Niste vi država da hapsite, to što radite JE TERORIZAM!
Kosovo nije država da bi moglo da hapsi, a teroristi su ti koji lišavaju slobode, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom upozorenja šefa kosovske diplomatije Bedžeta Pacolija da će svako ko pokuša bez dozvole da uđe na teritoriju Kosova biti uhapšen
- Vi niste država, a samo država može da hapsi, vi možete samo da protivpravno nekog lišite slobode, a to može da radi i svaka teroristička organizacija, što je dobro poznato članovima terorističke OVK - dodao je ministar Vulin.
On je dodao da moze da bude u Prištini, a da organi takozvane "Vlade Kosova" to ne znaju, "a kada saznaju da ne mogu da me pronađu ili uhapse".
- Neka Pacoli pita svoje prethodnike kako su me bezuspešno tražili po Pećkoj Patrijaršiji, a ja sam u njoj držao konferenciju za štampu i nisu uspeli da me u tome spreči pa ni da me uhapse čak i kada sam prelazio preko Drenice- izjavio je ministar odbrane.
Dešavanja u Srbiji
- horkesh
#34976 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta kaže Vulin o svemu ovome:

- bh.tornjak
#34977 Re: Dešavanja u Srbiji
Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina 
-
The 51st State
#34978 Re: Dešavanja u Srbiji
ovaj vulin zalozio levate pa sad sere izdaleka, mudro.
- jao_situacije
#34979 Re: Dešavanja u Srbiji
JThomas wrote:evo i klix kaže u nadnaslovu - napeto u susjedstvu. a gdje mi to graničimo s kosovom ja ne znam...

- seln
#34980 Re: Dešavanja u Srbiji
'leba ti, jel se to ganci stvarno kurci time sto se skrivao kao mis?horkesh wrote:Šta kaže Vulin o svemu ovome:
Kosovo nije država da bi moglo da hapsi, a teroristi su ti koji lišavaju slobode, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom upozorenja šefa kosovske diplomatije Bedžeta Pacolija da će svako ko pokuša bez dozvole da uđe na teritoriju Kosova biti uhapšen
- Vi niste država, a samo država može da hapsi, vi možete samo da protivpravno nekog lišite slobode, a to može da radi i svaka teroristička organizacija, što je dobro poznato članovima terorističke OVK - dodao je ministar Vulin.
On je dodao da moze da bude u Prištini, a da organi takozvane "Vlade Kosova" to ne znaju, "a kada saznaju da ne mogu da me pronađu ili uhapse".
- Neka Pacoli pita svoje prethodnike kako su me bezuspešno tražili po Pećkoj Patrijaršiji, a ja sam u njoj držao konferenciju za štampu i nisu uspeli da me u tome spreči pa ni da me uhapse čak i kada sam prelazio preko Drenice- izjavio je ministar odbrane.
- Maraschino
#34981 Re: Dešavanja u Srbiji
Da probaju nista da ne rade, mozda ocuvaju mir i stabilnost."Republika Srpska pruža snažnu podršku državnim organima Srbije koji čine sve da očuvaju mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji, uprkos konstantnim opstrukcijama vlasti u Prištini", istakao je Dodik.
- General War
#34982 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa, ima tu fol koji je lako moguc, haj za kosovo ko ih j.be ali i za bosnu, sutra putin moze poslati brigadu u sklopu UN rezolucija na kosovu i rasporediti ih po mjestima gdje srbi zive, isto tako i u BiH...sta ih moze zaustaviti? Isto kako su i otisli mogu se i vratiti...samoinicijativno i eto sranja.bh.tornjak wrote:Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina
Mozda albanci su se malo previse opustili.
- It_is_a_Leclerc
#34983 Re: Dešavanja u Srbiji
Iza svakog regionalnog problema, netrpeljivosti, nestabilnosti stoji Srbija na čelu s ovim nedemokratskim govedom koje redovno biraju.
Zato - Hvala Kosovo ! Falënderoj Kosovën!
Zato - Hvala Kosovo ! Falënderoj Kosovën!
