Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34826 Re: Liverpool FC
Zadnja cetvrtina sezone. Ne sjecam se kad smo se zadnji put borili za trofej na oba glavna fronta, vjerovatno se slabo ko i sjeca. Ljepota. Ocekujem duplu krunu iskreno i sve osim toga ce za mene biti veliko razocarenje. Nesto imam osjecaj da ce City kiksati sad protiv Fulhama i da ce ih Babel veliki rijesiti. U ligi prvaka imamo otvoren put do finala realno a najtezi match up za nas bi bio Juventus koji igra grozan fudbal i to nam nikako ne odgovara.
- AmiĐa_Idriz
#34827 Re: Liverpool FC
Dejan Lovren has emerged as a summer target for Roma, Napoli and AC Milan - Roma are lining up the Croatian in case they lose Kostas Manolas while Napoli are considering possible replacements for Kalidou Koulibaly. [@MirrorFootball]
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34828 Re: Liverpool FC
Koulibaly i da nam daju jos 20 miliona i moze ici 
-
Mustang1
#34829 Re: Liverpool FC
Nek iskoriste Dejana za Koulibalya
Neka ga ponude i jos 80 miliona i da napomenu da je to jedini nacin kako ce Napoli dobiti Dejana, da ga nece pojedinacno prodati 
- skafiskafsnjak
#34830 Re: Liverpool FC
"Virgil Van Dijk, igrač Liverpoola, morat će se iseliti iz kuće u kojoj trenutno živi jer se vlasnik vraća sa svojom obitelji na duži period. Vlasnik kuće je ni manje ni više nego novi / stari trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer"

- SmokingMan
#34831 Re: Liverpool FC
A poželio sam se Liverpoola,ko svoga bližnjeg. 
- no_sekirli
#34832 Re: Liverpool FC
Ma da budem iskren, i da završimo drugi u PL i i da ispadenmo u polufinalu LP (pošto kontam da će se proći Porto), ja bih bio zadovoljan sezonom. Naravno, priželjkujem i ja obje titule i nadam se. Drago mi je da je klub nakon dosta sušnih godina, kratkročnih bljeskova, konačno postao faktor na mapi nogometa.
Što se Deje tiče, očigledno je da je postao višak, naročito nakon onog sranja kad nije prijavio povredu na početku sezone i vratio se na pripreme ozlijeđen. Klopp očigledno ne prašta takve stvari nikome, Sakha je potjerao javno, ovoga će izgleda isto prodati, jer mu ne vjeruje više, ali ne zbog igračkih (ne)kvaliteta. Iskreno se nadam da će Vrigil dovesti svog jarana iz repke na to mjesto
Jedva čekam vikend, ove reprezentativne pauze mi je stvarno više dosta.
Što se Deje tiče, očigledno je da je postao višak, naročito nakon onog sranja kad nije prijavio povredu na početku sezone i vratio se na pripreme ozlijeđen. Klopp očigledno ne prašta takve stvari nikome, Sakha je potjerao javno, ovoga će izgleda isto prodati, jer mu ne vjeruje više, ali ne zbog igračkih (ne)kvaliteta. Iskreno se nadam da će Vrigil dovesti svog jarana iz repke na to mjesto
Jedva čekam vikend, ove reprezentativne pauze mi je stvarno više dosta.
- AmiĐa_Idriz
#34833 Re: Liverpool FC
1/2 LP je opet odličan rezultat za sada, vrlo lako smo se pod Kloppom vratili u samu Europsku elitu.
A za Prem..heh
U svakom slučaju jedva čekam više nedjelju
A za Prem..heh
U svakom slučaju jedva čekam više nedjelju
-
Korovjev
#34834 Re: Liverpool FC
Pročitah da VVD trenutno živi u kući koji je iznajmio od Solskjaera, pa da će je morati napustiti jer se ovaj useljava trajno.
Ako mu prije izlaska ne napravi niz manjih dizajnerskih zahvata na kući treba mu uzeti mjesto pomoćnika zamjenika kapitena:
- Dalglshovom slikom zamijeniti ogledalo u kupatilu iznad lavaboa na kojem se brije;
- otirač ispred ulaznih vrata na kojem piše welcome maknuti tako da se može onim finim pločicama napisati YNWA. Da znaju gosti gdje ulaze.
- tv u dnevnom boravku namjestiti tako da je na svakom kanalu neka velika Live tekma.
- na plafonu u spavaćoj sobi iznad bračnog kreveta nacrtati 5 CL klempi i to onim bojama što svijetle kad se ugasi svjetlo.
