Bosna zatvorena nedavno, downton prosao par puta oko 12 konobari zatvaraju ?BadBoy wrote: ↑10/11/2020 16:34Bosna, Downtown
Kad jedan veliki "poduetnik" i "ugostitelj" d.stojnic mora zatvorit u 11 vjeruj mi da moraju svi ..
Moderator: O'zone
Bosna zatvorena nedavno, downton prosao par puta oko 12 konobari zatvaraju ?BadBoy wrote: ↑10/11/2020 16:34Bosna, Downtown
Kako da ne! Stvar je pojedinca ali bi ti zatvarao džamije. Prošla su ta vremena davno. Osim ako opet oni iz IZ ne zatvore džamije kao u martu na sedam sedmica.
dakle, ti si protiv ove mjere zato što pretpostavljaš da će doći neka druga. Inače nisi, al zlu ne trebalo da ja odmah kažem da jesam....
Pa ljudi neće ići u noćne klubove, smanjit će se i sijela po kućama i bit će manje susreta među ljudima.....
pa spomenuio je čerkez da kaznjavati moze i treba policija i inspekcija,ne moze im on to naredititindbe wrote: ↑10/11/2020 17:03 Šta kaže "zbog neodgovornih pojedinaca".
Pa kazni te pojedince tj. objekte. Znači znaju da to neki ne poštuju i plaćaju kaznu il šta već.
Pa zapečati objekat onda ako se ponovi prekršaj..
A vidim sad bila aktivna zabrana okupljanja na otvorenom za 50+ osoba, a na predizbornim skupovima po par stotina ljudi, a sigurno i više od 30 u džamiji kad dođe prvi u Bošnjaka.
Znači mjera je čisto oštrenje kurca i moguće ispitivanje terena za duže zabrane.
Ne vjerujem da će uvesti policijski sat od 20:00 - 05:00.
pa hoće,ako rade noćni klubovi, kafane, omladina izlazi u ta doba...hoće...
Ako ti nemaš šta raditi niko ti ne brani da se zatvoriš kući 24 sata osim ukoliko nisi bio sarkastičan.manuchao91 wrote: ↑10/11/2020 18:31 Drago mi je sto je uveden policijski sat.Najvise bih volio da se uvede od 20 h do 5 ujutru da besposličari nemaju dje besposličariti.Proklete besposlene jebene propalice
Eto Senadu sljedeće gošće.
kako zdravlje?
Zdravlje i zastita ljudi mi ni najmanje ne smeta ni sad ni poslije izbora ali tako da se spasi barem jedan zivot ali ne ne ovaj nacin ,zatvoris nesto kad nema ljudi , ali zato preko dana sve na izvolte.Jos preko dana su vani oni koji su najvise ugrozeni i ti ih pustis da se se mjesaju sa prenosiocima a zatvoris ih kad su i sami zatvoreni ko i svi mi.Ja jesam za restrikcije kao i u evropi ali ti kao i svi zanemarujete ono najvaznije pored zdravlja ljudi a to je kako ce zivjeti i prezivjeti svi oni koje zakljucas sat dva pola dana ili dan.Evropa ce te zaljucane zastiti manje vise na ovaj ili onaj nacin a koce ove ljude ovde zastiti na bilo koji nacin.Po tvom nece umrijeti danas od corone ali ce sutra krepati od gladi a tebi svjedno.E meni nije ,ili cemo ih zastiti i danas i sutra ili necemo nikako.
ispisali stranice i onda opet ista pitanja.
ajde drago mi je

Čiji je skup i gdje se održava?Nivelacija wrote: ↑10/11/2020 18:58
Sta kazete neke nove mjere uvedene? Hhahah![]()
30 ljudi?Policija ih osigurava jos
![]()
nevjerovatno, predajem se, pobijedili suNivelacija wrote: ↑10/11/2020 18:58
Sta kazete neke nove mjere uvedene? Hhahah![]()
30 ljudi?Policija ih osigurava jos
![]()