- Tito_i_Partija
#34984 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa znas onu staru: "Cega se pametan stidi..."seln wrote:'leba ti, jel se to ganci stvarno kurci time sto se skrivao kao mis?horkesh wrote:Šta kaže Vulin o svemu ovome:
- Young Erotica
#34985 Re: Dešavanja u Srbiji
@horkesh Aman covece pročitaj na sta sam napisao taj komentar,na neke smešne izjave kadri veseljija hrabrog brdskog bandita kako on moze nesto da uzme a kad je frka gde je bio. Lako je iza starijeg brata pokazivati srednji prst, smešni su.
-
radostan dan
#34986 Re: Dešavanja u Srbiji
Naprotiv, samo radeci ovakve igrokaze, obezbjedjuje sa mir i stabilnost, kako vucica i tacija, tako i srbije i kosova.Maraschino wrote:Da probaju nista da ne rade, mozda ocuvaju mir i stabilnost."Republika Srpska pruža snažnu podršku državnim organima Srbije koji čine sve da očuvaju mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji, uprkos konstantnim opstrukcijama vlasti u Prištini", istakao je Dodik.
Ovaj prvi odlaze konacni odlazak kosova, ovaj drugi formiranje zso i suda za ratne zlocine.
- Maraschino
#34987 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako Vucko stari radikal laHko pade. Ipak je izabrao stolicu.bh.tornjak wrote:Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina
- bh.tornjak
#34988 Re: Dešavanja u Srbiji
komentar na sazivanje hitne sjednice "Saveta za nacionalnu sigurnost":
Ova je hitnija od one hitne zakazane za sutra,a?
Ova je hitnija od one hitne zakazane za sutra,a?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#34989 Re: Dešavanja u Srbiji
chkePi.....
-
llull
#34990 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
- jao_situacije
#34991 Re: Dešavanja u Srbiji
zajeban ovaj rosu
i ne ponašaju se kao policijska jedinica
gde su srbski žandari ?
udariše na nejač, novinare, razvališe sve, a žandari osiguravaju gej parade
i ne ponašaju se kao policijska jedinica
gde su srbski žandari ?
udariše na nejač, novinare, razvališe sve, a žandari osiguravaju gej parade
- jao_situacije
#34993 Re: Dešavanja u Srbiji
sve je dobro dok ne dođe neki novi muce, pa postroji dobojske specijalce pošamara ih i pošalje kućillull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
a šta ćemo kad dođu srbski branioci u nametnutim institucijama po teheranu
možel neki od njih dobiti po pički ili pičci, ne valja se igrati sa vatrom nije 91'
- seln
#34994 Re: Dešavanja u Srbiji
Svadba, mirno!Pitar sa Kariba wrote:chkePi.....
Ostav!
Mladenci mirno!
- General War
#34995 Re: Dešavanja u Srbiji
llull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
Stvarno ne vidim razloga za ovakav nastup kosovske policije.
-
The 51st State
#34996 Re: Dešavanja u Srbiji
[quote="llull"]Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?[/qu
kad rs bude drzava neka sprovodi zakone vezane za ilegalni boraval stranih drzavljana ma svojoj teritoriji, a dotad postavljajte pitanja "a sta ako"
kad rs bude drzava neka sprovodi zakone vezane za ilegalni boraval stranih drzavljana ma svojoj teritoriji, a dotad postavljajte pitanja "a sta ako"
-
The 51st State
#34997 Re: Dešavanja u Srbiji
reci da se zajebavas?General War wrote:llull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?![]()
Stvarno ne vidim razloga za ovakav nastup kosovske policije.
- General War
#34998 Re: Dešavanja u Srbiji
Ejs sad...jao_situacije wrote:sve je dobro dok ne dođe neki novi muce, pa postroji dobojske specijalce pošamara ih i pošalje kućillull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
a šta ćemo kad dođu srbski branioci u nametnutim institucijama po teheranu
možel neki od njih dobiti po pički ili pičci, ne valja se igrati sa vatrom nije 91'
- jao_situacije
#34999 Re: Dešavanja u Srbiji
opet cija zakuhava vastaše i vatikan čekaju, pionirska nabavila nove lavove
kako ono beše, vruće proleće topla jesen šta je ono govorio dževad prije jedno 3 godine
fulio je par godina ali ko da je to bitno
kako ono beše, vruće proleće topla jesen šta je ono govorio dževad prije jedno 3 godine
fulio je par godina ali ko da je to bitno
- Kejn
#35000 Re: Dešavanja u Srbiji
Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.