odlicni efekti, prosjecna gluma, los film.
Moderator: _BataZiv_0809

Da nisi preporucio, ne bi mi palo na pamet da pogledamjohnnykola wrote:
John Cleese wrote:Da nisi preporucio, ne bi mi palo na pamet da pogledamjohnnykola wrote:
Nije lose.
John Cleese wrote:
statixx wrote:Sinoc sam pogledao Boyhood, i ne pamtim kada sam onako uzivao u filmu.

Mnogo dosadan film. Sve cekas da se nesto desi ali dzaba.John Cleese wrote:
pogledah i ja sinoc ...dobar dobarbanjaluka078 wrote:Dobar Infiltrator.
Meni nije dosadan, naprotiv, ali... vjerujem da tebi jeste i tu je kraj - rasprava bi bila posve besmislena.dulekrele wrote:Mnogo dosadan film. Sve cekas da se nesto desi ali dzaba.John Cleese wrote:
To bih i ja tebi mogao reci. Ali ti i dalje raspravljas o ukusima. Kao sto si ti rekao da je film dobar meni je dosadan toliko da ga nisma uspio odgledati do kraja. Tu prestaje svaka daljnja prica.John Cleese wrote:Meni nije dosadan, naprotiv, ali... vjerujem da tebi jeste i tu je kraj - rasprava bi bila posve besmislena.dulekrele wrote:Mnogo dosadan film. Sve cekas da se nesto desi ali dzaba.John Cleese wrote:
Ne bi, medjutim, bilo lose da citiranu izjavu upotpunis - navedi (ako vec prije nisi, nisam provjeravao) par filmova koji ti nisu bili dosadni i mozda ces spastiti nekoga ko ima slican kriterij i ukus

Zlatno pravilo koga se treba držati je:dulekrele wrote: To bih i ja tebi mogao reci. Ali ti i dalje raspravljas o ukusima. Kao sto si ti rekao da je film dobar meni je dosadan toliko da ga nisma uspio odgledati do kraja. Tu prestaje svaka daljnja prica.
Svi ti sad gledali Bakir IzetbegoWitchdezurni_ucenik wrote:Kakav je novi Blair Witch vrijedi li otici u kino?