Samo cekam one velike po 80-90 koraka
i odmah pisem I have to go sorry
Bice ovo finih dve nedelje sto se tice zarade...Bas fino se oseti..
Jos kad bi ostalo za stalno ihhh
Moderator: anex
Error404 wrote:aaahhhahahaahhahah...
Ode relativno u istoriju...

15s nova pravilaAhmetShabo wrote:na koliko sekundi sad stavljate oopsove? Meni na 6 sekundi ne moze, izbaci ono limited
uh dobro je, nije tolko strasno. Joj sta sam oopsova samo isao na x, zbog tih 6 sekundirelativno84 wrote:15s nova pravilaAhmetShabo wrote:na koliko sekundi sad stavljate oopsove? Meni na 6 sekundi ne moze, izbaci ono limited
AhmetShabo wrote:uh dobro je, nije tolko strasno. Joj sta sam oopsova samo isao na x, zbog tih 6 sekundirelativno84 wrote:15s nova pravilaAhmetShabo wrote:na koliko sekundi sad stavljate oopsove? Meni na 6 sekundi ne moze, izbaci ono limited

Ovo i mene zanima.jaseregistrovao wrote:je l' neko mozda vrti opseve istovremeno na vise kanala? izgleda da fercera, sta kazu pravila, je l' se mozda nesto izmijenilo?
Vrte ljudi al naravno to svako radi na svoju odgovornostjaseregistrovao wrote:je l' neko mozda vrti opseve istovremeno na vise kanala? izgleda da fercera, sta kazu pravila, je l' se mozda nesto izmijenilo?
relativno84 wrote:sretno

bas taj, prvi put da naletim na nesto vise od 30 koraka. Lagano je bilo, bez lagarelativno84 wrote:to onaj bluecore il tako nesto, radi ok, samo smor lijevo desno al eto bitno je da serveri budu mirni dok se ne zavrsi
glitch wrote:Dobio sam i ja ovo za Placanje buga al ako niste skontali do sad bug se pika samo ako ste upareni sa ostalim testerima i oni isto kliknuli no onda se registruje tek a ovako ako ti sam kliknes no a ostali yes ne pika se