko...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#352 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
binkica nema šanse... garantovano
iako je veliko osvježenje... vidim završila je škole po svijetu
ajd nek neko još ima kulturan u novom sarajevu
-
Savjetnik Premijera
#353 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Black swan wrote:binkica nema šanse... garantovano
Šteta, ali narod će imati vlast kakvu zaslužuje.
-
SDA SDP SBB
#354 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
-
neki
#355 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Prica se i da Hulusicev predsjednik ima veze sa Turkovicem i Keljmendijem i njihovim grupama..SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
-
Bosnjak333
#356 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
To ne samo da se prica nego je i istina!neki wrote:Prica se i da Hulusicev predsjednik ima veze sa Turkovicem i Keljmendijem i njihovim grupama..SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
-
evo mene
#357 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Vildana je Koldži sve u životu!!! Vladarka!!! To svi na svijetu znaju, pa i njegova jadnica - žena!!!dinoEL wrote:ma pusti Fahrine botove. SBB nema argumenata pa napada u stilu Avaza. 100 puta ponovljena laž postane istina.bogumila wrote:pa sta mu je ona? zena? svalerka? sef kabineta? glasnogovornik? fakat ne znam? prosvijetlite me
-
evo mene
#358 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Koldžin vozač je jedan fin čovjek i ne treba izmišljati stvari! Treba pisatri istinu i samo istinu. A to da Koldžom upravlja ta famozna Vildana, da će Hulusićem punac Nedžad Latić... Svi su oni nečije produžene ruke, marionete... Neko žena, neko familije...SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
-
dinoEL
#359 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Za Hulusicevog punca je istina, a ta prica oko Vildane samo spin. Rekoh ja, vjerovatno si toliko puta ponovio laž da ti sad izgleda kao istinaevo mene wrote:Koldžin vozač je jedan fin čovjek i ne treba izmišljati stvari! Treba pisatri istinu i samo istinu. A to da Koldžom upravlja ta famozna Vildana, da će Hulusićem punac Nedžad Latić... Svi su oni nečije produžene ruke, marionete... Neko žena, neko familije...SDA SDP SBB wrote:Ja u Novom Sarajevu glasam za Mirzu Hulusića jer mislim da je čovjek dostojan i sposoban za te funkcije i mislim da bi on Novo Sarajevo izvukao iz ovog hausa u koji nas je uveo korumpirani Nedžad Koldžo. Ne znam je li istina ali priča se da Koldžin vozač ima veze sa Turkovićem i njegovom grupom.
- FOČANSKI PROPISI
#360 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Ko je u Novom Sarajevu zadužen ispred BNS-a da rastjera bagru?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#361 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Black swan wrote:binkica nema šanse... garantovano
Nemojmo tako govoriti. Sabina će pobijediti i ne samo to , ona će superiorno pobjediti, bit će ubjedljivo prva jer to zaslužuje. Stanovništvo naše opštine će shvatiti nakon 20 godina da ima šansu izabrati mladu , inteligentnu , sposobnu , obrazovanu , odgovornu i POŠTENU - nekorumpiranu osobu za načelnicu opštine.
I ne samo to , narod naše opštine će očekivati od Sabine RAZVOJ zajednice na svim poljima , privrednim , saobraćajnim , sigurnosnim , intelektualnim....da postanemo najidealnija opština za život u BiH....Sabina će to shvatiti , imat će snage to "izvući" pa ćemo je nagraditi i mandatom 2016 godine...
Koldžo Nedžad će postati zaboravljena marioneta i simbol nesposobnosti i populizma. Možda će uramiti sliku Milana Bandića s koje će mu ovaj kadkad namignuti.
Dakle , nemojmo mi koji želimo promjene i koji mislimo svojim glavama , koji razmišljamo i o našoj okolini BEZ VLASTITOG INTERESA , razmišljati da vodimo bitke sa vetrenjačama.
Vetrenjačama ćemo ukinuti vjetar a uvest ćemo struju
Srdačan pozdrav Vama
- bogumila
#362 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
kad ce bit ta sabina na tv-u da vidim vise koga toliko hvalite
-
Bosnjak333
#363 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Sabina je sigurna u svoju pobjedu.tvsabina wrote:Black swan wrote:binkica nema šanse... garantovano
Nemojmo tako govoriti. Sabina će pobijediti i ne samo to , ona će superiorno pobjediti, bit će ubjedljivo prva jer to zaslužuje. Stanovništvo naše opštine će shvatiti nakon 20 godina da ima šansu izabrati mladu , inteligentnu , sposobnu , obrazovanu , odgovornu i POŠTENU - nekorumpiranu osobu za načelnicu opštine.
I ne samo to , narod naše opštine će očekivati od Sabine RAZVOJ zajednice na svim poljima , privrednim , saobraćajnim , sigurnosnim , intelektualnim....da postanemo najidealnija opština za život u BiH....Sabina će to shvatiti , imat će snage to "izvući" pa ćemo je nagraditi i mandatom 2016 godine...
Koldžo Nedžad će postati zaboravljena marioneta i simbol nesposobnosti i populizma. Možda će uramiti sliku Milana Bandića s koje će mu ovaj kadkad namignuti.
Dakle , nemojmo mi koji želimo promjene i koji mislimo svojim glavama , koji razmišljamo i o našoj okolini BEZ VLASTITOG INTERESA , razmišljati da vodimo bitke sa vetrenjačama.
Srdačan pozdrav Vama
- bogumila
#364 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
pa valjda nije toliko sigurna da nema potrebe predstavljati se glasacima 
-
Bosnjak333
#365 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Predstavila se u posljednjem postu,zato sam i citirao.bogumila wrote:pa valjda nije toliko sigurna da nema potrebe predstavljati se glasacima
- bogumila
#366 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
nista to, drugo je uzivo, konkretna pitanja, pojava i dojam opcenito. uzivo se odmah vidi "kol'ko je sati".
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#367 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Bosnjak333 wrote:Sabina je sigurna u svoju pobjedu.tvsabina wrote:Black swan wrote:binkica nema šanse... garantovano
Srdačan pozdrav Vama![]()
![]()
![]()
Bošnjak - stvarno ste bukvalni ili samo sarkastični ???
-
racionalista
#368 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
ko dirne u sabinu ko da je dirno u vitalni nacionalni interes. zato ohanite da ne bi bilo belaja
- Hemera
#369 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
dabogda da sabina pobijedi
nece se koldzo dati tako lako marifet je to
nece se koldzo dati tako lako marifet je to
-
Mr.Penguin
#370 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom. To bi volio vidjeti.
- Tayyip
#371 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
sutra na tvsa koki, dželo i još neki bezveznjakovićiMr.Penguin wrote:Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom. To bi volio vidjeti.
-
Mr.Penguin
#372 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
Lud i ponosan wrote:Da sam, nekim cudnim spletom okolnosti, u njegovoj kozi, nikad na to ne bih pristao. Mislim da bi mogao mnogo izgubiti.Mr.Penguin wrote:Zašto Sabina ne pozove Koldžu na debatu, na tvsa, uživo prenos i pred publikom.
-
Dj_Doboj
#373 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Ensar Zgodić, kandidat za OV
-
Bosnjak333
#374 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
To sam primjetio.racionalista wrote:ko dirne u sabinu ko da je dirno u vitalni nacionalni interes. zato ohanite da ne bi bilo belaja
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#375 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO
radom za boljitak ima postere i plakate kao kakvi sektaši