crysis wrote:
sto zeleni brani koalicionog partnera, razvezace se cvor na barjacima u oktobru.
dzabe kacis linkove.

crysis wrote:
sto zeleni brani koalicionog partnera, razvezace se cvor na barjacima u oktobru.
dzabe kacis linkove.

glavna literatura mu www.stopavazcrysis wrote:
dzabe kacis linkove.
Ne bih ulazio u neka stranačka prepucavanja, ali Svetu pratim preko facebooka (https://www.facebook.com/PudaricSvetozar?fref=ts)i moram reći da mi je čudno ako je ovaj čovjek uopšte spavao od kad je podpredsjednik FBIH, a ne da je prespavao mandat...ultima_palabra wrote:Sveto je zaista razočarenje... od ovih ostalih se nije puno ni očekivalo. Prespavao čovjek mandat, pa sad vozi punom brzinom da sve nadoknadi.
sto posto zaslužio, to je ljudina kakve su rijetke u politici.cadburry wrote:Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga.
PederBanksy wrote:Sveto je ogromno razočarenje, valjda jer mu se donekle i vjerovalo ...
Ma Ramiz Zmaj mu nije ravan.lasta2 wrote:sto posto zaslužio, to je ljudina kakve su rijetke u politici.cadburry wrote:Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga.
Što nije stavio da je zamalo pobio ljude u Kladuši vozeći ko manijak u svom Audijcucadburry wrote:Ne bih ulazio u neka stranačka prepucavanja, ali Svetu pratim preko facebooka (https://www.facebook.com/PudaricSvetozar?fref=ts)i moram reći da mi je čudno ako je ovaj čovjek uopšte spavao od kad je podpredsjednik FBIH, a ne da je prespavao mandat...ultima_palabra wrote:Sveto je zaista razočarenje... od ovih ostalih se nije puno ni očekivalo. Prespavao čovjek mandat, pa sad vozi punom brzinom da sve nadoknadi.
Čovjek je konstantno na terenu, obilazi cijelu FBiH od velike kladuše preko Gradačca, pa do Neuma. Uglavnom obilazi povratnička naselja (povratnika svih nacionalnosti), razgovara sa ljudima, popravlja krovove, seoske puteve i sl., sa svojim budžetom koji ima kao podpredsjednik. Kamp mira u Srebrenici koji organizuje je za apsolutno svaku pohvalu.![]()
Eto skrolaj malo facebook page, ako meni ne vjeruješ. Možda to tebi nisu velike stvari, ali vjeruj mi da stotinama ljudi ono što je Pudarić radio bitno mijenja život. Ja sam možda ograničen i glup, bez vizije itd itd, ali ja jednostavno ne znam šta bi podpredsjednik FBiH trebao još uraditi, a da Sveto to nije radio. Šta bi ti još uradio na njegovom mjestu?
Ne znam za ostale, ali Sveto je zaslužio moj glas i dobit će ga.
svastaNaslovnica wrote:
Vrlo mlako, vrlo neuvjerljivo, žalosno zvuče i on i aplauzi...
Kakva gomila luzera
Naslovnica wrote:
Kakva gomila luzera
Jel on ovo ozbiljno?!!Naslovnica wrote:
Kakva gomila luzera
Sasvim razumljivo, isti su im ciljevi; trajno podijeljeno društvo prožeto vještačkim animozitetima a na osnovu kojih bi oni glumili zaštitnike (naroda, entiteta, države) a u stvarnosti čerupali budžete i dijelili tal.ultima_palabra wrote:U jednom trenutku sam pomislio da slušam druga Miću...
Na stranu ko je šta rekao, da vidimo šta je rečeno. Šta je netačno u tome da nekom ko ti je napravio kola koja ne rade i onda ti traži da voziš autoputem 129 na sat odgovoriš "a ko je ovo pravio?" To što je nešto rekao dodik ili lagumdžija ne postaje samim tim netačno.Skijaš wrote:
Bakir karina. Gazda mu je došao u sukob sa strancima i kada je sa Miletom odlučio dijeliti tužioce po principu tebi jedan, meni jedan, a i kada je sa Miletom odlučio dijeliti milione Elektroprenosa. I normalno da će mali žvaljo gurati tu antiameričku priču i međunarodne saveznike predstavljati kao protivnike i prijetnju. Mater mu jebem, i njemu i šefu mu. Da se nekako stranaca riješiti, eh kako bi se tad lakše kralo i pljačkalo.