Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Creasy wrote:
Ne vrijedi se jesti, mali smo jos i nezreli za LE, a kamoli sta vise. Samo mozemo biti ponosni na onu djecu koja su se lavovski borila sa onim crncima. Ako ova ekipa ostane, za 2-3 sezone LS sigurna.
Ja sam superzadovoljan...protiv bordoa dvije utakmice ravnopravni, ako ih ne rasprodaju kao bastinu generaciju, ima osnova za optimizam.
halo, zna se šta je bordo, a šta zeta, grbalj, tromso i ostali golubovci.
Odmah mi žao ovih što će izvući Anži, Levante ili Borussiju. Holanđane je Anži već dvaput izbacio, a još Ajax izvukao grupu smrti, ako ih sad opet nešto tako zapadne...
Vidim Arena prenosi a ovi naši jok, iako imaju kupljena prava... jeb'o Ligu Evrope, valjda.
Ovdje stvarno ima jakih klubova... Npr. grupa u kojoj bi bili Atletico, Napoli, Newcastle i Anzhi bi bila jača od nekih grupa Lige prvaka Ali šta vrijedi kad bar pola klubova ne shvata ozbiljno ovo takmičenje, te kalkulišu i namještaju sve u 16... Zbog toga mi ovo takmičenje i nije baš interesantno... Daleko su mi interesantnija prva 3 pretkola nego sve ovo ostalo
cyprus wrote:Ovdje stvarno ima jakih klubova... Npr. grupa u kojoj bi bili Atletico, Napoli, Newcastle i Anzhi bi bila jača od nekih grupa Lige prvaka Ali šta vrijedi kad bar pola klubova ne shvata ozbiljno ovo takmičenje, te kalkulišu i namještaju sve u 16... Zbog toga mi ovo takmičenje i nije baš interesantno... Daleko su mi interesantnija prva 3 pretkola nego sve ovo ostalo
Pretjer'o si ga sa tim "pola klubova"... Englezi i Talijani ga ne shvataju ozbiljno. Ali zato igraju Švabe i Španci. I ozbiljno ga shvataju svi iz ovih liga druge klase, tipa Portugal, Turska, Holandija, Ukrajina, Rusija,... Meni je često zanimljivije pogledati, šta ja znam, Fenerbahçe - Sporting ili Ajax - Dinamo Moskva nego još jedan okršaj Barcelone i Arsenala, ili famozni el klasiko koji se svakako igra deset puta godišnje.
cyprus wrote:Ovdje stvarno ima jakih klubova... Npr. grupa u kojoj bi bili Atletico, Napoli, Newcastle i Anzhi bi bila jača od nekih grupa Lige prvaka Ali šta vrijedi kad bar pola klubova ne shvata ozbiljno ovo takmičenje, te kalkulišu i namještaju sve u 16... Zbog toga mi ovo takmičenje i nije baš interesantno... Daleko su mi interesantnija prva 3 pretkola nego sve ovo ostalo
Pretjer'o si ga sa tim "pola klubova"... Englezi i Talijani ga ne shvataju ozbiljno. Ali zato igraju Švabe i Španci. I ozbiljno ga shvataju svi iz ovih liga druge klase, tipa Portugal, Turska, Holandija, Ukrajina, Rusija,... Meni je često zanimljivije pogledati, šta ja znam, Fenerbahçe - Sporting ili Ajax - Dinamo Moskva nego još jedan okršaj Barcelone i Arsenala, ili famozni el klasiko koji se svakako igra deset puta godišnje.
Ma vjerovatno jesam pretjero, al tako mi se nekad čini, da veliki broj klubova ovo igra sa pola snage...
Al eto, ako ništa sa nestrpljenjem očekujem duel AEL-a i Fenerbahcea
Ma vjerovatno jesam pretjero, al tako mi se nekad čini, da veliki broj klubova ovo igra sa pola snage...
Al eto, ako ništa sa nestrpljenjem očekujem duel AEL-a i Fenerbahcea