Stroj-2 wrote:
Ima rat i to veliku ulogu, a pustio bi ja tebe paša u tuđinsku zemlju s 19 godina pa da vidim tebe kako ćeš se snać, znam iz iskustva što pričam, lako je palamudit u toplom iz fotelje '' 'ta će on '' i smijat se,a teško zavrnut rukave i radit. Utiče na psihu il te slomi il ojačaš, lik je izašo jači i uspio, ne možeš mu uskratit ni umanjit uspjeh jer smo obojica pitari znaš sam, a ti ga možda ne lišvo jer je štrumf, ni meni nije tolko drag, al govorim o igračkim i psihičkim sposobnostima, ne o taborskiom opredjeljenju, jer su talijani inače skloni pljuvanju i hejtanju ala mi.
A što se tiče kluba, došo je zbog PARA paša, nije zbog panini sličica. Bili ljudi najkonkretniji i potpiso. Ne možeš očekivat od igrača s 29 da žari i pali ko da mu je 23, godine čine svoje i razmišlja malo drugačije porodica, žena djeca fazoni.
A što se tiče Rome, prenapuhana ekipa s 2,3 dobra pojednica, ostatak mrtvi prosjek, kolko god talijani furali ipak su oni daleko od ostatka giganta evropskih. Pa ne možeš od govana pitu pravit, vazda bilo.
Eto svi ljudi koji su prošli neki od ratova ne mogu psihićki pasti.

Mislim daj ba, ne miješaj rat u ovo. Normalno da je uspio i da ima ogromnog uspjeha u svojoj karijeri, ne umanjujem ni sekunde.
Ne očekujem od igrača sa 29 godina (uskoro 30

) da žari i pali, ali očekujem da ponekad zabije sa 3, 7, 9 metara gol.

Ako je već došao u ekipu koja je puna krampi i istrošenih igrača, onda neka motivaciju nađe u nečemu drugom, ne mora u kvaliteti ekipe.
Fulio si isto i oko ovoga da li mi je drag, da li ga volim, pitar, štrumf, bordo, plavo i slično. Ne trpaj me u ovakve rasprave tako ti Boga dragog.