medvjed23 wrote:johnnykola wrote:HRT2 20.10:
da,bas dobar film
Moderator: _BataZiv_0809
medvjed23 wrote:johnnykola wrote:HRT2 20.10:

hvala na infu,ovo se mora gledatijohnnykola wrote:Ne bubam filmove bez ikakave veze. I, da, mali je zbilja dobro odglumija.
Evo npr. u ovom je Denzel naprosto pojeo, a Itan ga u stopu prati:
TV1 22.40:
johnnykola wrote:Ne bubam filmove bez ikakave veze. I, da, mali je zbilja dobro odglumija.
Evo npr. u ovom je Denzel naprosto pojeo, a Itan ga u stopu prati:
http://i.imgur.com/4HZNDeh.jpg
Također gledao po preporuci sa ovog foruma...
zdruzdjo wrote:znaci par dana mentalnog silovanja.
Neku noc upalim ghostbusters ponesen djetinjstvom. huuuuu. ugasio nakon 40-ak minuta. nesto gluplje ne gledah odavno. nije ni onaj stari bio ben hur ali eto ako vec pravis remake onda moras malkice i kontati da je proslo 30-ak godina od originala pa malo ga prilagoditi ovim vremenima.
Noc poslije naletim na mechanic. vidim dobar trailer, jesica alba. haj reko daj. ne ocekujem nikakve oskare ali eto hajde kontam jesica je tu. huuuuuu pregledao ali jedva
sinoc otucem suicide squad. da nema robin margot i jared leto bio bi uzas. ovako je samo mali mrlj.
uglavnom htjedoh da pogledam commando-a sa arnoldom da malo dodjem sebi.
dajte mi kakvu dobru preporuku da mogu kavlitetno provesti 2 sata.

Ja sam skinuo neku verziju, ali nisam jos pogledao.Point. wrote:Kad ce vise izaci Jason Bourne na torrentima? Ima 3 mjeseca iso u kinu.
Izasao je davno HDrip.Point. wrote:Kad ce vise izaci Jason Bourne na torrentima? Ima 3 mjeseca iso u kinu.
Meni je užas od filma ovaj El Cuerpo, sa poglupom pričom. Skoro svaka scena "namještena" da odgovara onome što slijedi u sljedećoj sekvenci. Infantilno.