Mirsad Baraković dogogodišnji član SDP-preko noći prešao uSDA i postao direktor Doma Zdravljakmirsad wrote:U koliko sati je sazvano masovno okupljane građana, protesti...
Samo, koliko ja znam nije tare direktor Doma zdravlja... koliko ja znam od je direktor SDA Lukavac... a neki je Jarović...ma Jamaković...
SDA-All about
-
putokaz1
#34876 Re: SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34877 Re: SDA-All about
nedaj se tarikČe, lukavac i semizovac su uzate 
- kmirsad
#34878 Re: SDA-All about
Pa ko je onda uhapšen... Tarik Arapčić, Mirsad, Jamaković ili taj Mirsad Baraković... il svi zajedno...putokaz1 wrote:kmirsad wrote:U koliko sati je sazvano masovno okupljane građana, protesti...
Samo, koliko ja znam nije tare direktor Doma zdravlja... koliko ja znam od je direktor SDA Lukavac... a neki je Jarović...ma Jamaković...![]()
Mirsad Baraković dogogodišnji član SDP-preko noći prešao uSDA i postao direktor Doma Zdravlja
-
putokaz1
#34879 Re: SDA-All about
Pa ko je onda uhapšen... Tarik Arapčić, Mirsad, Jamaković ili taj Mirsad Baraković... il svi zajedno...[/quote]
Vjeruj neznam još
znam ko je zaposlen Nelegalno
Nerm Alić čaln SDA koji je kupio diplomu medicinske škole,njega su ubacili onako bez konkursa po stranačkoj SDA direktivi
a ako je Tarik uhapšen bit će pušten pa i Babo mu je bio u zatvoru s Alijom zajedno
Vjeruj neznam još
Nerm Alić čaln SDA koji je kupio diplomu medicinske škole,njega su ubacili onako bez konkursa po stranačkoj SDA direktivi
a ako je Tarik uhapšen bit će pušten pa i Babo mu je bio u zatvoru s Alijom zajedno
- kmirsad
#34880 Re: SDA-All about
Vjeruj neznam jošputokaz1 wrote:Pa ko je onda uhapšen... Tarik Arapčić, Mirsad, Jamaković ili taj Mirsad Baraković... il svi zajedno...
a ako je Tarik uhapšen bit će pušten pa i Babo mu je bio u zatvoru s Alijom zajedno[/quote]
- Roccohljup
#34881 Re: SDA-All about
Avaz kaže (što znači da to mora biti istina
) da su oba uhapšeni
Zastupnik SDA u Parlamentu FBiH Tarik Arapčić i vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Lukavac Mirsad Jeraković privedeni su u MUP TK na saslušanje zbog sumnje da su počinili krivična djela čiji je ishod bio nezakonito zapošljavanje.
Tarik Arapčić, dugogodišnji kadar SDA, kako saznajemo, osumnjičen je za krivično djelo primanje dara radi trgovine utjecajem, dok je Mirsad Jeraković osumnjičen za krivično djelo zloupotreba položaja i ovlaštenja.
U MUP-u TK je u toku kriminalistička obrada, a Tužilaštvo TK će se nakon dostavljanja izvještaja očitovati o daljnjim mjerama.
- kmirsad
#34882 Re: SDA-All about
Žao mi ih je... ma bolje da su deset drugih, nego njih dvojicu, ma da su Bogdom 100 drugih, nego njih dvojicu... 
- Roccohljup
#34883 Re: SDA-All about
pa ako su krivi, sta ti ih ima biti zao?

- kmirsad
#34884 Re: SDA-All about
Žao mi što su samo njih dvojicu... žao mi što nisu sto drugih... prvo... pa onda njih dvojicu... 
- kmirsad
#34885 Re: SDA-All about
Malo neuspjelog sarkazma... 
-
Trebam te
#34886 Re: SDA-All about
nemogu stici , treba armija da sve lopove pohapse...kmirsad wrote:Žao mi što su samo njih dvojicu... žao mi što nisu sto drugih... prvo... pa onda njih dvojicu...
- kmirsad
#34887 Re: SDA-All about
Ma dovoljno je i ovo što imamo... neče se medo umorit dok igra na njihovim vratima... samo ne može pred sva vrata odjednom...Trebam te wrote:nemogu stici , treba armija da sve lopove pohapse...kmirsad wrote:Žao mi što su samo njih dvojicu... žao mi što nisu sto drugih... prvo... pa onda njih dvojicu...
-
furlan
#34888 Re: SDA-All about
I veli Bakir da jedna opstina vrijedi deset puta vise od drugih.
Ja nisam zaboravio a izgleda, napokon, ni Krajisnici.
Da vidimo jos sta ce ono sjeverno krilo pod komandom Kukica odluciti, koga podrzati ali cini se da ce se grcevite borbe voditi na prilazima Sarajevskom pasaluku mada su i tamo zadnje linije odbrane podobro truHle.
