SDA-All about

heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#34826 Re: SDA-All about

Post by heat »

bersK wrote:
heat wrote:Zaboravio na ramazan i da ne valja lagati :lol:
Šta zna ramazan šta je predizborna kampanja? :lol:
:lol:
Matzan

#34827 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

Sve lijepi i dobri ljudi.
Kad vidim onog krmka Nikšića (doduše, sad su dvojica) i onaj skup alkoholičara zvani SDP odmah mi se povraća.
last mohicans

#34828 Re: SDA-All about

Post by last mohicans »

Nek su ovi lijepi, ko meleći, neuzbillahi, plahi, namirisani mirisom najljepšeg miska, zvanog korupcija, pljačka, nepotizam, otimačina, đe sam tu ja i do sutra nabrajti njihove mirise ramazana i somuna koji se iz njih se širi. Prvi Sarajlić je alkoholik, a Seka, prva hanuma i kvazidama u Bošnjaka zna Boga lanuti, pred svitom UKC. Raspitaj se malo. Početak konačnog kraja , aBd, da malo Baketa glumim, im je već odsvirao. Slobodno me citiraj u oktobru. Ovo što oni propagiraju je čisti mazohizam i umobolnost i samo najrođeniji njihov može ovo podržavati i braniti.
It_is_a_Leclerc

#34829 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Šefik Džaferović će svoju političku karijeru okončati porazom na izborima. I ima neke kosmičke pravde u tom.

Pokušaj bračnog para Izetbegović da vlast ostane u rukama bivših AID-ovaca će biti osujećen voljom naroda.
isx

#34830 Re: SDA-All about

Post by isx »

Tu im je negdje i fajrunat. :D
Nadzorna_ploca

#34831 Re: SDA-All about

Post by Nadzorna_ploca »

Gledaj faca, mene sramota. :lol:
cyprus

#34832 Re: SDA-All about

Post by cyprus »

Znači Šefik, Čova i Dodik... Hajd cool...
starii

#34833 Re: SDA-All about

Post by starii »

Image

za raju iz prvog reda i drugih redova, jedna pjesma,a pocinje sa A molom...

DonieBrasco

#34834 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Nadam se da ce građani ovu bandu u okotobru poslati na otpad politike a kasnije i u zatvore.
Cherry-Cherry

#34835 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Jao njuški i glavuša :skoljka: fuj
Hafis

#34836 Re: SDA-All about

Post by Hafis »

Gledajući ovako sa strane, ovaj lik stvarno nema šanse da se progura u predsjedništvo.
Treba stvarno iskreno voljeti SDA da bi ga čovjek mogao zaokružiti na izborima. Mislim da ga neće ni polovica SDA-članstva zaokružiti.
Trtebao je Bakir iz prašine izvuči Mašovića, još prije godinu dana. Malo glancanja, malo patetike, koja borbena, onda ga gurnut pored sebe par puta pred kamere, i on bi se ušetao u predsjedništvo k'o kući u špajz. A ovako, vuna. Neš' ništa.
Cherry-Cherry

#34837 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Matzan wrote:Sve lijepi i dobri ljudi.
Kad vidim onog krmka Nikšića (doduše, sad su dvojica) i onaj skup alkoholičara zvani SDP odmah mi se povraća.
Jesu vala lijepi, sve ljepotani i ljepotice, kao iz Holivuda da su došli. A i dobri su, vidi im se na čehri, baš pozitivna energija blješti iz njih. Sunce te obasja kad ih vidiš, ljubi ih majka poštene i dobre
:run:
Evo odoh sad da povraćam
megaman4

#34838 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Ko god preuzme vlast, zatečiće praznu državu bez naroda, bez privrede i bez budućnosti jer Bosanci i Hercegovci svih vjera i nacija svoj život će graditi na, po nekima, mrskom Zapadu, a ne istoku.

To je budućnost koju ni Bakir i Radončić neće moći spriječiti, jer će BiH biti prazna zbog ovakvih likova.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34839 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

jedva cekam milion radniH mjesta i platu milju i po... Allah vas nagradio :bih:
Matzan

#34840 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

megaman4 wrote:
Ko god preuzme vlast, zatečiće praznu državu bez naroda, bez privrede i bez budućnosti jer Bosanci i Hercegovci svih vjera i nacija svoj život će graditi na, po nekima, mrskom Zapadu, a ne istoku.

To je budućnost koju ni Bakir i Radončić neće moći spriječiti, jer će BiH biti prazna zbog ovakvih likova.

