Dešavanja u Srbiji

horkesh

#34976 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Šta kaže Vulin o svemu ovome:
Niste vi država da hapsite, to što radite JE TERORIZAM!

Kosovo nije država da bi moglo da hapsi, a teroristi su ti koji lišavaju slobode, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom upozorenja šefa kosovske diplomatije Bedžeta Pacolija da će svako ko pokuša bez dozvole da uđe na teritoriju Kosova biti uhapšen

- Vi niste država, a samo država može da hapsi, vi možete samo da protivpravno nekog lišite slobode, a to može da radi i svaka teroristička organizacija, što je dobro poznato članovima terorističke OVK - dodao je ministar Vulin.

On je dodao da moze da bude u Prištini, a da organi takozvane "Vlade Kosova" to ne znaju, "a kada saznaju da ne mogu da me pronađu ili uhapse".

- Neka Pacoli pita svoje prethodnike kako su me bezuspešno tražili po Pećkoj Patrijaršiji, a ja sam u njoj držao konferenciju za štampu i nisu uspeli da me u tome spreči pa ni da me uhapse čak i kada sam prelazio preko Drenice- izjavio je ministar odbrane.
:D
bh.tornjak

#34977 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina :D
The 51st State

#34978 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

ovaj vulin zalozio levate pa sad sere izdaleka, mudro.
jao_situacije

#34979 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

JThomas wrote:evo i klix kaže u nadnaslovu - napeto u susjedstvu. a gdje mi to graničimo s kosovom ja ne znam... :mrgreen:
:oops:
Image
seln

#34980 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

horkesh wrote:Šta kaže Vulin o svemu ovome:

Kosovo nije država da bi moglo da hapsi, a teroristi su ti koji lišavaju slobode, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom upozorenja šefa kosovske diplomatije Bedžeta Pacolija da će svako ko pokuša bez dozvole da uđe na teritoriju Kosova biti uhapšen

- Vi niste država, a samo država može da hapsi, vi možete samo da protivpravno nekog lišite slobode, a to može da radi i svaka teroristička organizacija, što je dobro poznato članovima terorističke OVK - dodao je ministar Vulin.

On je dodao da moze da bude u Prištini, a da organi takozvane "Vlade Kosova" to ne znaju, "a kada saznaju da ne mogu da me pronađu ili uhapse".

- Neka Pacoli pita svoje prethodnike kako su me bezuspešno tražili po Pećkoj Patrijaršiji, a ja sam u njoj držao konferenciju za štampu i nisu uspeli da me u tome spreči pa ni da me uhapse čak i kada sam prelazio preko Drenice- izjavio je ministar odbrane.
'leba ti, jel se to ganci stvarno kurci time sto se skrivao kao mis? :shock:
Maraschino

#34981 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

"Republika Srpska pruža snažnu podršku državnim organima Srbije koji čine sve da očuvaju mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji, uprkos konstantnim opstrukcijama vlasti u Prištini", istakao je Dodik.
Da probaju nista da ne rade, mozda ocuvaju mir i stabilnost.
General War

#34982 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

bh.tornjak wrote:Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina :D
Pa, ima tu fol koji je lako moguc, haj za kosovo ko ih j.be ali i za bosnu, sutra putin moze poslati brigadu u sklopu UN rezolucija na kosovu i rasporediti ih po mjestima gdje srbi zive, isto tako i u BiH...sta ih moze zaustaviti? Isto kako su i otisli mogu se i vratiti...samoinicijativno i eto sranja.
Mozda albanci su se malo previse opustili.
It_is_a_Leclerc

#34983 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by It_is_a_Leclerc »

Iza svakog regionalnog problema, netrpeljivosti, nestabilnosti stoji Srbija na čelu s ovim nedemokratskim govedom koje redovno biraju.

Zato - Hvala Kosovo ! Falënderoj Kosovën! :thumbup:
Tito_i_Partija

#34984 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tito_i_Partija »

seln wrote:
horkesh wrote:Šta kaže Vulin o svemu ovome:

'leba ti, jel se to ganci stvarno kurci time sto se skrivao kao mis? :shock:
Pa znas onu staru: "Cega se pametan stidi..."

:-D
Young Erotica

#34985 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

@horkesh Aman covece pročitaj na sta sam napisao taj komentar,na neke smešne izjave kadri veseljija hrabrog brdskog bandita kako on moze nesto da uzme a kad je frka gde je bio. Lako je iza starijeg brata pokazivati srednji prst, smešni su.
radostan dan

#34986 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Maraschino wrote:
"Republika Srpska pruža snažnu podršku državnim organima Srbije koji čine sve da očuvaju mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji, uprkos konstantnim opstrukcijama vlasti u Prištini", istakao je Dodik.
Da probaju nista da ne rade, mozda ocuvaju mir i stabilnost.
Naprotiv, samo radeci ovakve igrokaze, obezbjedjuje sa mir i stabilnost, kako vucica i tacija, tako i srbije i kosova.

Ovaj prvi odlaze konacni odlazak kosova, ovaj drugi formiranje zso i suda za ratne zlocine.
Maraschino

#34987 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

bh.tornjak wrote:Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost, Vučić zove Putina :D
Kako Vucko stari radikal laHko pade. Ipak je izabrao stolicu. :izet:
bh.tornjak

#34988 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

komentar na sazivanje hitne sjednice "Saveta za nacionalnu sigurnost":

Ova je hitnija od one hitne zakazane za sutra,a? :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#34989 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Pitar sa Kariba »

chkePi.....

llull

#34990 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
jao_situacije

#34991 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

zajeban ovaj rosu
i ne ponašaju se kao policijska jedinica

gde su srbski žandari ?
udariše na nejač, novinare, razvališe sve, a žandari osiguravaju gej parade :run:
Lopez1981

#34992 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Lopez1981 »

:izet:
jao_situacije

#34993 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

llull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
sve je dobro dok ne dođe neki novi muce, pa postroji dobojske specijalce pošamara ih i pošalje kući
a šta ćemo kad dođu srbski branioci u nametnutim institucijama po teheranu
možel neki od njih dobiti po pički ili pičci, ne valja se igrati sa vatrom nije 91'
seln

#34994 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Pitar sa Kariba wrote:chkePi.....

Svadba, mirno!

Ostav!

Mladenci mirno!
General War

#34995 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

llull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
:thumbup:
Stvarno ne vidim razloga za ovakav nastup kosovske policije.
The 51st State

#34996 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

[quote="llull"]Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?[/qu

kad rs bude drzava neka sprovodi zakone vezane za ilegalni boraval stranih drzavljana ma svojoj teritoriji, a dotad postavljajte pitanja "a sta ako"
The 51st State

#34997 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

General War wrote:
:thumbup:
Stvarno ne vidim razloga za ovakav nastup kosovske policije.
reci da se zajebavas?
General War

#34998 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

jao_situacije wrote:
sve je dobro dok ne dođe neki novi muce, pa postroji dobojske specijalce pošamara ih i pošalje kući
a šta ćemo kad dođu srbski branioci u nametnutim institucijama po teheranu
možel neki od njih dobiti po pički ili pičci, ne valja se igrati sa vatrom nije 91'
Ejs sad...
jao_situacije

#34999 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

opet cija zakuhava vastaše i vatikan čekaju, pionirska nabavila nove lavove
kako ono beše, vruće proleće topla jesen šta je ono govorio dževad prije jedno 3 godine

fulio je par godina ali ko da je to bitno
Kejn

#35000 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.
Post Reply