Kosovo nije gotova stvar sve dok ne potpisemo suprotno, do tada moze da bude ova polu drzava
Dešavanja u Srbiji
- Young Erotica
#34801 Re: Dešavanja u Srbiji
Slazem se, arbitraza je najbolje rešenje. Ako je tako kao sto piše gore valjda je vama u interesu da se to sto pre završi ne znam čemu onda ova odugovlačenja.
Kosovo nije gotova stvar sve dok ne potpisemo suprotno, do tada moze da bude ova polu drzava
- Maraschino
#34802 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Slazem se, arbitraza je najbolje rešenje. Ako je tako kao sto piše gore valjda je vama u interesu da se to sto pre završi ne znam čemu onda ova odugovlačenja.
Kako ti vidis najbolje rjesenje za Kosovo?
a) povratak u nadleznost RS
b) potpuna nezavisnost
C) podjela
...a evo jos materijala da vam Vucic ne prica kako mi nemamo nista(kako bi nam Vucic ustupio tu dokumentaciju da je izgorjela u ratu?)
Imam osjecaj da komuniciram sa osobom zenskog pola, ako je tako Sretan 8. mart.
- Young Erotica
#34803 Re: Dešavanja u Srbiji
Ili priznanje ili zamrznuti konflikt do nekog novog odmeravanja snaga, nema sredine jednostavno. Ali ja nisam merodavan,finansijski sam dobro situiran i nemam potrebu za blagodetima EU.
To za centrale ne znam, kao ni većina. Zato je arbitraza najbolje rešenje.
Haha, nisam zensko hvala bogu inače bi se omastili mnogi za medjunozje ahahahaha.
Haha, nisam zensko hvala bogu inače bi se omastili mnogi za medjunozje ahahahaha.
- LBVIEW
#34804 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa jeste u cilju da sesto prije zavrsi, samo ne onako kako je Vucic zamislio,, vec uz medjunarodnu arbitrazu, koje ce prije ili kasnije biti.Young Erotica wrote:Slazem se, arbitraza je najbolje rešenje. Ako je tako kao sto piše gore valjda je vama u interesu da se to sto pre završi ne znam čemu onda ova odugovlačenja.
- Maraschino
#34805 Re: Dešavanja u Srbiji
Young Erotica wrote:Ili priznanje ili zamrznuti konflikt do nekog novog odmeravanja snaga, nema sredine jednostavno. Ali ja nisam merodavan,finansijski sam dobro situiran i nemam potrebu za blagodetima EU.
hahaaa...ok
- CSKA
#34806 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam bas koliko je arbitraza dobra za Srbiju.U svakoj fol nekoj arbitrazi,dogovoru ispali smo donji,zato Vucic i juri da se ovo resi "prijateljskim" putem .
Bas me zanima kakvo ce resenje naci za Kosovo.Zamrznuti sukob, pa ni Srbija ni Kosovo nece u EU
Bas me zanima kakvo ce resenje naci za Kosovo.Zamrznuti sukob, pa ni Srbija ni Kosovo nece u EU
- LBVIEW
#34807 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa naravno da bi "prijateljski" zato, sto za ono sto trazi, nema validne argumente.CSKA wrote:Ne znam bas koliko je arbitraza dobra za Srbiju.U svakoj fol nekoj arbitrazi,dogovoru ispali smo donji,zato Vucic i juri da se ovo resi "prijateljskim" putem .
Dakle, cekacemo medjunarodnu arbitrazu pa ko koga zajebe.
- Maraschino
#34808 Re: Dešavanja u Srbiji
On ako misli da ima nekog prostora oko rjesenja Kosova, grdno se vara.CSKA wrote:Ne znam bas koliko je arbitraza dobra za Srbiju.U svakoj fol nekoj arbitrazi,dogovoru ispali smo donji,zato Vucic i juri da se ovo resi "prijateljskim" putem .
