Ono sto mene brine jeste ovo - nikako sa nacionalnim strankama.kiligonzales wrote: Ima smisla ovo sto je rekao, ako je za BH Blok prihvatljivije da suruju sa HDZ, a ne sa SDA tj. UZP-ovcima u odnosu na patriotsko-kriminalnu hobotnicu, onda je jasno da u BH bloku neko jede dobro govna. U ovome slucaju pojedinci iz SDP. Bolje je otici u opoziciju skroz i odnjegovati princip necemo s nacionalistima u vlast nigdje, nego misliti jedno, govoriti drugo, raditi trece. Iz price SDP je taj koji ne zna sta bi.
Nasa stranka ispade kompaktnija i principijelnija i od SDP i od DF, razumljivo godinama u opoziciji sa jednakim principima, ovi kako su kusali vlast i poceli medjusobno trvljenje, sad nista manje ne lice iznutra na SDP 2014. godine pred raspadom, ono razlika u misljenju, interesi pojedinaca, rezultirace novim odlivima i papcima. Preslikana slika sa lokalnih izboram 2016. u KS.
BH Blok u fazonu pizda ko izda. Pijaca politika. Fuj.
Mislim ok. Ali ajmo biti realni evo kolike su sanse da ce se kod Hrvata i u RS pojaviti neko osim SNDS-a ili HDZ-a? Ustvari bio je Savez za promjene.
Naravno. Moze se desiti i to, teoretski. Ali za to ce trebati desetine godina. Daleko su oni od toga.
Drugo, moze se uci u vlast i biti korektiv. Samo ja to ne bih radio sada i bolje je sto nisu. Ali naredne izbore, ne znam. Razmisliti o tome. Jer ako se ne udje u vlast, onda opet prepustas stetocinama da nam cine jos vecu stetu.