taj igacki otpad, kojeg je Wenger uvalio Barci umotanog u zlatnu šiku- nece zaigrati ove godine.dinao wrote:Hocel onaj Vermalen ikad zaigrat.. jesmol ga kupili s felerom ili sta je rec?
klocina Zubi kupio vec ozljeđenog igraca
Moderators: Charuga, Tomahawk11
taj igacki otpad, kojeg je Wenger uvalio Barci umotanog u zlatnu šiku- nece zaigrati ove godine.dinao wrote:Hocel onaj Vermalen ikad zaigrat.. jesmol ga kupili s felerom ili sta je rec?
ascari wrote:
Jesi li i ovo sa Marce skinuo?
Ma to je moja postava. UkraliHB_BHF wrote: Jok, naši su ovaj put. Sport
I ljudi pored onakvog napada opet zapeli za odbranu. Hebo vas i Pique i Mascherano i Bartra. Ja se sve trudim da naglasim onaj napadački trio, ali džaba. Ne mogu sliku boldati.

Kolika je bila trava?skenderija04 wrote:Slika sa prvog clasica.
13.05.1902, Madrid 1- Barcelona 3
Utakmica je odigrana u cast krunisanja tada novog kralja Alfonsa XIII
mozda i lucho igra psiholoske igre prije tekme, kao, nece sule igrati, mozda udje na kraju, zajebava malo ancelottija, a onda ga nakelji onakvog nalozenog od prve.faraon_s_krilima wrote:L.E.: “Suarez will have some minutes for sure, how many I cannot say”
To meni zvuci kao: ''Uci ce 15-20 min''.
Messi i Neymar u zadnjih pet utakmica zabili obojica barem po jedan gol.
ascari wrote:Jesi li i ovo sa Marce skinuo?HB_BHF wrote: A što se tiče formacije, odobravam sljedeću:
Chelsea Football Club reportedly want to beat Manchester United to the €25 million signing of Gerard Piqué, who is reportedly unsettled at FC Barcelona.
Naravno, ali treba analizirati i ostale mogućnosti. Onaj ko je sastavljao ovu formaciju, na umu je imao podatak od nedavno, da je Mathieu najbrži igrač u ekipi. Jordi Alba u zadnje vrijeme ima problema u napadu. U formaciji Luisa Enriquea, gdje igrači nisu rašireni toliko na krila kao kod Tate Martina, Jordi Alba se pomalo gubi u situacijama gdje jednostavno treba opaliti šprint pored igrača i centrirati u sredinu. Mathieu je to prilično dobro radio u Valenciji, pa ne bi bilo loše isprobati ga. Po meni je to glavni razlog, a ne da se zaustavi Bale kao što se priča. Bale možda ne bude ni igrao, ali i ako zaigra, trener ga u slučaju da bude zatvoren prebaci na lijevo krilo kod kljusine Alvesa (koji se po običaju "pozabavi" u napadu) i to je to. Onda ima prostora koliko hoće.ioannes wrote:
nemoj se ljutit,ali za mene je van pameti ostaviti Jordi Alba na klupi
jedan od najbolji lijevi branica na svijetu
Jedini fudbaleri koji su dali više golova od Lea na Bernabeu, u clasicu, su Raul i DiStefano (po 9).tzipiripi wrote:Na Santiago Bernabeu, u ligaškom El Clasicu, CR postigao do sad dva gola. Oba iz penala. Od pet utakmica u kojima je CR igrao, Real pobjedio jednom.
Messi u Madridu dao 8 komada od 14. Pogađao 5 puta u zadnjih 6 gostovanja.
Ja bi Suareza pustio s lanca, pa kom obojci, kom opanci...
Znači sutra pada još rekorda5 0 5 wrote:Jedini fudbaleri koji su dali više golova od Lea na Bernabeu, u clasicu, su Raul i DiStefano (po 9).tzipiripi wrote:Na Santiago Bernabeu, u ligaškom El Clasicu, CR postigao do sad dva gola. Oba iz penala. Od pet utakmica u kojima je CR igrao, Real pobjedio jednom.
U posljednjih pet sezona Realu je ukupno dosuđeno 47 penala, a Barceloni 29. U istom razdoblju protiv Reala je dosuđeno 12 jedanaesteraca, a protiv Barcelone 17.
Ja bih takodjer krenuo sa Suarezom - psiholoski bi napravili cudo, jer nikad nece biti sigurni dali je naostrio zube ili kopacketzipiripi wrote:Na Santiago Bernabeu, u ligaškom El Clasicu, CR postigao do sad dva gola. Oba iz penala. Od pet utakmica u kojima je CR igrao, Real pobjedio jednom.
u subotu ujutro lete, tako ja procitah jutros na nekom tekstu na barcinoj stranici.Crvena Tifoza wrote:Jel tim putuje u Madrid večeras nekad ili sutra na dan utakmice?
Sent from my iPhone using Tapatalk
omar little wrote:u subotu ujutro lete, tako ja procitah jutros na nekom tekstu na barcinoj stranici.Crvena Tifoza wrote:Jel tim putuje u Madrid večeras nekad ili sutra na dan utakmice?
Sent from my iPhone using Tapatalk