SDP

weredsf

#34926 Re: SDP

Post by weredsf »

crysis wrote:

sto zeleni brani koalicionog partnera, razvezace se cvor na barjacima u oktobru.
dzabe kacis linkove.
Image
Maystor

#34927 Re: SDP

Post by Maystor »

crysis wrote:

sto zeleni brani koalicionog partnera, razvezace se cvor na barjacima u oktobru.
dzabe kacis linkove.
glavna literatura mu www.stopavaz

O tugo moja
cadburry

#34928 Re: SDP

Post by cadburry »

ultima_palabra wrote:Sveto je zaista razočarenje... od ovih ostalih se nije puno ni očekivalo. Prespavao čovjek mandat, pa sad vozi punom brzinom da sve nadoknadi.
Ne bih ulazio u neka stranačka prepucavanja, ali Svetu pratim preko facebooka (https://www.facebook.com/PudaricSvetozar?fref=ts)i moram reći da mi je čudno ako je ovaj čovjek uopšte spavao od kad je podpredsjednik FBIH, a ne da je prespavao mandat...

Čovjek je konstantno na terenu, obilazi cijelu FBiH od velike kladuše preko Gradačca, pa do Neuma. Uglavnom obilazi povratnička naselja (povratnika svih nacionalnosti), razgovara sa ljudima, popravlja krovove, seoske puteve i sl., sa svojim budžetom koji ima kao podpredsjednik. Kamp mira u Srebrenici koji organizuje je za apsolutno svaku pohvalu. :thumbup:

Eto skrolaj malo facebook page, ako meni ne vjeruješ. Možda to tebi nisu velike stvari, ali vjeruj mi da stotinama ljudi ono što je Pudarić radio bitno mijenja život. Ja sam možda ograničen i glup, bez vizije itd itd, ali ja jednostavno ne znam šta bi podpredsjednik FBiH trebao još uraditi, a da Sveto to nije radio. Šta bi ti još uradio na njegovom mjestu?

Ne znam za ostale, ali Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga. :thumbup:
cadburry

#34929 Re: SDP

Post by cadburry »

.
Last edited by cadburry on 21/09/2014 16:02, edited 1 time in total.
lasta2

#34930 Re: SDP

Post by lasta2 »

cadburry wrote:Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga. :thumbup:
sto posto zaslužio, to je ljudina kakve su rijetke u politici.
Banksy

#34931 Re: SDP

Post by Banksy »

Sveto je ogromno razočarenje, valjda jer mu se donekle i vjerovalo ...
jon_jovi

#34932 Re: SDP

Post by jon_jovi »

Banksy wrote:Sveto je ogromno razočarenje, valjda jer mu se donekle i vjerovalo ...
Peder :lol:
Labirint

#34933 Re: SDP

Post by Labirint »

lasta2 wrote:
cadburry wrote:Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga. :thumbup:
sto posto zaslužio, to je ljudina kakve su rijetke u politici.
Ma Ramiz Zmaj mu nije ravan.
Marko Zarko

#34934 Re: SDP

Post by Marko Zarko »

cadburry wrote:
ultima_palabra wrote:Sveto je zaista razočarenje... od ovih ostalih se nije puno ni očekivalo. Prespavao čovjek mandat, pa sad vozi punom brzinom da sve nadoknadi.
Ne bih ulazio u neka stranačka prepucavanja, ali Svetu pratim preko facebooka (https://www.facebook.com/PudaricSvetozar?fref=ts)i moram reći da mi je čudno ako je ovaj čovjek uopšte spavao od kad je podpredsjednik FBIH, a ne da je prespavao mandat...

Čovjek je konstantno na terenu, obilazi cijelu FBiH od velike kladuše preko Gradačca, pa do Neuma. Uglavnom obilazi povratnička naselja (povratnika svih nacionalnosti), razgovara sa ljudima, popravlja krovove, seoske puteve i sl., sa svojim budžetom koji ima kao podpredsjednik. Kamp mira u Srebrenici koji organizuje je za apsolutno svaku pohvalu. :thumbup:

Eto skrolaj malo facebook page, ako meni ne vjeruješ. Možda to tebi nisu velike stvari, ali vjeruj mi da stotinama ljudi ono što je Pudarić radio bitno mijenja život. Ja sam možda ograničen i glup, bez vizije itd itd, ali ja jednostavno ne znam šta bi podpredsjednik FBiH trebao još uraditi, a da Sveto to nije radio. Šta bi ti još uradio na njegovom mjestu?