A, ima li neko da bi nas mogao spasiti?
megaman4

#34841 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Matzan wrote:
megaman4 wrote:

A, ima li neko da bi nas mogao spasiti?
Sa ovakvim politicarima i narodom trenutno takvog autoriteta NEMA!
Matzan

#34842 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

Pa dobro. Nema i gotovo. Ne treba pjeniti oko toga.
Šuplja je priča da neko odlazi na Zapad zbog Bakira, Čovića, Doidika ...
Odlaze ljudi sa cijelog Balkana, iz Afrike, Azije, migriraju i unutar EU tražeći bolji posao i uslove za život.
Bosna nikad nije bila Švicarska, a teško da bi postala da neznamti kakve stručnjake dovedeš.
drug_profi

#34843 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Beznađe koje naši političari kreiraju naročito pomaže da se ubije nada u bolje sutra.
Nakon rata ja sam imao prolaz u USA, sponzora i otvoren put na ime mješovitog braka. međutim ovdje sam imao stan, i supruga i ja poslove koji su nas čekali, nešto u nekretninama, nešto u dionicama naših firmi... i nadu. Da gore od rata ne može biti.
Tačno je da ne može gore, ali jel to dovoljno? Sad bi mi djeca bili amerikanci, Stanove i dionice bih prodao, poslovi bi se novi našli, ali hajd ti u tom momentu računaj da će ova stoka sjebat budućnost ne jednoj generaciji već definitivno svakoj koja se ovdje ikad rodi. Dakle vječno i zauvijek su pretvorili ovaj komad zemlje u banana državu gdje će uzgajati nesposobne poltrone, u pseudofeudalnom sistemu, sa fiktivnom pravnom državom.
Sa također sjebanim obrazovnim sistemom odakle više niko neće izaći sa znanjem koje mu garantuje da će bilo gdje drugo moći raditi kao stručnjak.
Sa zdravstvom čija je svrha da štedi na pacijentima, a ne da ih liječi. I da ušteđeni novac prikazuje kao uspjeh.

I sad ovaj .... (nema adekvatnog imena)... bez trunke srama obećava 1400 maraka prosječnu platu i milion radnih mjesta!!!!

Da ne obješnjavam zašto je to nemoguće i zašto je ovo sramotna prozirna laž!!!
megaman4

#34844 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

drugi profil wrote:Beznađe koje naši političari kreiraju naročito pomaže da se ubije nada u bolje sutra.
Nakon rata ja sam imao prolaz u USA, sponzora i otvoren put na ime mješovitog braka. međutim ovdje sam imao stan, i supruga i ja poslove koji su nas čekali, nešto u nekretninama, nešto u dionicama naših firmi... i nadu. Da gore od rata ne može biti.
Tačno je da ne može gore, ali jel to dovoljno? Sad bi mi djeca bili amerikanci, Stanove i dionice bih prodao, poslovi bi se novi našli, ali hajd ti u tom momentu računaj da će ova stoka sjebat budućnost ne jednoj generaciji već definitivno svakoj koja se ovdje ikad rodi. Dakle vječno i zauvijek su pretvorili ovaj komad zemlje u banana državu gdje će uzgajati nesposobne poltrone, u pseudofeudalnom sistemu, sa fiktivnom pravnom državom.
Sa također sjebanim obrazovnim sistemom odakle više niko neće izaći sa znanjem koje mu garantuje da će bilo gdje drugo moći raditi kao stručnjak.
Sa zdravstvom čija je svrha da štedi na pacijentima, a ne da ih liječi. I da ušteđeni novac prikazuje kao uspjeh.

I sad ovaj .... (nema adekvatnog imena)... bez trunke srama obećava 1400 maraka prosječnu platu i milion radnih mjesta!!!!

Da ne obješnjavam zašto je to nemoguće i zašto je ovo sramotna prozirna laž!!!
:thumbup:

Nema se sta vise dodati.
JThomas

#34845 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

plata će sigurno nekad biti hiljadu i po maraka. mora biti. a hoće li hljeb tada biti dvije i po, tri, ili pet...eh sad.
Novak20

#34846 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Šta je ova SDA uradila u protekle četiri godine ????

Spašavala BiH ili nešto izgradila ??? Vranduk 4 ??? Autocestu ???? :D
SimkeA

#34847 Re: SDA-All about

Post by SimkeA »

Nevjerovatno da suna danasnjem glasanju cak 22 listica bila nevazeca. Javljaju se ozbiljne pukotine u jedinstvu bez snage.
Novak20

#34848 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Jedinstveni u neradu i u pljačkanju. :D
drug_profi

#34849 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Njih na okupu drzi samo jos licni interes. Dok su u vlasti tu su, ako ispadnu, slijedi rasulo.
Janjicar

#34850 Re: SDA-All about

Post by Janjicar »

Vidi Seke u prvom safu, jest se upicanila.

EDIT: U bukvalnom smislu desna ruka Baketu :run:
Post Reply