Ako mu prije izlaska ne napravi niz manjih dizajnerskih zahvata na kući treba mu uzeti mjesto pomoćnika zamjenika kapitena:
- Dalglshovom slikom zamijeniti ogledalo u kupatilu iznad lavaboa na kojem se brije;
- otirač ispred ulaznih vrata na kojem piše welcome maknuti tako da se može onim finim pločicama napisati YNWA. Da znaju gosti gdje ulaze.
- tv u dnevnom boravku namjestiti tako da je na svakom kanalu neka velika Live tekma.
- na plafonu u spavaćoj sobi iznad bračnog kreveta nacrtati 5 CL klempi i to onim bojama što svijetle kad se ugasi svjetlo.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34838 Re: Liverpool FC
Korovjev wrote:Pročitah da VVD trenutno živi u kući koji je iznajmio od Solskjaera, pa da će je morati napustiti jer se ovaj useljava trajno.
- AmiĐa_Idriz
#34839 Re: Liverpool FC
Mbappe zadnju utakmicu odigrao u januaru 2018-te kad je sjebao koljeno, danas prvi put za U23 ekipu zakoračio na teren i odma dva gola 

- King_Kenny
#34840 Re: Liverpool FC
Korovjev wrote:Pročitah da VVD trenutno živi u kući koji je iznajmio od Solskjaera, pa da će je morati napustiti jer se ovaj useljava trajno.
I ja čekam nedjelju, da vidimo kako se bori za titulu.
- no_sekirli
#34841 Re: Liverpool FC
Imam li samo ja taj osjecaj, ili se klubovi bore ko ce napraviti vise gresaka protiv Shitija?
Ljepse bi bilo da predaju i upise se 3:0 nego ovako.
- AmiĐa_Idriz
#34842 Re: Liverpool FC
Liverpool have completed the signing of 17-year-old Blackburn Rovers goalkeeper Ben Winterbottom. [@JamesPearceEcho]
The teenager featured on the bench against Everton for the U18s squad on Saturday.
The shot-stopper has been praised already by Barry Lewtas after impressing at his trial at the Kirkby Academy.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34843 Re: Liverpool FC
Nemas, nego je to tako, predaju se prije pocetka jer imaju tu neku predstavu da se radi o superekipi a ne najprecjenjenijem sportskom kolektivu u historiji, mada me ne bi cudilo da se to danas zavrsilo i ispod stola mozda obzirom da je ovaj Fulham vec ispao pa nije imao nekog motiva osim da im povrijedi kojeg igraca. JEdina dobra vijest povreda Aguera...no_sekirli wrote:Imam li samo ja taj osjecaj, ili se klubovi bore ko ce napraviti vise gresaka protiv Shitija?
- AmiĐa_Idriz
#34844 Re: Liverpool FC
I svaka od ovih utakmica na najvišem mogućem nivou pokazuju kakva je klasa Virgil. Stijena.Mohamed Salah and Virgil van Dijk have appeared in all 31 Premier League matches for the Reds so far this season.
No Liverpool outfield player has been ever present throughout a top-flight campaign since Martin Skrtel back in 2010/11.
Roberto Firmino missed just one league game last season, while Nathaniel Clyne did likewise in 2016/17.
Remarkably, Salah and Van Dijk have only sat out two league matches each since they signed for Liverpool.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34845 Re: Liverpool FC
Opet ova prevara Keita povrijedjen. I mi nasli dovoditi igrace iz yebene Gvineje....
nadam se da ga prodajemo za bar duplo manje
- no_sekirli
#34847 Re: Liverpool FC
Vidio sam neku fotku da ga Lovren kvalitetno odvalio djonon u koljeno, ne znam ima li to kakve veze.Gerro wrote:Opet ova prevara Keita povrijedjen. I mi nasli dovoditi igrace iz yebene Gvineje....
Govorilo se da ce i Ox biti spreman poslije ove pauze, vidjet cemo klupu danas...
- AmiĐa_Idriz
#34848 Re: Liverpool FC
Ox neće sigurno biti u rosteru, za Keitu nisam vidio ništa, trenirao je regularno ali čini mi se da sam vidio negdje da nije viđen u hotelu sinoć. Al haj vidjećemo.
- SmokingMan
#34849 Re: Liverpool FC
Otegla se pauza ko mejsec posta. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34850 Re: Liverpool FC
Utakmica sezone. Dobijemo li titula je nasa i City se tu nista ne pita. U svakom drugom rezultatu nazalost sve je gotovo.