Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo sam i ja ugledao na TV-u, čini mi se da je bila reportaža o Katalinskom pa su bila stara videa uglavnom Sarajeva. I mene zanima gdje bi ovo moglo biti. Mislim da nije Sarajevo jer čini mi se da u Sarajevu nema ovakav minaret sa dva balkona (šerefe).
Neko je napisao Zvornik ili VIšegrad, ali ni tamo nisam mogao naći ovu džamiju.
Ovo sam i ja ugledao na TV-u, čini mi se da je bila reportaža o Katalinskom pa su bila stara videa uglavnom Sarajeva. I mene zanima gdje bi ovo moglo biti. Mislim da nije Sarajevo jer čini mi se da u Sarajevu nema ovakav minaret sa dva balkona (šerefe).
Neko je napisao Zvornik ili VIšegrad, ali ni tamo nisam mogao naći ovu džamiju.
dragonz wrote: ↑31/07/2025 16:38
Gledao sam na BHT dokumentarac kako neki Bošnjak ide na neko brdo da napravi ime Tito ali nisam bio siguran koji je ta dva grada.
To u dokumentarcu je selo Mravinjac kod Goražda.
Znam i lika koji ide da (ili je išao) da to održava... udbaš stari
dragonz wrote: ↑31/07/2025 16:38
Gledao sam na BHT dokumentarac kako neki Bošnjak ide na neko brdo da napravi ime Tito ali nisam bio siguran koji je ta dva grada.
To u dokumentarcu je selo Mravinjac kod Goražda.
Znam i lika koji ide da (ili je išao) da to održava... udbaš stari
Znam da na forumu nije popularno kritikovati predratni period, ali neke od najseljačkijih primjera parkiranja u Sarajevu sam vidio 80tih i neposredno nakon rata, iako je auta bilo 3x manje nego danas..