Demokratska fronta Željko Komšić

Thorgerson

#34901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Thorgerson »

Ispasce na kraju SNSD najdrzavotvornija stranka od svih. :lol:
Banksy

#34902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

kluz franjo wrote:

Dokazane patriotske snage...
http://--- NO LINKS ---/clanak/Alen/465585 ... je-izjavio

Predsjednik KO SDP-a TK Enver Bijedić je komentarisao Komšićeve optužbe na njegov račun.

Komšićev potez je prouzrokovan alkoholom. On rano ujutro krene da pije i nije svjestan šta je izjavio

Naveo je da Željko Komšić radi direktno u korist SDA , te u dogovoru i prema nalogu određenih struktura SDA i djeluje.

starisalko

#34903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by starisalko »

Sta kmecite,veceras novi sastanak bh bloka i preuzmite vlast bez sda.BH blok je obicni kurac u kom se nezna ko koga vise mrzi.Da nisu svi pojedinacno gledali samo svoju guzicu blok bi bio formiran krajem 2017 i zajednickim listama bi izasli na izbore,al kako bi onda komso bio kandidat za predsjednistvo,a pedja i niksic prvi na izbornim i kompenzacijskim listama.Ovo sranje pod nazivom bh blok i treba da se raspadne.Ako imalo misle kao sto pricaju imaju priliku za lokalne izbore pa neka zajednicki izadju i pometu i sda i sbb.I nemojte mi samo one kako je komsic prvi izigro dogovor sa svojom kandidaturom.Ako vas je izigro sto ste snjim pravili blok.
fosna2014

#34904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by fosna2014 »

Nikšić odgovorio Komšiću.
JThomas

#34905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

Thorgerson wrote:Ispasce na kraju SNSD najdrzavotvornija stranka od svih. :lol:
u ovakvoj državi, onakvoj kakva jeste a ne kakva bi trebala biti...snsd i dodole su noseći stub :mrgreen:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#34906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kako fahricini botovi odradjuju posao :lol:
kluz franjo

#34907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Ja Željka ne bih nazvao "fahricinim botom", ali to je moje mišljenje. Ne moramo se složiti.
mzungu

#34908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mzungu »

A 225 k glasova leglo, sta kaze, komso nas a? *araj ne vadi, zaslluzili su!
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#34909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kluz franjo wrote:Ja Željka ne bih nazvao "fahricinim botom", ali to je moje mišljenje. Ne moramo se složiti.
fahricin prioriet jeste da sruši bh blok i da za to okrivi komšića. samo što je komšo puno pametniji od fahrice i te kontraobavještajne folove čita kao veselu svesku i uvijek je tri koraka ispred njega.
kluz franjo

#34910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

malakh wrote:
kluz franjo wrote:Ja Željka ne bih nazvao "fahricinim botom", ali to je moje mišljenje. Ne moramo se složiti.
fahricin prioriet jeste da sruši bh blok i da za to okrivi komšića. samo što je komšo puno pametniji od fahrice i te kontraobavještajne folove čita kao veselu svesku i uvijek je tri koraka ispred njega.
Iz tvoje tastature u Božije uši.
Odluke o koaliranju ili ne su čisto stranačke odluke. I kao takve su sve legitimne.
Ja lično mislim da koaliranje DF-a sa SDA na svim nivoima i zajednički ulazak u državnu i federalnu vlast sa SNSD/HDZ nije nikakva izdaja ili obmana birača. Mislim i da je ta koalicija logična i za DF bez nekog velikog rizika.
Ovo pišem bez ikakvog cinizma ili ironije.
To je čisto stranačka procjena i politička odluka DF.
Neki procjenjuju da je potrebna i korisna takva koalicija, drugi misle da nije. Sve legitimno, to je demokratija.
Bili izbori, izborni rezultati. Imaš rukice, nemaš rukice. Sve OK, sve legitimno.

Jednostavno ne mogu shvatiti, zašto se neistomišljenici etiketiraju na najgori mogući način, samo da bi nekome bilo lakše da uđe u takvu koaliciju.
Pozdrav
shbc

#34911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

Image

:roll:

Tacno bi se neko iz NS-a ili SDP-a osevapio kad bi im rekao "dobro, idite vise sa njima, jebali vas oni"
Banksy

#34912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

shbc wrote:

Tacno bi se neko iz NS-a ili SDP-a osevapio kad bi im rekao "dobro, idite vise sa njima, jebali vas oni"
Da, vrijeme je.

