Anime
Moderator: _BataZiv_0809
- BAN___KAI
#351 Re: Anime
Trebate pogledati Beelzebub i History's strongest disciple kenichi ,, moji omiljeni anime poslije naravno naruta i bleacha xD
Komedija je stvarno urnebesne a i tuce su prejake
Komedija je stvarno urnebesne a i tuce su prejake
- Gandalf
#352 Re: Anime
pogledah prvu epizodu Belzebuba - koje su ono budaletine
ali nastaviću ga gledati 
- Tkd
#353 Re: Anime
Ona beba iz Beelzebub novi Pikachu, jao anime-a

- BAN___KAI
#354 Re: Anime
Haha pa ja ta beba je stvarno presmjesna ali meni su najsmijensiji oni Delikventi i onaj njihov akcent, stvarno volim Japan xD
Skinuo sam prije nekoliko dana sve epizode i sve sam ih opet pregledao
- Tkd
#355 Re: Anime
BAN___KAI wrote:Haha pa ja ta beba je stvarno presmjesna ali meni su najsmijensiji oni Delikventi i onaj njihov akcent, stvarno volim Japan xD
U mene kasni malo prevod subtitle . To je to kada gledaš online, zato ja volim sve download pa pregledati i spržiti
- Tkd
#356 Re: Anime
Izašla nova manga Naruta. Kako sam razumio neće biti mange next week
Kako je Kishi ovo sve ubrzao. Final fight Obito vs Kakashi, te vamo Naruto vs Madara. Gdje je Sasuke u svemu tome
Yahiko je legenda haha, sličan Narutu
Kako je Kishi ovo sve ubrzao. Final fight Obito vs Kakashi, te vamo Naruto vs Madara. Gdje je Sasuke u svemu tome
Yahiko je legenda haha, sličan Narutu
- Tkd
#357 Re: Anime
Nakon pauze od 2 sedmice izašla je nova manga. Očekivao sam više stranice no mnogo toga se desilo. Valja sada opet čekati sedmicu dana ako Bog da. 
- Gandalf
#358 Re: Anime
gledam Belzebuba, lud je crtani pravo, a Naruto Anime, navalili po nekim epizodama nevezanim za glavnu priču, al' su ih nabrijali žestoko
- Tkd
#359 Re: Anime
Evo ja gledam epizode Naruto što sam skidao ali nisam gledao ima 2-3 sedmice. Dvije pregledao i ne mogu vjerovati koliko puta sam se naježio. Pa zar je moguće da se čovjek naježi dok gleda anime 
- Tkd
#360 Re: Anime
Je li iko gledao ovu 288 epizodu Naruta Shippudena ?
Šta je ovo, izjednačuju čitacu epizodu Rin sa ovom Ran. Neće valjda sada biti da je Rin živa a u mangi Kakashi je ubio sa Chidorijem. Rin, koja enigma...i sada se pitam što je Kakashi ubio.
Šta je ovo, izjednačuju čitacu epizodu Rin sa ovom Ran. Neće valjda sada biti da je Rin živa a u mangi Kakashi je ubio sa Chidorijem. Rin, koja enigma...i sada se pitam što je Kakashi ubio.
- Gandalf
#361 Re: Anime
očekuj Rin Gaiden, priču unutar prisjećanja, ili prisjećanje u nekoj pomalo zaboravljenoj priči, ovo se treba zvat' Naruto Inception 
- Tkd
#362 Re: Anime
Očekujem Gai ili Rock Lee i will of fire
Ali ne, sada ozbiljno. Tamo je prikazivalo Gai, kakashi i Rin u nekoj misiji. Oko tih godina je i Rin nekada poginula od strane Kakashija i famoznog Chidorija u tom 2-3 world waru koji li je već. Moguće da je to samo neka usporedba bila, ali dadoše onoj ime Ran
Nisam se jedini ja naložio, čitao sam malo Naruto forum, par ljudi je to spominjalo.
Joj, ko će čekati novu mangu....Bože zdravlja !
Ali ne, sada ozbiljno. Tamo je prikazivalo Gai, kakashi i Rin u nekoj misiji. Oko tih godina je i Rin nekada poginula od strane Kakashija i famoznog Chidorija u tom 2-3 world waru koji li je već. Moguće da je to samo neka usporedba bila, ali dadoše onoj ime Ran
Joj, ko će čekati novu mangu....Bože zdravlja !
