Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod Neymara (nisam vidio ni za šta je dobio karton)
Lakat Carvajalu u glavu (doduse, ovaj je minutu prije toga njega faulirao, tako da je ovo vjerovatno bilo vracanje)
@skenderija, trenere je sef u ekipi, ako dopusti da mu igraci sefuju, ode sve u helac.
Ferguson koji je protjerao Beckhama, Guardiola Ibrahimovica, Mourinho....na kome je on sve trenirao strogocu
Zmijuga loma wrote:Mathieua je vjerovatno stavio da ima balans kod prekida. I opet prime gol iz kornera.
To je. Ali mislim da je to samo zvanicna verzija. Mathieu je trebao da igra ovu utakmicu ali kao stoper.
A ova 3 šetača naprijed? Stream me je zezao pa sam možda propustio nešto, ali nisam primjetio nikakvog defanzivnog efekta od njih. Messi je i bio agresivan na sredini do žutog kartona koji ga je smirio. Kod Neymara (nisam vidio ni za šta je dobio karton) i Suareza nisam primjetio da je bilo nekog planskog pokrivanja zona ili igrača.
Samo Messi i Xavi dok je mogao, su pomagali sredini. Iniesta je nista. Suarez je ucestvovao u svim iole opasnijim situacijama. On nije niti smije biti predmet kritike.
Ne znam @Zmijuga, ali cini mi se da LE place za parom Masche - Busquets na sredini ali ga je strah da ga ne optuze da je " izdao svetu stvar" Toliko stvari oko kojih covjek balansira i pokusava izaci bez ogrebotine mu vezu ruke. Ponavljam i vec sam dosadan, Barsin problem nije fudba.
Zonski su odradili Cristiana i to je bilo vise nego dobro. Floating prema sredini. Odlicno odradjeno i jedino sto je bilo za pohvalu.
ultima_palabra wrote:Za ovakve utakmice bi im trebao Mascherano u vezi. I ako ga je strah ući sa dva ofanzivna beka, zašto nije išao sa Montoyom i Albom?
Pique, Alves i Xavi igraju samo na reputaciju, a i Iniesta polako ulazi u to društvo.
Montoya je najveci upitnik za sve u Barceloni. Taj momak vise nije ni rezerva
ultima_palabra wrote:Za ovakve utakmice bi im trebao Mascherano u vezi. I ako ga je strah ući sa dva ofanzivna beka, zašto nije išao sa Montoyom i Albom?
Pique, Alves i Xavi igraju samo na reputaciju, a i Iniesta polako ulazi u to društvo.
skenderija04 wrote:
Samo Messi i Xavi dok je mogao, su pomagali sredini. Iniesta je nista. Suarez je ucestvovao u svim iole opasnijim situacijama. On nije niti smije biti predmet kritike.
Ne znam @Zmijuga, ali cini mi se da LE place za parom Masche - Busquets na sredini ali ga je strah da ga ne optuze da je " izdao svetu stvar" Toliko stvari oko kojih covjek balansira i pokusava izaci bez ogrebotine mu vezu ruke. Ponavljam i vec sam dosadan, Barsin problem nije fudba.
Zonski su odradili Cristiana i to je bilo vise nego dobro. Floating prema sredini. Odlicno odradjeno i jedino sto je bilo za pohvalu.
Bravo. Mislim da je taj zaokret u veznom redu neminovnost, prije ili kasnije.
Nije trebao vaditi Xavija.Trebao je bar jednom pokušati sa opcijom Xavi-Rakitić, al' od početka. Ovo ostalo neam šta puno komentarisati. Bolji su pobijedili i ćao đaci.
Skenderija
100 % si u pravu, kao i za slucaj Montoya....Luis treba, da oprostiš, stisnuti muda i poceti igrati onako kako misli, a ne kako ce mu veterani i javnost reagovati....na koncu, kad se podvuce crta - on može biti taj koji ce biti sažvakan zbog rezultata- kao i mnogo njegovi prethodnici.
Nek' izda tu "svetu stvar" boli me q....a Montoya bi se trebao javno pobuniti za svoj status, jer ovo je nepravda šta radi momku.
Ja ipak mislim da se ne radi o nekoj teoriji zavjere kad je u pitanju Montoya... Momak je dobar, ali ni blizu Alvesa kad je u najgorem izdanju. Bekovi su veoma bitni u sistemu koji Barca igra i tu moze igrati samo igrac svjetske klase, a Montoya to nije. Da li to moze postati je diskutabilno... Ali ako ga nije forsirao ni jedan trener koji ga svaki dan gledaju, mislim da oni bolje znaju od nas. Pa ne bi oni dzaba ganjali onog Cuardada iz Fiorentine da misle da Montoya moze nositi tu desnu stranu...
5 0 5 wrote:mora dobiti sansu. mislim da nije odigrao vise od 90 minuta ove sezone.
Dobijao je on sanse, ali nikad nije briljirao... Odigra prosjecno. Pa nisu treneri slijepi... LE ostavlja Xavija na klupi, a da 'ne smije' Alvesa... pa to je smijesno. Montoya ocigledno ne ispunjava uslove i to treneri vide na treningu, a i u tih nekoliko minuta koliko dobije priliku da igra.