Nista lega, samo opustenoF&N wrote:halali ako te sta uvrijedihImmortal Technique wrote:![]()
@F&N
A jbg. momcino ne zivimo svi u sarajevu da mozemo doci na utakmice.
A gdje zivim, zivim u problemima jaro pa mi nije bilo dobro u posljednje vrijeme u zivotu, ne zelim se sad pravdati ili pricati o privatnim stvarima jer ovde tome nije mjesto.
Svi prizeljkuju godinama puno kosevo i onda se nadju neki padobranci poput vas koji nisu zadovoljni ni sa cim i uvjek im nesto smeta. Takvi smo mi bosnje, trazimo kod svakoga dlaku u jajetu a najmanje se svojim zivotom bavimo.
P.S Mozda se i kunto i panto pocnu interesovati za nas fudbal, jer upravo tome sluzi ovakva utakmica.
Jarane smeta mi, mnogo mi smeta to sto Sarajevo dok nije imalo para zadnjih 2, 3 godine, dok se pokusavalo i marljivo radilo da bi se doslo do ovog sada gdje smo, je bilo ignorisano od svih vas osim nas bolesnika, ovdje koji smo znali kad je ko prno u klubu i svoj novac odvajali za karte i tako pomagali da ne izdahne ovaj nash DIV kako ga volite zvati...
Ostali, ne kazem da si ti eto ti si imao problema u zivotu i nisi tu kako skontah, nisu kurcem mrdnuli, cak sta vise gadilo im se Sarajevo i PLBiH, prepustili su Sarajevo sebi i nama da ga cupamo...
I dobar dio ovih sto ce doci protiv Gladbaha su pljuvali prvobitno i ovu upravu i direktora i Ibrakovica, a sad bi im najradije poljubili cmar...
Gadi mi se nas mentalitet da se prati samo neshto shto je IN i shto je uspjeshno, a ako kad zapne ili ne bude islo kako svi zele, ostavi ga samog...
I zato mi se gadi bagra dijasporska, sminkersko sarajevska, ac milna- real madrid- fc bajer "hordasi", i svi oni koji "prate samo najbolji fudbal" a koji ce doci jer poBogu igra se sa bundesligasem...
Eto sta je moja furstracija...
Pa cak da je vecina ovih izrazavala deklarativnu podrsku Sarajevu na forumu, ili povremenu od derbija do derbija drugacije bi bilo...
Sarajevo opet igra dobru evropsku utakmicu, vrijeme je da se sal izvuce iz budzaka...
eto sta me iritira i ko me nervira
Da se razumjemo, ja nisam diasporac. Zivim u krajini i prije 3 god. sam poceo navijti i dolaziti na utakmice sarajeva kad god sam mogao jbg, znao sam zadnje pare potrositi za put za sarajevo, prije nego da uzmem sebi nesto, majcu, hlace, tel. ili sta ti ja znam. Zivio sam i u zenici 1 god. i tu sam prvi put prisustvovao na jednoj utakmici u nasoj ligi, stim da tad nisam bio bas oprjedjeljen ni za jednu ekipu. Danas mi je srce bordo obojeno (Od 2011
Svidja mi se taj jbn. osjecaj gdje 90 min. navijas i zaboravis na sve, znaci boli te rac za sve okolo.
Ne volim ni ja ljude ili ti ga strance koji dodju i slikaju se tamo vamo za fb ili koji su samo tu zato sto je trenutno IN kako ti kazes ali to nije samo kod nas tako, nego je svugdje taj fazon. Znaci to nije moja namjera, ja volim klubove koji se bore svojim mogucnostima, iako sarajevo sad ima tan-a ja ne volim pre bogate, naftasko, sejkovse-umjetne klubove niti se sarajevo moze uporediti sa istim. npr. navijam i za onu drugu borussiju samo zato sto su drugcije postavljeni od ovih ostali klubova.
Jednostavno ne mogu prisustvovati na sve jednoj utakmici a vjeruj da zivim u sa. bio bi da ne kazem na svakoj utakmici ali bio bi pocesto na tribini. Pozz