- ledeni_caj
#363 Re: Anime
Kad se zavrsi Naruto ove teme nece biti. 
- Tkd
#364 Re: Anime
Kako neće
Onda se prelazi ako Bog da aktivno na nešto drugo. A kako su razvukli Naruto ovo će potrajati više od godinu danu.
Je li ikao gledao Dragonball Kai ? HD je, ja jesam malo, ali nekako je old school dbz najbolji bio.
Onda se prelazi ako Bog da aktivno na nešto drugo. A kako su razvukli Naruto ovo će potrajati više od godinu danu.
Je li ikao gledao Dragonball Kai ? HD je, ja jesam malo, ali nekako je old school dbz najbolji bio.
- ledeni_caj
#365 Re: Anime
Bolji je Kai, samo sto je sve vec vidjeno 30 puta. 
- Tkd
#366 Re: Anime
Šta kažeš na ovo. Ima odičnih stvari.
-
lajkujMe
#368 Re: Anime
Da
najbolja mi je scena kad Kurama preuzima i kaze narutu da ima plan, uhvati kakashija i baci ga Obitu, obito posalje kakashija u drugu dimenziju a onda scena s narutom kao ........ WTF nasmijao sam se dobro.
- Tkd
#369 Re: Anime
Faca od Naruta je epic
Madara se zagrijava
Gdje su Kage-s, je li se Tsunade uspijela sastaviti. Sasuke se očigledno negdje izgubio
Madara se zagrijava
Gdje su Kage-s, je li se Tsunade uspijela sastaviti. Sasuke se očigledno negdje izgubio
- ledeni_caj
#370 Re: Anime
Svega ima sto jes' jes'.Tkd wrote:
Šta kažeš na ovo. Ima odičnih stvari.
-
tagomago
#372 Re: Anime
a preporuke za mange, ili linkove na batotodotnet profile, nemam vremena za anime ovih dana 
- Gandalf
#373 Re: Anime
Fantastična produkcija

Belzebub, lud do bola
- Gandalf
#374 Re: Anime
Ne mogu da vjerujem da niko ne komentariše zadnju mangu Naruta 
-
lajkujMe
#375 Re: Anime
Ostali ljudi bez teksta
Evo moj komentar.
Poslije ove mange ne vidim nacin kako da se pobjede Obito Madara i ono cudoviste, sta vise ja vidim apsolutno unistenje citave vojske alijanse u idocoj mangi, totalna je glupost da se citava armija alijanse okupila na jednom mjestu, ono cudoviste mora samo jednom da ispali onu svoju bombu da ih sve pobije.
Ja ne vidim tehniku koja bi to sprijecila. Ja ne vidim Naruta i Bee'a kako da se odupru onome vec su pokusali i na kraju su ispali kao muha protiv kamiona.
Ali uvijek ima to ali ovo je Naruto manga ne obito ili madara manga, dobro ce pobjediti kao sto uvijek pobjedi, sad je pitanje kako? E pa kad bi dobro proucio sve dosadasnje mange bilo bi naznaka kako ima to nesto sto ce sprijeciti Madaru i Obita kako ne znam.
Uglavnom u iducoj mangi ocekujem mnogo sokiranih i tuznih lica jer ce vecina onih okupljenih ninja umrijeti u prvom napadu.
Evo moj komentar.
Poslije ove mange ne vidim nacin kako da se pobjede Obito Madara i ono cudoviste, sta vise ja vidim apsolutno unistenje citave vojske alijanse u idocoj mangi, totalna je glupost da se citava armija alijanse okupila na jednom mjestu, ono cudoviste mora samo jednom da ispali onu svoju bombu da ih sve pobije.
Ja ne vidim tehniku koja bi to sprijecila. Ja ne vidim Naruta i Bee'a kako da se odupru onome vec su pokusali i na kraju su ispali kao muha protiv kamiona.
Ali uvijek ima to ali ovo je Naruto manga ne obito ili madara manga, dobro ce pobjediti kao sto uvijek pobjedi, sad je pitanje kako? E pa kad bi dobro proucio sve dosadasnje mange bilo bi naznaka kako ima to nesto sto ce sprijeciti Madaru i Obita kako ne znam.
Uglavnom u iducoj mangi ocekujem mnogo sokiranih i tuznih lica jer ce vecina onih okupljenih ninja umrijeti u prvom napadu.