Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Jay Gatsby

#351 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

-maggie- wrote:
Jay Gatsby wrote: Sve to čovjek može imati i bez braka. Moderni stavovi traže moderno razmišljanje.
Nemam ja neke posebno moderne stavove. :-D Kod mene ne ide ništa preko reda.
E, onda ti se valja "uklapati u red" :mrgreen:
Cholina_Lokica

#352 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Cholina_Lokica »

soulkeeper wrote:
Cholina_Lokica wrote: Dabogda :mrgreen: Ne moze se nikako biti ovako histerican, negativan i isfrustriran ako se krha :mrgreen:
Legendo moja, ja bih voljela da se krham redovno ko ti i da budem tako pozitivna, sa 10969 postova upisanih u staz :D . Kad se dogovorite jesam fufa, il sam frustrirana i histericna, javite :D 8-) . Pa-pa
Al me provali, svaka cast, ne moRem vjerovati :mrgreen:
frameni

#353 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by frameni »

dale cooper wrote:Ja se samo pitam da li zakonpera primjenjuje ista moralna načela na sebe kao i
na potencijalne partnerice. Ako da, onda ok, to su njegovi uslovi i principi. Ako
ne, onda je to teži slučaj licemjerja.
:thumbup:
-maggie-

#354 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

Jay Gatsby wrote:
-maggie- wrote:
Nemam ja neke posebno moderne stavove. :-D Kod mene ne ide ništa preko reda.
E, onda ti se valja "uklapati u red" :mrgreen:
Il' po redu, il' nikako. Tako je to kod mene. :-D
zakonpera

#355 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by zakonpera »

soulkeeper wrote:
zakonpera wrote:
Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam. :run: Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.

Ne znam odakle si, al ako kojim slucajem zivis u Sarajevu trenutno, ja bih ti sugerisala da se vratis u Ustipracu, pa da tamo pokusas sebi naci zenu ;). Zbog takvih momaka ko ti, zena pozeli da po*ebe sve od bascarsije do alipasinog. Odavno ne vidjeh ovoliko muske sujete, kompleksa i frustracije zbog vlastite neukosti. Jedino pametno sto si napisao je da treba sve probat :). Jeste, treba. Jer masa cura na kraju IPAK naleti na takvog primitivca ko sto si ti..i onda se kaje, sto se nije nauzivala kad je mogla i trebala. Bolje zajahat 10-15 dobrih frajera, nego se cuvat za takvog nedojebanca kakav si ti 8-).
Ti si mi sigurno neka gradska iskompleksirana, isfrustrirana stara cura sto se grozis muskaraca koji biraju zenu i majku svojoj djeci pa ovdje palamudis i pametujes. Za tebe su to seljacine, primitivci. Zapravo sve sto nije onako kako je u tvojoj glavi ono je primitivno i iskompleksirano i mozes da imas samo nekog sonju i papucinu sto ce ti se lizat ko cukica.. muskarca nikad ne mozes imati pored sebe takvim stavom. Nije ni cudo sto je danas takav procenat razvoda. Sta djevojkama tvog stava znaci covjek za kojeg se uzmu u dridesetima ili kasnim dvadesetim kada u stazu imaju i kuntu i pantu. Po cemu je poseban taj covjek, sta je iznimka, sta si dozivjela sa njim da te ucini posebnom, da bi mu se dala za cijeli zivot i samo njemu. Ne, vama su takvi papucini samo objekat do uspjeha, radjanja i da prosipate svoje frustracije, zajebavate. Svi ostali su vam primitivci i sabani a veceg sabanluka i primitivizma nisam dozivio od takvih zena kao sto si ti tom pricom. :dance:
visocicaguy

#356 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by visocicaguy »

nije zglondovana :D
madner

#357 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by madner »

Sta je sad problem, cuvala se a prebacila 3?

Poslje hebanja nema kajanja.
Locked