Ako ne prizna Kosovo napravit ce se sporazum kao da je priznato. Srbija ce se obavezati da ne mora priznati Kosovo ali isto tako ne smije svojim radnjama da otezava procese u clanstvu Kosova bilo kojoj organizaciji. Ukratko, necete da priznate, vasa stvar ali im ne smijete stvarati dodatne probleme. Zato je ovolika akcija Dacica po koje kakvim ostrvskim zemljama da povuku priznanje ili ne priznaju Kosovo. Po tom sporazumu to nece moci raditi i zato se kupuje vrijeme(po ubistvu Ivanovica odmah su napustili pregovore pa dok se zakazu drugi).
Vucic ce ici ili na zamjenu teritorija ili podjelu. I jedno i drugo MZ ce odbiti.
Ili priznanje ili dugorocni sporazum o ne stvaranju problema jedni drugima.
Vucic treba zapadu samo da zavrsi sagu oko Kosovo a inace im nije simpatican. Smara.
- Young Erotica
#34809 Re: Dešavanja u Srbiji
Svakako već je rečeno da će taj sporazum ići na referendum,pa ce narod odlučiti. Vučić misli da ima većinu, mozda i ima. Ja ću glasati protiv.
- CSKA
#34810 Re: Dešavanja u Srbiji
SPC je poslala jasnu poruku ;
SPC menja ime zbog Kosova?
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1366440
Srpska pravoslavna crkva — Pećka patrijaršija
SPC menja ime zbog Kosova?
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1366440
Srpska pravoslavna crkva — Pećka patrijaršija
- ettakoto
#34811 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam zbog čega mijenjaju, ali to uopšte nije čudno, imajući u vidu i da Ruska pravoslavna crkva ima dodatak imena patrijaršije.
- Young Erotica
#34812 Re: Dešavanja u Srbiji
Menjaju zato sto se albanci svim silama trude da prisvoje naše kulturno nasleđe. Mogu nazvati kako hoce,ne pitaju se oni.
- Maraschino
#34813 Re: Dešavanja u Srbiji
Je li to znaci da se SPC seli na Kosovo?
- Young Erotica
#34814 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema se sta seliti, već je tu.
- Acid25
- Young Erotica
#34816 Re: Dešavanja u Srbiji
Da li si nekada drzao pisano izdanje informera u rukama?
- Young Erotica
#34817 Re: Dešavanja u Srbiji
Zanima me posto ne mogu da razumem ko ulazi na sajt trećeg oka za tupane.
Evo preporučujem slicno štivo
http://treceoko.rs
Evo preporučujem slicno štivo
http://treceoko.rs
- Young Erotica
#34818 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako je ovo istina sve manje prostora ostavljaju za manevar a i vreme je bilo,ne moze se doveka ni levo ni desno.
https://www.blic.rs/vesti/politika/ovo- ... ov/7hn48mz
https://www.blic.rs/vesti/politika/ovo- ... ov/7hn48mz
- Maraschino
#34819 Re: Dešavanja u Srbiji
Macku o rep, Kosovo je srce Srbije.
- CSKA
#34820 Re: Dešavanja u Srbiji
Od Save Kovacevic do Irene Vujovic :
IRENA VUJOVIĆ POTOMAK SAVE KOVAČEVIĆA: Čelnica opštine Savski venac ima poznate pretke
Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac i jedan od mogućih kandidata za buduću gradonačelnicu Beograda sa liste SNS, potomak je čuvenog narodnog heroja iz Drugog svetskog rata Save Kovačevića, koji je poginuo u čuvenoj bici na Sutjesci!
Vujovićeva je za Kurir potvrdila naša saznanja i istakla da je ponosna na to što potiče iz porodice koja je iznedrila brojne velikane i borce za slobodu.