Ne znam za ostale, ali Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga. :thumbup:
Što nije stavio da je zamalo pobio ljude u Kladuši vozeći ko manijak u svom Audijcu :D
Naslovnica

#34935 Re: SDP

Post by Naslovnica »

Vrlo mlako, vrlo neuvjerljivo, žalosno zvuče i on i aplauzi...
Kakva gomila luzera
shibonja

#34936 Re: SDP

Post by shibonja »

Hadziomerovicu,ukopavas se sam,niko ti ne treba...
ambienta

#34937 Re: SDP

Post by ambienta »

Naslovnica wrote:
Kakva gomila luzera
svasta :-)

al dobrop al kako je sebi sdp dopustila da im on bude kandidat :roll:
bambina78

#34938 Re: SDP

Post by bambina78 »

Auuuu koje politicko samoubistvo.

I ovaj lik bi da je nadlezan za vanjsku politiku.... :?
shibonja

#34939 Re: SDP

Post by shibonja »

Zaletio se,misli da Amerikanci ne gledaju sta ko prica i radi...naivac,sreca nema sansi na izborima..
Ridjobrki

#34940 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Dobronamjerna sugestija: osvježiti partijski propagadni priručnik.

Ovo dopunjeno izdanje iz 1971. onog priručnika iz 1942. je već pomalo prevaziđeno.
Mohamad Sissoko

#34941 Re: SDP

Post by Mohamad Sissoko »

Sve čekam kad će Đuro iz nadrealista uletit pa da shvatim da je ovo neki skeč :zzzz:

Ovaj desno je najjači, tako lijep ironičan izraz lica ima kad plješče "jest jest, pobjedićemo na izborima, jest jest..al na k-cu" :lol:
Naslovnica wrote:
Kakva gomila luzera
zeleni xy

#34942 Re: SDP

Post by zeleni xy »

Bože dragi ko želi biti član predsjedništva, frajer bi objavio rat Amerima i drugim državama kad ih prozovu za dokazani kriminal i pljačku .
Haj neka imaju koga i okriviti za propast na izborima, jer evo i prije izbora već se sami diskvalifikuju
ultima_palabra

#34943 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

U jednom trenutku sam pomislio da slušam druga Miću...
JedanMova

#34944 Re: SDP

Post by JedanMova »

Naslovnica wrote:
Kakva gomila luzera
Jel on ovo ozbiljno?!!
Dajte molim vas nek uleti Djuro sa onim "gasi muziku", al molim vas :lol: :lol: :lol:
Skijaš

#34945 Re: SDP

Post by Skijaš »

Bakir karina. Gazda mu je došao u sukob sa strancima i kada je sa Miletom odlučio dijeliti tužioce po principu tebi jedan, meni jedan, a i kada je sa Miletom odlučio dijeliti milione Elektroprenosa. I normalno da će mali žvaljo gurati tu antiameričku priču i međunarodne saveznike predstavljati kao protivnike i prijetnju. Mater mu jebem, i njemu i šefu mu. Da se nekako stranaca riješiti, eh kako bi se tad lakše kralo i pljačkalo.
Skijaš

#34946 Re: SDP

Post by Skijaš »

ultima_palabra wrote:U jednom trenutku sam pomislio da slušam druga Miću...
Sasvim razumljivo, isti su im ciljevi; trajno podijeljeno društvo prožeto vještačkim animozitetima a na osnovu kojih bi oni glumili zaštitnike (naroda, entiteta, države) a u stvarnosti čerupali budžete i dijelili tal.

Za lijeka im trebalo.
Maystor

#34947 Re: SDP

Post by Maystor »

ovo je strašno :run:

neka neko snimi na CD, komotno može proći kao muzejski eksponat, spomenik ljudskoj gluposti
zippoo87

#34948 Re: SDP

Post by zippoo87 »

Bakir H. se nasao uvrijedjen i prozvan onim pismom iz americke ambasade haha
SDP ce svakako dozivjeti debakl a na ostalim je da pametno biraju druge...nije ni SDA rjesenje...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#34949 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Zlaja hvala ti na krstu
oakville

#34950 Re: SDP

Post by oakville »

Skijaš wrote:

Bakir karina. Gazda mu je došao u sukob sa strancima i kada je sa Miletom odlučio dijeliti tužioce po principu tebi jedan, meni jedan, a i kada je sa Miletom odlučio dijeliti milione Elektroprenosa. I normalno da će mali žvaljo gurati tu antiameričku priču i međunarodne saveznike predstavljati kao protivnike i prijetnju. Mater mu jebem, i njemu i šefu mu. Da se nekako stranaca riješiti, eh kako bi se tad lakše kralo i pljačkalo.
Na stranu ko je šta rekao, da vidimo šta je rečeno. Šta je netačno u tome da nekom ko ti je napravio kola koja ne rade i onda ti traži da voziš autoputem 129 na sat odgovoriš "a ko je ovo pravio?" To što je nešto rekao dodik ili lagumdžija ne postaje samim tim netačno.

I po čemu su to amerikanci "saveznici" fiktivne BiH? Po podršci "Dejtonu i suverenitetu" odnosno varta jedan i pol volt zastavi i linijama na geografskoj mapi :lol: ?
Post Reply