Mislim da je danas Nikšić to i rekao, na neki način.

Nikšić: Ako nismo spremni da potisnemo svoj ego u Bh. bloku, bolje je da se raziđemo
cvrčak_na_hedonizmu

#34913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

shbc wrote:Image

Sad ce Malakh da to ispinuje, jer treba branit državu i dati vlast SDA u KS, logično
It_is_a_Leclerc

#34914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Teško je od posljedica historijskog NE stradao Emir Suljagić koji se večeras istaknuo nazvavši članove Naše stranke, ni manje ni više, nego četnicima.

Ovaj vrni teoretičar ljevice u BiH, sa svojih hiljadu i nešto ekscesnih glasova, ovim je postao zvijezda desničarskih medija, panbošnjačkih analitičara koji su mu posvetili salve pohvala između naraavno "proučavanja teške geopolitičke pozicije za Bošnjake" :lol:
putokaz1

#34915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

SP i DF najveće razočarenje izbora 2018
GandalfSivi

#34916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

It_is_a_Leclerc wrote:Teško je od posljedica historijskog NE stradao Emir Suljagić koji se večeras istaknuo nazvavši članove Naše stranke, ni manje ni više, nego četnicima.

Ovaj vrni teoretičar ljevice u BiH, sa svojih hiljadu i nešto ekscesnih glasova, ovim je postao zvijezda desničarskih medija, panbošnjačkih analitičara koji su mu posvetili salve pohvala između naraavno "proučavanja teške geopolitičke pozicije za Bošnjake" :lol:
Nije dobro lik, nije ga lijepo prozivati...
putokaz1

#34917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Kako će bit dobro ni prag nije prošo
It_is_a_Leclerc

#34918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Za to u ovoj zemlji postoje institucije koje se bave zbrinjavanjem i pomaganjem lica sa duševnim smetnjama.

Kad čovjek, pritom kakav-takav političar, u javni prostor lansira izjavu da su članovi NS četnici (pritom to implicira i da su svi izabrani dužnosnici od opštine do kantona - četnici) ne pazeći da među njima ima i djece i supruga boraca, invalida i poginulih boraca u ratu, onda to postaje javni problem i tema za diskusiju.

Da je neko iz Naše stranke rekao da je SDA mudžahedinska stranka, pa dosad bi nekog objesili na Sebilju, bi života mi ugroženog.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

Image

naravno delirijum... teske droge... znali doticni ko je direktor kamernog i iz koje stranke... selam :bih:
GandalfSivi

#34920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

It_is_a_Leclerc wrote:Za to u ovoj zemlji postoje institucije koje se bave zbrinjavanjem i pomaganjem lica sa duševnim smetnjama.

Kad čovjek, pritom kakav-takav političar, u javni prostor lansira izjavu da su članovi NS četnici (pritom to implicira i da su svi izabrani dužnosnici od opštine do kantona - četnici) ne pazeći da među njima ima i djece i supruga boraca, invalida i poginulih boraca u ratu, onda to postaje javni problem i tema za diskusiju.

Da je neko iz Naše stranke rekao da je SDA mudžahedinska stranka, pa dosad bi nekog objesili na Sebilju, bi života mi ugroženog.
Salim se ba (mada ozbiljno mislim da nije dobar)...
fosna2014

#34921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by fosna2014 »

Ja ne mogu vjerovati da DF prenosi objave Saffa. Pa kao da Bakir sjedi iza tastature i upravlja stranicom DF?! :roll:
Banksy

#34922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

fosna2014 wrote:

Ja ne mogu vjerovati da DF prenosi objave Saffa.

Pa kao da Bakir sjedi iza tastature i upravlja stranicom DF?! :roll:
Ako upravlja strankom, što ne bi i stranicom?
Better Man

#34923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

It_is_a_Leclerc wrote:Teško je od posljedica historijskog NE stradao Emir Suljagić koji se večeras istaknuo nazvavši članove Naše stranke, ni manje ni više, nego četnicima.

A šta očekivati od čovjeka koji mijenja svoje mišljenje kao čarape. Prvo je pisao knjigu o Lagumdžiji kad ga je na sva zvona i glas hvalio, onda je promijenio priču i popljuvao ga, pa je opet promijenio priču i non stop tako. Jedan nebitan lik. Lik nije uopšte dobar.
ultima_palabra

#34924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Evo i on pominje kanalizaciju, da nije Suljagić=Maystor? :lol:
Thorgerson

#34925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Thorgerson »

-
Post Reply