Ja nisam zaboravio a izgleda, napokon, ni Krajisnici.
Da vidimo jos sta ce ono sjeverno krilo pod komandom Kukica odluciti, koga podrzati ali cini se da ce se grcevite borbe voditi na prilazima Sarajevskom pasaluku mada su i tamo zadnje linije odbrane podobro truHle.
-
putokaz1
#34889 Re: SDA-All about
Krajška enklavafurlan wrote:I veli Bakir da jedna opstina vrijedi deset puta vise od drugih.![]()
Ja nisam zaboravio a izgleda, napokon, ni Krajisnici.![]()
Sarajevski pašaluk
Tuzlanska crvena republika
Na što smo spali
-
furlan
#34890 Re: SDA-All about
Pa to su rezultati politike doticnih. 
-
putokaz1
#34891 Re: SDA-All about
Postoji vjerovatnoća da i nakon 07.10. nastave vladati,druga varijanta je šira koalicija ljevice i novonastalih stranakafurlan wrote:Pa to su rezultati politike doticnih.
- drug_profi
#34892 Re: SDA-All about
Ma oni se moraju maknuti po cijenu bilo kakve koalicije. Ako bi moglo od samo 2-3 stranke to bolje.
HDZ je siguran partner u vlasti i od toga se ne moze pobjeci, ali HDZ ima bar dvije stvari koje su zajednicke za ljevicu. To je sto brzi put ka NATO i odvajanje od Tursko-Ruskog uticaja.
SDA nas vec isporucuje Erdoganu. Evo imamo jucer slucaj studenta iz BiH koji je uhapsen u Turskoj pod optuzbom da je FATO.
Sta je nasa vlast uradila? Mislite da bi bilo ciji gradjanin mogao biti tako uhapsen bez diplomatskog skandala?
HDZ je siguran partner u vlasti i od toga se ne moze pobjeci, ali HDZ ima bar dvije stvari koje su zajednicke za ljevicu. To je sto brzi put ka NATO i odvajanje od Tursko-Ruskog uticaja.
SDA nas vec isporucuje Erdoganu. Evo imamo jucer slucaj studenta iz BiH koji je uhapsen u Turskoj pod optuzbom da je FATO.
Sta je nasa vlast uradila? Mislite da bi bilo ciji gradjanin mogao biti tako uhapsen bez diplomatskog skandala?
- kmirsad
#34893 Re: SDA-All about
Sad čuo da je dezinformacija da su privedeni Arapčić i onaj direktor Doma zdravlja Lukavac i da je vijest o njihovom hapšenju, koju je objavio Dnevni Avaz i Klix... demantovana...
Izgleda putokazu, da ti bi u pravu...
Izgleda putokazu, da ti bi u pravu...
-
Novak20
#34894 Re: SDA-All about
Preuveličano ali logično.
https://thebosniatimes.ba/16761/sda-ovi ... prevljaka/
https://thebosniatimes.ba/16761/sda-ovi ... prevljaka/
Ali kako saznaje The Bosnia Times, iz krugova bliskih vrhu SDA, Zvizdić se povukao zbog prijetnji koje su mu upućene od strane Fikreta Prevljaka. Navodno ga je Prevljak uhvatio za kragnu od košulje i „šapnuo“ mu nešto zbog čega se Zvizdić predomislio i iznenada preko medija saopćio da povlači svoju kandidaturu za člana Predsjedništva BiH.
Potom, oni koji tvrde da „odredima smrti“ komanduje Sebija Izetbegović bez znanja Bakira Izetbegovića, skloni su uvjerenju da je turski presdjednik Recep Tayip Erdogan skratio protokol boravka u Sarajevu da bi izbjegao situaciju izjašnjavanja o podršci Sebiji Izetbegović za člana Predsjedništva BiH što je bilo izrežirano da se desi na iftaru.
Nakon što je Erdogan eskivirao da sebe dovede u takvu situaciju, Izetbegovići su shvatili poruku i tek tada odlučili da se gospođa Izetbegović povuče iz utrke. No, tada je već Zvizdić bio donio odluku i Šefik Džaferović je bio posljednji izbor.
- Droog
#34897 Re: SDA-All about
Hebo House Of Cards...

- Roccohljup
#34898 Re: SDA-All about
i game of thrones......skupaDroog wrote:Hebo House Of Cards...
-
Crvene_brigade
#34899 Re: SDA-All about
koliko je kriminalizirana sda propala i izgubila politički kompas govori i podatak da im je šef izbornog štaba u starom gradu polupismeni stranački uhljeb Haris Zahiragić, prenosi vehabijski portal saff i režimski megafon raspadajuće sda. i ponovo se, po ko zna koji put, zloupotrebljava mjesec ramazan i iftari za vođenje prizemne predizborne kampanje lopovske sda.