- Tačno je da potičem iz porodice koja je iznedrila doktore nauka, profesore i ratne heroje kao što je Sava Kovačević, rođeni brat mog pradede Nikole Kovačevića, jednog od osnivača Kominterne i prvog posleratnog ambasadora u Bugarskoj, predsednika Narodne skupštine Crne Gore - kaže Vujovićeva ne skrivajući bogatu istoriju svog porodičnog stabla.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/3011 ... ate-pretke
Inace kruze glasine da postoje njene "slobodnije" slike,ali nazalost nisam mogao doci do njih
IRENA VUJOVIĆ POTOMAK SAVE KOVAČEVIĆA: Čelnica opštine Savski venac ima poznate pretke
Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac i jedan od mogućih kandidata za buduću gradonačelnicu Beograda sa liste SNS, potomak je čuvenog narodnog heroja iz Drugog svetskog rata Save Kovačevića, koji je poginuo u čuvenoj bici na Sutjesci!
Vujovićeva je za Kurir potvrdila naša saznanja i istakla da je ponosna na to što potiče iz porodice koja je iznedrila brojne velikane i borce za slobodu.
- Tačno je da potičem iz porodice koja je iznedrila doktore nauka, profesore i ratne heroje kao što je Sava Kovačević, rođeni brat mog pradede Nikole Kovačevića, jednog od osnivača Kominterne i prvog posleratnog ambasadora u Bugarskoj, predsednika Narodne skupštine Crne Gore - kaže Vujovićeva ne skrivajući bogatu istoriju svog porodičnog stabla.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/3011 ... ate-pretke
Inace kruze glasine da postoje njene "slobodnije" slike,ali nazalost nisam mogao doci do njih
- Young Erotica
#34821 Re: Dešavanja u Srbiji
Pola tih likova su post komunističke aristokrate.
- GeeTnT
#34822 Re: Dešavanja u Srbiji
"Ubistvo Ivanovića se desilo u vašem mandatu, pre nekoliko nedelja i vi nemate odgovor na to. Vi i vaši mediji ćutite o tome i gledate da sakrijete tu svoju sramotu. Nećemo vam dati da to sakrijete. Obećavamo, kao što se u vreme Sablje saznalo ko je i kako ubio Stambolića, onog dana kada odete sa vlasti sve će biti razotkriveno", rekao je Đurišić.
Stefanović je na to odgovorio: "mnogo ranije ćemo mi saznati ko je sve učestvovao u raznim ubistvima u Srbiji kao što smo srećom saznali ko je ubio Ranka Panića, ali vas nije interesovalo godinama ko je ubio Ranka Panića".
Stefanović je na to odgovorio: "mnogo ranije ćemo mi saznati ko je sve učestvovao u raznim ubistvima u Srbiji kao što smo srećom saznali ko je ubio Ranka Panića, ali vas nije interesovalo godinama ko je ubio Ranka Panića".
-
radostan dan
#34823 Re: Dešavanja u Srbiji

šminka, ugao i profi fotograf čine čuda....al sve jedno, pici joj ne bi oprostio.....
moje selo je vazda imalo najpreciznije termine....rokulja.
- mO k3
#34824 Re: Dešavanja u Srbiji
kako god , ovo natezanje izmedju USA,EU i na drugoj strani Rusije je pozitivno za BiH , USA/EU ce uciniti sve da smanji uticaj Rusije na podrucju BiHAcid25 wrote:Uz tatu Putina, snovi postaju java.
http://informer.rs/vesti/drustvo/372750 ... -iskusenja
-
biscanka2
#34825 Re: Dešavanja u Srbiji
https://www.klix.ba/vijesti/bih/diana-z ... /180314124
Eeee nasto se je spalo kad su glasanja u pitanju. Bar da je imalo muzikalana..., nego para i usi i mozak.
Sad treba dijaspori ispirati mozak uciti ih patriotizmu a ti isti politicari
narod do iseljavanja doveli.
Ja bih sve i jednom politicaru, van granica, zabranila ovakve nastupe.

Eeee nasto se je spalo kad su glasanja u pitanju. Bar da je imalo muzikalana..., nego para i usi i mozak.
Sad treba dijaspori ispirati mozak uciti ih patriotizmu a ti isti politicari
narod do iseljavanja doveli.
Ja bih sve i jednom politicaru, van granica, zabranila ovakve nastupe.