Da ti rasčlanim ovaj tvoj post. Vjerujem ovoj upravi, a u nastavku ovaj kloc tražio svoja prava. Pa nije mu ih uskratio Jahve, nego vaša uprava, logično. Dakle, jedno s drugim ne ide. Ova rečenica za šta je ovo dobro, vrijeme će pokazati... dobro je za sve one ekipe protiv kojih on počne utakmicu. Ne znam šta drugo možeš misliti takvom floskulom.BlueBlood wrote:da se razumijemo ne branim ovaj potez vracanja ovog kloca al vjerujem ovoj upravi, za sto je ovo dobro vrijeme ce pokazati. Ali ne mozes porediti nikako ove dvije sutuacije, ovaj nas kloc je trazio svoja prava a ovaj vas kloc nakon svega sto vam je nagovorio i popljuvo vas navijace i dalje igra za prvi tim to ste brzo zaboravili pa da vas podsjetim...
https://s22.postimg.org/xex5bmkkh/11057388.jpg
Ja Radovca niti sam branio, niti bih branio, on meni ne bi igrao iz drugih razloga koji nemaju veze s ovim sa slike. Uglavnom, nebitno, ne želim više na ovu temu, samo sam uporedio dvije situacije. Situacija A sa Samirom Radovcem, gdje je neko nakon ekscesa kažnjen i situacija B gdje je neko nakon ekscesa vraćen u prvi tim.
Čak neću ni tvrditi da je u pravu FK Željezničar ili Bogičević, u suštini je nebitno za priču, ne mogu nikako oboje biti u pravu u onom sukobu.